Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης υπουργός- Πανηγυρίζουν οι λαθρομετανάστες!

Πανηγύρι πρέπει να έχουν στήσει οι μετανάστες στην Ελλάδα μετά την υπουργοποίηση Λαμπρινίδη στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης, γνωστός στην Ευρώπη για το πόστο του στις "Στρατηγικές Ενσωμάτωσης των Μεταναστών" δηλώνει ευθαρσώς υπέρ της μετανάστευσης. "Μας φέρνουν πολιτισμό και μας βοηθούν στο ασφαλιστικό!"

Δείτε το βίντεο και κάντε το σταυρό σας!

2 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2011
Κύριοι,
Οι περί ών ο λόγος, λαθρομετανάστες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν είναι φορείς πολιτισμού, η περιοχή του δυτικοχρηματοδοτούμενου ταλιμπανιστάν (Σύνορα Πακιστάν - Αφγανιστάν) δεν είχε ούτε έχει πολιτισμό, περί του "πολιτισμού" των σημερινών Παστούν, με όποια ονόματα εμφανίζοντο στο παρελθόν, βλ. τα όσα αναφέρουν οι λόγιοι που συνόδευαν τα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ομοίως αναφέρονται σε λαούς της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν απαίδευτοι βάρβαροι.
Σήμερα αν ξύσεις την πολιτιστική επίστρωση είτε της ισλαμικής θρησκείας, την οποία εφαρμόζουν κατά το δοκούν, της δυτικοφανούς οικονομίας ή του χριστιανισμού που σε ορισμένες περιοχές εξακολουθεί να υπάρχει ως κατάλοιπο της επίδρασης του βυζαντινορωμαϊκού πολιτισμού, χιλιετίες μετά την εκστρατεία του Μεγ. Αλεξάνδρου, πάλι βάρβαρους θα διαγνώσεις.
Πράξεις που για μας είναι ασυξητιτί παραβατικές γι αυτούς είναι απλές εμπορικές ανταλλαγές, ναρκωτικά, όπλα, δουλεία ή πράξεις φυσικής βίας απαράδεκτες για εμάς γι αυτούς είναι καθ΄ όλα αποδεκτός θεσμός.
Όσο για τους λαθρομετανάστες από την Υποσαχαρική Αφρική, τι να πούμε για τον πολιτισμό τους, τα έχουν γράψει οι ημερήσιες εφημερίδες, βουντού για προώθηση αφελών κοριστιών σε πορνεία, μάγια, ναρκωτικά, βία και κάθε είδους παραβατικότητα.
Ο μύθος της συντήρησης των ασφαλιστικών ταμείων πρέπει να τελειώσει, οι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι, κι όσου αλλοδαποί έχουν ασφάλεια πληρώνους συστηματικά το ελάχιστο των προβλεπομένων ημερομησθίων για ανανέωση των αδειών διαμονής τους και συστηματικά επωφελούνται το 100% των παροχών.
Το θέατρο που παίζεται στις Δ.Ο.Υ. από τους αλλοδαπούς, εξ΄ αρχής αφιχθέντες νόμιμα, τους νομιμοποιηθέντες εκ των υστέρων - αφού παρέμειναν για κάποιο διάστημα παράνομα και τους λαθρομετανάστες που ευελπισθούν να νομιμοποιηθούν τα γνωρίζετε και το έχετε ήδη εκθέσει, θα συνιστούσα να το υπενθυμίσετε σε βελτιωμένη έκδοση σε συνδυασμό με τη συστηματική εξαγωγή πόρων από τους κάθε μορφής και καθεστώτος αλλοδαπούς, νόμιμα, μέσω τραπεζών, γραφείων αποστολής εμβασμάτων ή παράνομα μέσω "καταστημάτων" αλλοδαπής συνήθως ιδιοκτησίας.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Προκόψαμε με τέτοιον ΥπΕξ!