Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Να γιατί ο Κούλογλου διαφημίζει τον Μιχαλολιάκο. Να πως παίζεται το παιχνίδι του συστήματος.


Διαβάστε το κείμενο εδώ:

Ο Κούλογλου για μια ακόμα φορά γράφει ψεύτικες ιστορίες για την "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου. Το κάνει συνέχεια τα τελευταια χρόνια. Γιατί όμως;
Το κείμενο αυτό εξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξείς δύο κατηγορίες ανθρώπων:

1)Τα τελευταία χρόνια, οι αγανακτισμένοι Έλληνες από την λαθρομετανάστευση, είναι πλέον δεκάδες χιλιάδες. Πολλοί από αυτούς, έχουν δει την ζωή τους να τίθεται στο περιθώριο, μέσα στην ανεργία γιατί οι εργοδότες δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες και όχι σε Έλληνες,, μέσα στην φτώχεια γιατί οι εργοδότες χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες για να κατεβάζουν τους μισθους ,χωρίς καν ιατρική περίθαλψη γατί οι εργοδότες χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες για να καταργούν την ασφάλιση στην εργασία. Ταυτόχρονα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω από το σπίτι τους, καθώς απειλείται η ζωή τους και έχουν δει τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σε γκέτο εγκληματικότητας, πορνείας, ναρκωτικών, ενώ επανεμφανίζονται ασθένειες που είχαν εδώ και δεκαετίες εξαφανιστεί από την Ευρώπη. Όλοι αυτοί οι Έλληνες, βλέποντας την ζωή τους να καταστρέφεται και να πνίγεται, νιώθουν την ανάγκη να αντιδράσουν με οποιονδήποτε τρόπο, νιώθουν την ανάγκη να αντισταθούν.

2)Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι εργοδότες που απασχολούν λαθρομετανάστες, που οφελούνται από την λαθρομετανάστευση. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες πλουσιόπαιδα τα οποία δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή τους, γιατί ο μπαμπάς τους έχει στην επιχείρησή του λαθρομετανάστες και έτσι έχει αρκετά λεφτά για να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να εργάζονται. Για όλους αυτούς, η λαθρομετανάστευση αποτελεί μέσο για να συνεχίζουν να ευημερούν οικονομικά σε βάρος όλων των υπόλοιπων Ελλήνων. Και για να καλύψουν αυτό τους το έγκλημα στα μάτια των άλλων, αλλά ίσως και για να κοροϊδέψουν τον ίδιο τους τον εαυτό, παρουσιάζουν το έγκλημα αυτό ως ανθρωπιστική πράξη, γιατί "βοηθάνε τους καημένους τους λαθρομετανάστες" ενώ καταδικάζουν όλους τους άλλους που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση ως απάνθρωπους , λέξη την οποία και έχουν κωδικοποιήσει στον εντελώς άσχετο με αυτά που του αποδίδονται, πολιτικό όρο "φασίστες".

Για να χτυπήσουν ηθικά αυτούς που αντιδρούν, για να νομιμοποιήσουν το μεγάλο τους έγκλημα, οι υπάνθρωποι της δεύτερης κατηγορίας, χρειάζονται ένα άλλο έγκλημα, πολύ μικρότερης διάστασης, το οποίο και προβάλλουν λέγοντας ότι θέλουν να το αντιμετωπίσουν.
Και οτιδήποτε από αυτά τα δήθεν "ρατσιστικά φαινόμενα" προβάλλουν ως έγκλημα, συνήθως ασήμαντες πράξεις όπως ότι κάποιος προσπάθησε να δώσει μια κλωτσιά σε ένα Πακιστανό κλπ. ακόμα και να ήταν πράγματι έγκλημα, η διάστασή του θα ήταν μηδαμινή μπροστά στο μεγάλο έγκλημα που συντελείται. Κανείς λαθρομετανάστης δεν έχει δολοφονηθεί από αγανακτισμένους Έλληνες. Αντίθετα χιλιάδες Έλληνες έχουν δολοφονηθεί, χιλιάδες Ελληνίδες έχουν βιαστεί, χιλιάδες ληστείες, και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι άνεργοι.Και προπάντων η διάλυση και εξαφάνιση του ΕΛληνικού έθνους είναι έγκλημα που βρίσκεται στο επίπεδο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Για να νομιμοποιήσουν λοιπόν το μεγάλο τους έγκλημα , χρειάζονται ένα μικρό έγκλημα, πίσω από το οποίο κρύβουν το μεγάλο. Και όταν το μικρό έγκλημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, το κατασκευάζουν οι ίδιοι, μέσα από τις πλαστές ιστορίες που γράφουν οι διάφοροι Κούλογλου.


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Ο σκοπός αυτών των δημοσιευμάτων είναι διπλός.

1)Πρώτον όπως γράφτηκε παραπάνω,να νομιμοποιήσουν το μεγάλο τους έγκλημα και να το κρύψουν πίσω από ένα μικρό. Αυτό είναι άλλωστε η πάγια τακτική των Σιωνιστών. Δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες Ιρακινούς και βομβάρδισαν και ισοπέδωσαν την Γιουγκοσλαβία γιατί λέει ο Σαντάμ και ο Μιλόσεβιτς παραβίαζαν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στο το Αφγανιστάν γιατί δήθεν "ο Μπιν Λάντεν" (και στην πραγματικότητα οι μυστικές τους υπηρεσίες) σκότωσε κάποιες εκατοντάδες στους δίδυμους πύργους. Σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους στην Λιβύη διότι υποτίθεται ότι ο Καντάφι πυροβόλησε διαδηλωτές , όμως είναι γνωστό ότι τους πυροβόλησαν άνθρωποι των Ισραηλινών και Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Όπως έγινε σε αυτές τις περιπτώσεις, έτσι και με την λαθρομετανάστευση κατασκευάζουν λοιπόν ένα μικρό έγκλημα, για να νομιμοποιήσουν το μεγάλο.

2) Δεύτερος και σημαντικότατος σκοπός, είναι ο έλεγχος, η ενσωμάτωση και η εξουδετέρωση των "ακραίων". Αυτός είναι και ο λόγος που όλα αυτά λένε ότι τα έκανε "η Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου. Είναι σίγουρο ότι στην σημερινή κοινωνία, τουλάχιστον ένα 10% του πληθυσμού, διαβάζοντας αυτά τα δημοσιεύματα θα πει "μπράβο στην Χρυσή Αυγή που τα κάνει αυτά και διώχνει τους λαθρομετανάστες από τις γειτονιές μας"! Αν σκεφτεί κανείς το ότι ο Μιχαλολιάκος πήρε λιγότερο από μισό τοις εκατό σε ελογές εθνικής εμβέλειας, βλέπει πόσο οφελεί ο Κούλογλου τον Μιχαλολιάκο με δημοσιεύματα τα οποιία επηρεάζουν υπέρ του Μιχαλολιάκου ένα 10%, δηλαδή 20 φορές παραπάνω από ότι πήρε σε ψήφους!

Το υπόλοιπο 90% που θα πει ότι δεν έκανε καλά η Χρυσή Αυγή γιατί οι μετανάστες είναι "καημένοι" θα στραφεί προς τον αντιρατσισμό , τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα άλλα καθεστωτικά κόμματα.
Και το 10% που θα πει ότι η Χρυσή Αυγή κάλά τους έκανε, θα στραφεί στο μαγαζί του Μιχαλολιάκου!

Έτσι το σύστημα τους ελέγχει όλους! Και το 90% πάει προς τα εκεί που θέλουν, προς τον αντιρατσισμό, και το 10% των ακραίων που θα μπορούσαν από μόνοι τους κάποια στιγμή να εξεγερθούν και να έβγαιναν κάποια στιγμή στον δρόμο και να διώχναν από τις γειτονιές τους τους λαθρομετανάστες, αντί για αυτό, πάει στην "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου , όπου ελέγχεται και σταδιακά ενσωματώνεται στο σύστημα και σε λογικές δημοτικών συμβουλίων , εκλογών , πολιτικές κωλοτούμπες και χαιρετούρες με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ! Και τελίκά , άυτοί συνήθως απογοητεύονται , πάνε σπίτι τους και δεν ξαναασχολούνται, αφού πρώτα τους έχει φάει και ο χοντρός τα λεφτά πουλώντας τους ένα σωρό προϊόντα (μπλουζάκια, εφημερίδες, μπρελόκ, αναπτήρες, στυλό , cd κλπ) και αφού τους έχει φάει λεφτά και ως "οικονομική συνδρομή" και "οικονομική ενίσχυση" του..."κόμματος" ή μάλλον του κώματος.


Έτσι λοιπόν τα δημοσιεύματα τύπου Κουλογλου βοηθούν και το 90% να πηγαίνει πιο κοντά σε θέσεις του συστήματος (αντιρατσισμός) και το 10% των ακραίων να εξουδετερώνεται, αλλά και να νομιμοποιείται ένα μεγάλο έγκλημα, που το κρύβουν πίσω από κάποια μικρά έως ανύπαρκτα.

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Βήμα 1 ) Ο κάθε Κούλογλου γράφει μια ιστορία , είτε ψεύτικη είτε εντελώς άσχετη με τον εθνικιστικό χώρο και την αποδίδει στην Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου. Συχνά οι δράστες δεν είναι κάν Έλληνες, αλλά κάποια άλλη συμμορία αλλοδαπών που επιτίθεται σε αλλοδαπούς.

ΒΗΜΑ 2) Κατόπιν βγαίνει ο Μιχαλολιάκος, αναδημοσιεύει την ιστορία στην ιστοσελίδα του και λέει "εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση, ορίστε μας κατηγορύν άδικα". Η ιστορία του κάθε Κούλογλου, αναπαράγεται στην ιστοσελίδα του Μιχαλολιάκου ώστε να την διαβάσουν οι "ακραίοι". Οι περισσότεροι από αυτούς τους "ακραίους", θα πιστέψουν τον Μιχαλολιάκο και θα πουν "πω πω τον καημένο τον Μιχαλολάκο που τον βάλει και τον κατηγορεί άδικα το σύστημα , πρέπει να τον υποστηρίξουμε" ενώ όσοι "ακραίοι" δεν τον πιστέψουν θα πουν "Μπράβο στον Μιχαλολιάκο, καλά έκανε και διώχνει τους λαθρομετανάστες. Λογικό βέβαια είναι να μην το παραδέχεται δημόσια για να μην τους κλείσουν την οργάνωση και σταματήσει αυτό το σπουδαίο έργο της".
Έτσι λοιπόν, όλοι οι "ακραίοι", τόσο αυτοί που πίστεψαν ότι ο Μιχαλολιάκος λέει αλήθεια ότι "εμείς δεν κάναμε τίποτε" όσο και αυτοί που πίστεψαν ότι πράγματι το έκανε η "Χρυσή Αυγή" και ότι αυτά τα έγραψε ο Μιχαλολιάκος για να καλυφθεί, θα πάνε με τον Μιχαλολιάκο. Όλοι λοιπόν οι "ακραίοι με αυτόν τον τρόπο ελέγχονται, ενσωματώνονται στο σύστημα είτε τελικά απογοηυεύονται και "καίγονται".

ΒΗΜΑ 3) Οι διάφοροι Ιντυμίντια, ΣΥΡΙΖΑ , κλπ, αναπαράγουν την είδηση, λέγοντας "ο Μιχαλολιάκος είναι νεοναζί , ρατσιστής και φασίστας". Στην πραγματικότητα ο Μιχαλολιάκος έχει ρόλο να βγάζει χρήματα με το να προσπαθεί να εξαφανίσει αυτούς που το κράτος θεωρεί επικύνδυνους, ως "νεοναζί, ρατσιστές και φασίστες". Υπάρχουν όμως πολλοί "ακραίοι" που αυτοπροσδιορίζονται έτσι. Λένε "εγώ είμαι ναζί","εγώ είμαι ρατσιστής",. "εγώ είμαι φασίστας". Αυτοί , διαβάζοντας στα Ιντυμίντια και στις εφημερίδες των Κούλογλου κλπ ότι η Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου είναι όλα αυτά μαζί, λένε "ωραία , εκεί θα πάω, εκεί είναι ο φυσικός μου χώρος".


Πόσοι θα πήγαιναν σε μια τέτοια συγκέντρωση αν ήξεραν ότι ο Μιχαλολιάκος είναι αντιφά και ότι η Χ.Α. του Μιχαλολιάκου υπάρχει απλά για να ελέγχει και να καταπολεμάει "τον ρατσισμό και την φασιστική απειλή" για λογαριασμό του συστήματος?


Πως να πείσεις τους "ακραίους" ότι ο Μιχαλολιάκος είναι ακριβώς το αντίθετο από όλα αυτά που νομίζουν, ότι ο ρόλος του είναι ακριβώς αντίθετος από όλα αυτά που νομίζουν, όταν όλοι αυτοί μαζί οι άπλυτοι φωνάζουν ότι όχι , είναι φασίστας, ναζί και ρατσιστής? Στην πραγματικότητα με αυτή την μέθοδο, οι άπλυτοι δουλεύουν για τον Μιχαλολιάκο. Θα δούμε όμως το πως και η ύπαρξη του Μιχαλολιάκου βοηθά και εξυπηρετεί τους άπλυτους. (Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το σύστημα!) Από την άλλη πλευρά, πως θα κατάφερνε το σύστημα να πείσει όλους αυτούς τους άπλυτους να πηγαίνουν στις "αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές" συγκεντρώσεις, δίχως να εμφανίζονται κάποιοι ως οι "κακοί" τους οποίους τους καλεί το σύστημα να αντιμετωπίζουν? Αυτοί για να μαζεύονται και να συσπειρώνονται, έχουν ανάγκη από έναν εχθρό και μια αφορμή. Αν γνώριζαν ότι κανείς Ελληνας δεν χτυπάει μετανάστες για "ρατσιστικούς" λόγους και ότι η "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου δεν είναι φασιστική αλλά είναι αντιφά, κανείς δεν θα είχε λόγο να κινητοποιηθεί σε τέτοιες συγκεντρώσεις. Γι αυτό χρειάζονται αυτά τα δημοσιεύματα για να δίνουν αιτία και ζωή σε αυτά τα "κινήματα" υποστήριξης του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, της λαθρομετανάστευσης! Αν η "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου δεν υπήρχε, όλοι αυτοί οι αντιρατσιστές θα την είχαν κατασκευάσει, γιατί την έχουν ανάγκη τόσο για να μπορούν να υπάρχουν οι ίδιοι , να αυτοπροσδιορίζονται και να δικαιολογούν τις κινητοποιήσεις και τις ανθελληνικές δράσεις τους, όσο όμως και για να υπάρχει ένας χρήσιμος για αυτούς, μηχανισμός που να ενσωματώνει στο σύστημα να απογοητεύει και να εξαφανίζει τους "ακραίους", τους εθνικιστές.
Μα αυτό έκανε το σύστημα, την κατασκεύασε!

Και αν λοιπόν κάπποιος ήταν συνειδητοποιημένος αντιρατσιστής και έβλεπε ότι η "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου πάει να εξαφανιστεί από το προσκήνιο, θα έκανε ότι μπορούσε για να την προβάλλει ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να μπορεί να συνεχίσει να παίζει τον ΘΕΣΜΙΚΟ της ρόλο! Η "Χρυσή αυγή" του Μιχαλολιάκου, (και οτιδήποτε υπάρχει ή θα μπορούσε να υπάρξει που να είναι αντίστοιχο με αυτήν) είναι ΘΕΣΜΟΣ για το σύστημα, την έχει ανάγκη το σύστημα σήμερα για να λειτουργήσει, αλλιώς όλο αυτό το στημένο παιχνίδι του αντιρατσισμού δεν θα είχε πουθενά να πατήσει και δεν θα μπορούσε ποτέ να παιχθεί αλλά και όλοι αυτοί οι "ακραίοι" είτε θα κινητοποιούνταν μόνοι τους (εντελώς ανεξέλεγκτα από το κράτος), είτε θα αυτοοργανώνονταν στις γειτονιές τους και θα έδιωχναν τους λαθρομετανάστες, είτε θα μπορούσαν να στελεχώσουν μια πραγματική εθνικιστική οργάνωση , που θα ήταν απειλή για το σύστημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που το σύστημα προβάλλει με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου. Η "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου είχε μείνει με ελάχιστα μέλη και σχεδόν χωρίς καθόλου νεολαία, μόλις πριν από ένα χρόνο...Με δεκάδες αποχωρήσεις μελών και στελεχών και κατάγγελίες για τον ρόλο του Μιχαλολιάκου και των αχυρανθρώπων του.
Ξαφνικά όμως, και μέσα σε μια τέτοια κατάσταση το μαγαζί αντί να διαλυθεί, άνοιξε γραφεία παντού, και ο αριθμός μελών της πολλαπλασιάστηκε (βέβαια και όλοι αυτοί θα φύγουν σύντομα απογοητευμένοι, όπως πάντα). Πως έγινε αυτό? Σίγουρα όλοι αυτοί δεν είχαν πρωτύτερα καμιά ιδέα για τον εθνικιστικό χώρο , δεν προέρχονται από αυτόν, γιατί στον εθνικιστικό χώρο όλοι πια ξέρουν για τον Μιχαλολιάκο και τον ρόλο του. Τότε ποιός τους βρήκε και τους έφερε όλους αυτούς στο μαγαζί? Μα ποιός άλλος θα μπορούσε να ήταν, από τα "αντιρατσιστικά" δημοσιεύματα του Κούλογλου, από τις "αντιρατσιστικές" ειδήσεις στην τηλεόραση κλπ. Από εκεί έμαθαν όλοι αυτοί ότι υπάρχει κάτι που λέγεται "Χρυσή Αυγή" που διώχνει τους μετανάστες και αποφάσισαν να πάνε να βοηθήσουν... Αν δεν ήταν αυτά τα δημοσιεύματα των αντιρατσιστών, σχεδόν κανείς από αυτούς δεν θα την ηξερε την Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου, σχεδόν κανείς δεν θα την ψήφιζε και σχεδόν κανείς δεν θα πήγαινε να γίνει μέλος.

Βέβαια κάποιοι που είδαν αυτά στα ΜΜΕ και πήγαν στο μαγαζί, απογοητεύτηκαν γρήγορα καθώς είδανε ότι τελικά η "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά που τις απέδιδαν οι Κούλογλου και δεν κάνει τίποτε από αυτά। Μάλιστα κάποιοι είδαν ότι η "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου όχι μόνο δεν διώχνει τους λαθρομετανάστες από τις γειτονιές, αλλά αντίθετα παρακαλάει να έρθουν και άλλοι, για να αυξηθεί η αγανάκτηση του κόσμου, να πάρει παραπάνω ψήφους ο χοντρός, να εκλεγεί βουλευτής και να τα τσεπώσει ακόμα περισσότερο από ότι τώρα! Το παρακάτω δημοσίευμα είναι αποκαλυπτικό.

πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Σφίχτηκε πολύ για να τα γράψει αυτά ο συγγραφέας.

το 10% με το 90% είναι παντελώς αυθαίρετα. Κανείς δεν μπορεί να τα προσεγγίσει με ακρίβεια και ακεί βρίσκεται το όλο σφάλμα στην φαντασίωση του συγγραφέα.

Ανώνυμος είπε...

H Ιστορία επαναλαμβάνεται με λίγα λόγια. Παρεμφερές το παράδειγμα του ΚΚΕ και της ύπαρξης του ώστε από τη μιά να μαντρώνει αριστερούς που μόνοι τους ενδεχομένως να ήταν επικίνδυνοι για το σύστημα κι από την άλλη να εξυπηρετεί το λόγο ύπαρξης της άλλης πλευράς του ίδιου νομ´ισματος (ήτοι σύστημα) με το δίπολο δύο κατα βάση αλληλοεπικαλυπτώμενων κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ). Στο καπ´ακι βγάινουν και τα μικρά εξαπτέρυγα από τη μια και την άλλη πλευρά, που ενίοτε φαίνονται σαν και καλά να είναι απέναντι από τα κόμματα που βρ´ισκονται στη δικ´η τους πλευρά ( βλέπε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, ΝΔ-ΛΑΟΣ, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΏΝ-ΠΑΣΟΚ, κ.α όπως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΟΙΚΟΛΌΓΟΙ ΠΡΆΣΙΝΟΙ κλπ ώστε όλα τα πρ´οβατα να μαζεύονται τελικά στο μαντρί και μονίμως να νέμονται την εξουσία οι ίδιοι και οι ίδιοι διεφθαρμένοι ελέω πάντα ΜΜΕ και ΤΡΠΕΖΙΤΩΝ...λέω εγώ τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας ας πάρει την κατάσταση στα χέρια του με τον οποιοδήποτε τρόπο, δεν έχει σημασία αν κάνει το σωστό ή το λάθος...Με τον καιρό όλοι οι πραγματικοί πατριώτες θα συσπειρωθούμε και θα κινήσουμε τον αληθινό αγώνα!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!