Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Μήνυμα προς όλα τα πατριωτικά blogs.


Σας απευθύνουμε κάλεσμα σε αγώνα υπέρ του Ελληνικού Έθνους.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα θελήσει να κάνει δημοψήφισμα με σκοπό την αλλαγή του Συντάγματος.

Το Σύνταγμα είναι υπέρ του Ελληνικού 'Εθνους και θα προσπαθήσουν να το αλλάξουν για να κάνουν την πατρίδα μας "ουγκάντα".

Το λαθρονομοσχέδιο κρίθηκε από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό και παραπέμφηκε προς την οριστική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ όπως το Σύνταγμα ορίζει.

Η δίκη για την οριστική απόφαση περι της αντισυνταγματικότιτας του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες είχε οριστεί για της 03-06-2011 και παρανόμος την ανέβαλαν για τον Δεκέβριο του 2011. Δείτε εδώ

Θα προσπαθήσουν με χίλιους δύο τρόπους να σας πείσουν ότι το Σύνταγμα που έχουμε φταίει για όλα όσα έχουμε πάθει και πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν φταίει το Σύνταγμα, φταίνε αυτοί (οι πολιτικοί και τα όργανα του κράτους όπως δικαστική και εκτελεστική εξουσία) που δεν το τηρούν.

Για να σας πείσουν, θα πέσει τρελή προπαγάνδα από τα τηλεοπτικά κανάλια και τους εκδότες ΟΛΩΝ των εφημεριδών. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ"...

Μην ξεχνάτε ότι αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα και είναι μέρος του προβλήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να το λύσουν. Απλά θέλουν να ανανεώσουν τον χρόνο τους...

Δίνοντας ιθαγένεια σε όποιον πίνει νερό, αλλιώνουν την σύσταση του έθνους, μας βάζουν όλους στην κιμαδομηχανή και πεθαίνει ο Ελληνισμός...

Μην πέφτετε θύματα στην αριστερή προπαγάνδα του Σύριζα, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων (πχ. άμεση Δημοκρατία κτλπ).

Αυτά είναι τα λεγόμενα ΣΟΒΙΕΤ...

Την κρίση την δημιούργησαν η Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό να εξαθλιώσουν τους Έλληνες και να δεχτούν ότι τους πουν "για να σωθούν" .

Καλούμε λοιπόν όλα τα πατριωτικά blogs που δεν θέλουν να πάρουν ιθαγένεια οι λαθρομετανάστες σε κοινό αγώνα.

Κάθε 1η και 15 του μήνα να αναρτούν στις σελίδες τους αυτό το κείμενο με σκοπό να γίνει γνωστή η πρόθεση των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Σύριζα, Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημοκρατικής Συμμαχίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλπ για την αλλαγή του Συντάγματος.

Όλα τα blogs που θα λάβουν μέρος παρακαλούντε να στείλουν ένα email στο agnostosX1821@gmail com με σκοπό να συντονιστούμε καλύτερα.

Επίσης καλούμε όλους τους πατριώτες που διαθέτουν λογαριασμό στο facebook να αναρτήσουν και να κοινοποιήσουν αυτοί με την σειρά τους το κείμενο αυτό (στον λογαριασμό του facebook) από όποιο blog επιθυμούν που το έχει αναδημοσιεύσει.

Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες που αισθάνονται Έλληνες, να αρχίσουν να μιλούν για τα σχέδια του δημοψηφίσματος στους συγγενείς τους και τους φίλους τους για να μην πέσουν στην προπαγάνδα των καναλιών.

Τέλος θα αναρτήσουμε την λίστα με τα blogs που μας έστειλαν email και το αναδημοσίευσαν με σκοπό να δούν οι πατριώτες και ποιο blog παίζει παιχνίδια στην πλάτη τους και ποια blog είνα αληθινά πατριωτικά και όχι ελεγχόμενα...

Δείτε επίσης εδώ και εδώ .

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ και σε καμία περίπτωση δεν είμαι σύμφωνος για την παραχώρηση ιθαγένειας στους μετανάστες/λαθρομετανάστες!

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΜ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα πετυχαίνει το κόλπο πρώτα δημιουργουνε προβλημα μετα διχαζουνε και τελος περνάει αυτό που θελουνε και εμεις το τρωμε κανονίκα. Οχι στην αλλαγη του συντάγματος που είναι το μόνο που προστατευει την Ελλάδα, ναί στην αλλαγή των πολιτικων! Θέλουνε την διάσπαση των Ελλήνων και το κολπό με τους λαθρομεταναστες είναι πολυ καλά στημένο. Να δουμε τι θα πουμε στα παιδια μας με αυτα που τους κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργείστε ένα HTML Βanner να το βάλουμε στα μπλογκ και στις ιστοσελίδες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2011
Κύριοι,
Με το υπάρχον Σύνταγμα και τον σχετικό, αντισυνταγματικό, Νόμο περί ιθαγενείας και ψήφου των αλλοδαπών οι σημερινοί βουλευτές στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν επανεκλέγονται.
Η σπουδή νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών αποσκοπεί και στην αλλοίωση της βούλησης των Ελλήνων, μέσω της φτηνά εξαγοραζόμενης ψήφου των αλλοδαπών. Σκεφτείτε την περίπτωση των πρόσφατα νομιμοποιηθέντων, πρώην λαθρομεταναστών που με τα διάφορα νομικίστικα τερτίπια, χωρίς γνώση και συνείδηση της ιστορίας των ηθών, εθίμων και ιδανικών όπως των αναγκών της χώρας που διαβιούν, οι παράνομα αυτοί εισελθόντες, να κληθούν να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Ποιά τα κίνητρα της ψήφου τους, και με ποιά ιδανικά ενστερνισθέντες, και σκεπτόμενοι πως θα ψηφίσουν.
Έκαναν χρήση και στο παρελθόν της ψήφου των ελληνοποιηθέντων "ομογενών", δεν αναφέρομαι στους συγκεκριμένους ποντιόφωνους κι ελληνόψυχους ομογενείς του Καυκάσου και της Μαύρης Θάλασσας που εντοπίζονται σε συγκεκριμένα ποντιόφωνα χωριά, που όπως αποδείχθηκε σημαντικός αριθμός των ελληνοποιηθέντων αυτών, αμφιβόλου εθνικής καταγωγής και ήθους, ήταν κάτοχοι πλαστών διακιολογητικών και θεωρήσεων παλιννοστήσεως, οι ιθαγένειες σε πολλούς ήρθησαν αλλά στο μεταξύ τους δόθηκε η ευκαιρία να ψηφίσουν αλλοιώνοντας σε ευαίσθητες περιοχές το εκλογικό αποτέλεσμα.
Οι επαγγελματίες ανεπάγγελτοι, που έχουν το θράσσος να αυτοαποκαλούνται "πολιτικοί", χωρίς στην πελιοψηφία τους να έχουν σταδιοδρομήσει σε άλλο χώρο,
αν δεν επανεκλεγούν, και εφ΄ όσον, προηγουμένως, δεν έχουν μεριμνήσει για συσσώρευση επαρκούς πλούτου με τις μεθόδους που καθημερινά πληροφορούμαστε, είναι φυσικό να άγχονται πως θα εξασφαλίσουν πλουσιοπάροχες αποδοχές αργομισθώντας ως πολυάσχολοι.
Όσο για τους συνταξιούχους βουλευτές, αυτοί είναι οι πλέον ευνοημένοι συνταξιοδοτηθέντες, έχουν υψηλές αποδοχές με ελάχιστο συντάξιμο χρόνο, ούτε καν τη διαδοχική ασφάλιση δεν δέχθηκαν,
έστω για να κρατηθούν τα προσχήματα.
Είμαι περίεργος να διαβάσω την επιχειρηματολογία των εισηγητών της αλλαγής του Συντάγματος.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Κλεισθένης είπε...

Σχόλιο του Κλεισθένη: Η αναγκαιότητα αλλαγής του συντάγματος υπάρχει στα σημεία όπου διαστρεβλώνεται η Δημοκρατία και η ισονομία. Η προσπάθεια όμως μερικών για αλλαγές στο σύνταγμα με εξυπηρέτηση όχι της Δημοκρατίας αλλά άλλων σκοπών δεν πρέπει να περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Αποτελεί άμεση αναγκαιότητα ο πόλεμος ενάντια στην αλλαγή του Συντάγματος. Είναι μαθηματικά σίγουρο στο τι πρόκειται να οδηγήσει η μη ενασχόληση με αυτό το μείζον ζήτημα. Πάνω στο παρών θέμα στηρίζεται η πλειονότητα των στρατηγικών και των προσπαθειών όλου του πατριωτικού κόσμου.

Μας έχει απασχολήσει βαθύτατα και στην παρούσα στιγμή είναι λίαν απαραίτητη η αναμετάδοση του όπου είναι εφικτό.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ

okerveros είπε...

Είδη εδώ και 30 χρόνια αλλάζουν τους νόμους του Συντάγματος και το έχουν κάνει σκατά!!!!Ναι θέλουμε αλλαγή του Συντάγματος!!! Αλλά προς το καλύτερο και δικαιότερο και όχι με αυτούς τους πολιτικούς που βρίσκονται στην εξουσία με απάτη και ψέματα σε βάρος του Ελληνικού λαού!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού χρειάζεται να αμυνόμαστε κατά των εγκληματιών του κράτους και του παρακράτους του, γιατί να μη φτιάξουμε επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΟ Σύνταγμα, που να στηρίζεται στην παλλαϊκή άμυνα;
Το Σύνταγμα που ψήφισαν για τον εαυτό τους οι βολευτές το 1975 είναι κρυφομοναρχικό:
1. Η εξουσία τού εκάστοτε πρωθυπουργού είναι σε βάρος και όχι από τον λαό, μιας και δεν συμμετέχει άμεσα στις αποφάσεις.
2. Η κυβέρνηση έχει και εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, δηλαδή είναι φασιστική.
3. Η κυβέρνηση αποφασίζει ποιοι θα γίνουν δικαστές επομένως έχουν τον έλεγχο και στη δικαστική εξουσία...
4. Το Σύνταγμα αυτό στηρίζει τα κόμματα και τις ομάδες συμφερόντων που κάποια από αυτά να εκπροσωπούν

5. Κάνει κυβέρνηση ένα κόμμα να μας εξουσιάζει για 4 έτη όπως αυτό νομίζει, και όταν διαφωνούμε, μας γράφει κανονικά έχοντας σαν δικαιολογία ότι 'εμένα με ψηφίσανε για αυτά και θα τα εκτελέσω'.

6.Το κράτος ελέγχει τα ΜΜΕ, άρα μεταδίδει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...

7.Το Σύνταγμα απαγορεύει πάνω από 2 δημοψηφίσματα το έτος... Και ΔΕΝ υποχρεώνει την κυβέρνηση να κάνει δημοψηφίσματα όταν το ζητά το 30% ή 50% του λαού...

8.Το Σύνταγμα απαγορεύει δημοψηφίσματα για δημοσιονομικά μέτρα μιας και θεωρεί "ανώριμους" τους Έλληνες να αποφασίσουν κάτι ενάντια στην τσέπη τους για ένα ανώτερο σκοπό...

9.Το Σύνταγμα περιέχει την έννοια της βουλευτικής ασυλίας, και εσύ στηρίζεις την μη αλλαγή του Συντάγματος άρα και την παραμονή αυτού του άρθρου.

10.Το σύνταγμα μας απαγορεύει το ελεύθερο της διαμαρτυρίας και απεργίας κάτω από συγκεκριμένες περιπτώσεις και για κάποιες κοινωνικές ομάδες. Αυτό το σφετερίζονται οι έχοντες εξουσία για να δημιουργήσουν εκείνες τις καταστάσεις για να διασπούνται οι απεργίες και διαμαρτυρίες.

11.Το Σύνταγμα από μόνο του δεν διασφαλίζει ότι δεν παραγράφονται τα εγκλήματα ενάντια στο έθνος. Όποιος πράξει ένα τέτοιο έγκλημα μπορεί να ξεφύγει μέσω απλών νόμων

12.Το Σύνταγμα ΔΕΝ διασφαλίζει ρητά ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να πουλήσει μνημεία. Τα μνημεία ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ". ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
Υ.Γ. ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ν' ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΜΕΝΕΣΘΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2011
Κύριοι,
Προτείνω να αυτοπροταθούμε για το Α΄ βραβελιο της WWF, δεδομένου ΄τι στο Ναό της Δημοκρατίας μας, στη Βουλή, σταυλίζονται και σιτίνται πλουσιοπάροχα 298 γέρικα ως επί το πλέιστον, σε μη αναπαρωγική ηλικία και σαφώς, καθ΄ έξιν, αντιπαραγωγικά άλογα.
Εμείς όχι μόνο τα συντηρούμε αλλά τους διαθέτουμε και σαμαρά και πεταλωτή!

Αυτά τα άλογα ένα σκέπτονται πως δεν θα φύγουν από τη Βουλή, δεδομένου ότι είναι ανίκανα να κάνουν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, την οποιοαδήποτε εργασία, αμά έχεις μάθει να είσαι αργόμισθος "πολυάσχολος" που να σύρεις αμάξι.

Και με δεδομένο ότι γνωρίζουν, σαφώς, πως εκτός Βουλής σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν, προσπαθούν να αλλάξουν ότι, από θεσμικής απόψεως, αλλάζεται προκειμένου, με κάθε τρόπο, να επανεκλεγούν (βρουν ιδανικό κατάλυμα και πλουσιοπάροχη σίτιση), ο νέος Νόμος περί ιθαγενείας και ψήφου των αλλοδαπών είναι η μόνη τους ελπίδα, δεδομένου ότι μπορούν να εξαγοράσουν φθηνά τις ψήφους των νέων εν δυνάμει πελατών τους, με εργαλείο όλων αυτών την αλλαγή του Συντάγματος.
Παρόμοιες ενέργειες έχουν γίνει και στο παρεπθόν με την ψήφο των αμφιβόλου ήθους και εθνικής καταγωγής ελληνοποιημένων, που αποδειχθηκε ότι πολλοί ήταν κάτοχοι πλαστών εγγράφων, πλην όμως στο μεταξύ είχαν ψηφίσει τουλάχιστον μια φορά.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασιμνός

Ανώνυμος είπε...

http://www.mypharm.gr/node/2670#comment-9329

http://www.mypharm.gr/node/2663#comment-9289

δείτε κάτι φυντανάκια εδώ