Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Βρέθηκε άλλος ένας "φερόμενος" ως διαχειριστής της σελίδας real-democracy.gr

Εδω στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δεν έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε καθημερινά με το θέμα των αγανακτισμένων.


Κάποιοι συναγωνιστές στο Σύνταγμα ,συγκεκριμένα είχαν κλείσει να μιλήσουν σε τηλεοπτικό σταθμό του Alter για τους 300Έλληνες.. Καθώς τα 2 μέλη των 300 Ελλήνων ήταν ετοιμοι να μιλήσουν βρέθηκε και ένας....
3ος ξέμπαρκος πίσω τους τον οποίο δεν γνώριζαν.Καθώς ήταν ήδη στον αέρα κάποια στιγμή του δόθηκε ο λόγος και είπε πως ειναι ένας απο τους διαχειριστές της υποτιθέμενης σελίδας των αγανακτισμένων το real-democracy.gr και ότι ζεί και δουλεύει στις Βρυξέλλες. Από εκεί έκανε οτι μπορούσε για να έρθει να βοηθήσει στην Ελλάδα.
Στην συνέχεια είπε οτι θα....
πρεπει να μην ξεχνάμε τους πολίτες των άλλων Ευρωπαικών χωρών που περνάνε τα ίδια και θα πρεπει να τους συμπαρασταθούμε.


Ο φίλος που μας είπε το περιστατικό αναφέρει συγκεκριμένα
«Αυτο ήταν που με εκανε να τα "πάρω" και μετά το τέλος της συνέντευξης να τον ρωτήσω τι δουλεια κάνει κλπ αλλά και να διαμαρτυρηθώ πως πρωτα πρεπει να κοιτάξουμε τι εχουμε παθει εμεις και μετά να συμπαρασταθούμε στους άλλους ευρωπαιους, την στιγμή που εκεινοι δεν εχουν κάνει τίποτα για εμάς. Τον ρώτησα αν βγηκε κανεις σε οποιαδηποτε ευρωπαϊκή πόλη για συμπαρασταση σε εμας ή να παει σε κάποια ελληνική πρεσβεια και μου ειπε ψέμματα πως ναι. και τοτε τα πηρα ακομα πιο άγρια γιατι ο κόσμος που βγήκε ηταν 100-200 ατομα σε μια πόλη της Γαλλίας.»Σε ερώτηση προς τον κύριο αυτό αν δουλεύει σε καμια περίεργη ΜΚΟ του Soros η απαντηση του ηταν κατηγοριματικα όχι.

Ο κύριος αυτός είπε πως το όνομα του ειναι Ευάγγελος Κουμεντάκος. Όντως έλεγε αλήθεια. Με πια πρόχειρη αναζήτηση βρήκαμε τα εξής ευρήματα.


Ο Ευάγγελος Κουμεντάκος είναι μέλος της ΜΚΟ "Φίλοι της Γης"


ορίστε κιολάς και το επίσημο site της ΜΚΟ αυτής

Στο επίσημο κανάλι του στο youtube αναφέρει τα εξής

The most important Democratic project since Democracy was born has a name. That name is EUROPE and it means wide-gazing.
About Me:


Globalization needs democratization. Europe is the best candidate to help that happen because it is a young and growing democracy.


Ας συνεχίσουμε στα της ΜΚΟ.
Η ΜΚΟ αυτή "Φίλοι της Γης" είχε εισπράξει μεγάλο ποσό σε δολλάρια απο τα Ιδρύματα του Sorros και άλλων λαμογιών της παγκοσμιοποίησης
Aναφέρουν χαρακτηριστικά ξένες ιστοσελίδες
Friends of the Earth is another group that receives Soros money. In 2008 they received $50,000 from OSI to “build and support an international network of organizations dedicated to improving the environmental, social and developmental impacts of Chinese overseas investments.” Friends of the Earth also received $180,000 from Tides Foundation in 2008 to “integrate a climate equity perspective in the presidential transition.”Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στα παρακάτω link
http://www.humanevents.com/article.php?id=42674
Eδώ το επίσημο εγγραφο του Soros Foundation που μιλάει για αυτή την ΜΚΟ και πια μεγαλολαμόγια του Soros έχουν εργαστεί σε αυτή.
http://www.soros.org/initiatives/cep/articles_publications/publications/covering_20050803/osicoveringoil_20050803.pdf

Aναφορά απο το BBC
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8405577.stm

αλλες σελίδες
http://www.centralvalleyteaparty.com/forum/topics/i-declare-war-on-george-soros
http://www.publishwhatyoupay.org/fr/resources/george-soros-and-ngos-call-rules-require-corporations-disclose-payments
http://www.theblaze.com/stories/the-puppet-master-read-the-beck-tv-background-guide-to-george-soros/

Αυτά για να ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. O Soros και τα εγχώρια μεγαλοεργολάβηκα νεοταξικά τσιράκια του! Όχι αυτό δεν ήταν σπόντα ;-)

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
http://anti-ntp.blogspot.com/

Δείτε και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: