Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Εμπλοκή Σηφουνάκη σε επίθεση

Εμπλοκή Σηφουνάκη σε επίθεση

Πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Μυτιλήνη. Πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό ενώ καταγγέλλουν ότι το αυτοκίνητό του χτύπησε και έναν από αυτούς (Vid)


Ένα μικρής διάρκειας και χωρίς ευτυχώς χειρότερες συνέπειες για τους εμπλεκόμενους, αναστάτωσε την Παρασκευή το βράδυ την πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως λένε τα στοιχεία, ο υπουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με πολίτες οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο της μαρίνας της Λέσβου, διαμαρτυρόμενοι κατά του μνημονίου αλλά και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Σε αυτό το σημείο τα πράγματα περιπλέκονται.

Σύμφωνα με καταγγελίες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος επιτέθηκε απρόκλητα με το αυτοκίνητό του ενάντια στους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω απ’ τις ρόδες του αυτοκινήτου του ο Αριστείδης Σγατζός μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου.

Ωστόσο για να αποδίδονται τα του καίσαρως τω καίσαρι, ψάχνοντας στοιχεία για το θέμα, διαπιστώσαμε πως αναγράφονται κάποια πράγματα μόνο σε μπλογκ και προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία ή επίσημη ενημέρωση.

Από την Αστυνομία, με την οποία επικοινωνήσαμε, γίνεται γνωστό πως δεν τους έχει αναφερθεί συμβάν με επίθεση αυτοκινήτου σε πολίτη ο οποίος διαμαρτύρεται.

Γίνεται όμως γνωστό πως στις περίπου 11.45 το βράδυ μία ομάδα πολιτών αποδοκίμασε έντονα τον αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος βρισκόταν στη μαρίνα της Μυτιλήνης για μία έκθεση.

Στο βίντεο που δημοσιεύεται φαίνονται οι πολίτες να επιτίθονται λεκτικά στον υπουργό και τον οδηγό του, μετά την επίθεση η οποία έχει λάβει χώρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται.


Αποδοκιμασίες στον Ν. Σηφουνάκη by babisflou

Τα μπλογκ πάντως που καταγγέλλουν το περιστατικό κάνουν λόγο για πανικόβλητα κυβερνητικά στελέχη τα οποία δε διστάζουν να επιτεθούν ενάντια στους διαδηλωτές.

"Η τραμπούκικη αυτή συμπεριφορά αντάξια ενός Γκοτζαμάνη δε πρέπει να μείνει αναπάντητη. Καλούμε τις συλλογικότητες της εκπαίδευσης στη Λέσβο, συνδικαλιστικούς φορείς και πολιτικές οργανώσεις να καταδικάσουν την επίθεση και τον τραμπούκο υπουργό", καταλήγει η ανακοίνωση-καταγγελία.

πηγή: rizpar.ब्लागस्पाट

το είδαμε εδώ : http://news247.gr/ellada/eidiseis/organwseis_kataggeloyn_ton_anaplhrwth_ypoyrgo.1108427.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: