Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Θ.Πάγκαλος: "Να καταργηθεί η μονιμότητα των στρατιωτικών"!

Θα εισηγηθεί να καταργηθεί το υπάρχον καθεστώς της μονιμότητας για τους στρατιωτικούς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στο δεύτερο γύρο της κατά μέτωπο επίθεσής τους στους στρατιωτικούς μετά το περίφημο "είναι αντιπαραγωγικοί" Μαζί με τους στρατιωτικούς θα ισηγηθεί να πάψει να ισχύει η μονιμότητα και για τους αστυνομικούς1 Ποιος είπε ότι κάποιοι δεν θέλουν την διάλυση της χώρας και αυτοί οι κάποιοι δεν βρίσκονται ψηλά στις θέσεις αυτής της κυβέρνησης;

Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί του Σαββάτου, ανακοίνωσε ότι γράφει βιβλίο με τον τίτλο «Μαζί τα Φάγαμε: Ποιοι, πότε και γιατί» και μέσα σε αυτό ζητεί την κατάργηση της μονιμότητας στρατιωτικών και αστυνομικών.

"Πρέπει να περιοριστεί στην συνταγματική έννοια του όρου", ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί για «τους αστυνομικούς, τους στρατιωτικούς, τους εκπαιδευτικούς, άντε και τους εφοριακούς».

Δήλωσε σχετικά ότι «Ο καθένας μας δεν έχει ζητήσει απόδειξη για κάποια δουλίτσα που του έκαναν» και, προφανώς, το συγκεκριμένο σημείο θα είναι ένα από τα επιχειρήματα που θα στηρίξουν τη συγγραφή του βιβλίου, η οποία, όπως είπε, είναι σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό".

Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για το κλείσιμο 40 οργανισμών που «τον αγνόησαν» μη δίνοντας στοιχεία. Όπως είπε, δόθηκαν προθεσμίες και παρατάσεις, αλλά οι 40 οργανισμοί δεν έδωσαν κανένα στοιχείο. «Η προθεσμία έληξε χθες. Την ερχόμενη εβδομάδα που θα συνεδριάσει η επιτροπή, αυτοί που δεν έχουν απαντήσει, έχουν κλείσει» τόνισε.ενώ τάχθηκε υπέρ της μερικής άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Unknown είπε...

1ον:Ο "χ" στρατιωτικός κύριε "μαζί τα φάγαμε" για να γίνει μόνιμος εδωσε:α)Ιατρικές εξετάσεις (που κανένας πολιτικός δεν εξετάζεται πριν , αλλιώς θα σε "κόβανε σαν υπέρβαρο) , β) Ψυχοτεχνικές εξετάσεις ( εδώ πιθανόν θα "κοβανε" τους περισσότερους απο εσάς) γ) αθλητικές εξετάσεις και δ)γραπτές εξετάσεις.
2ον:Ο ανώτερος μισθός , π.χ.του Αρχηγου Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος "τυγχάνει";; να είναι και καταξιωμένος Αξκος και αρκετά μορφωμένος , πλησιάζει ίσως λίγο ενός κατωτέρου υπαλλήλου της βουλής;;; Και δεν λέω για τους βουλευτές γιατί το 5000 ( κατ'ελάχιστο )το έχουν στην τσέπη. Ετσι;;;
Ωραία λοιπόν: Καταργήστε την μονιμότητα των στρατιωτικών ΟΤΑΝ ΑΡΕΤΕ την βουλευτική σας ασυλία και να ξανακόψετε χρήματα ΟΤΑΝ δώσετε τουλάχιστον το 15% των αποδοχών σας.
ΚΑΙ 3ον : Αν είστε "μάγκες" "πειράξτε" λίγο τους δημοσιογράφους και δείτε το αποτέλεσμα (Θα σας "φάει" το μαυρο σκότος)
Υ.Γ : Φαντάροι ( με την πραγματική σημασία :12μηνο , σε μάχιμη μονάδα ,Ι1 ή χαϊντε Ι2 κ.λ.π ) πόσοι έχετε κάνει;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αδελφε ,ειπε κατα λεξη οτι... να καταργηθει η μονιμοτητα των δημ.υπαλ.-δεκο ΕΚΤΟΣ των στρατιωτικων δικαστικων , νοσηλευτικο προσωπικο και ισως οι εκπαιδευτικοι και εχει δικιο....σε αυτο το σημειο .
Επιτελους ..ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΦΕΟΥΔΑ ΣΤΟΥΣ
αρχοντες συνδικαλιστες..

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΧΡΟΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ.