Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Η απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες κερκόπορτα για τον αφανισμό του Έθνους

Ως γνωστόν η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους παράνομους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην χώρα. Ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε με την δυνατότητα ψήφου στις δημοτικές εκλογές. Δυνατότητα η οποία έχει παραπεμφθεί προς κρίση ως αντισυνταγματική στην ολομέλεια του ΣτΕ.

Ας δούμε όμως τι ισχύει στις περισσότερες χώρες του κόσμου, και αν είναι σώφρων απόφαση η άκριτη απόδοση ιθαγένειας. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Κέντρου Μεταναστευτικών Ερευνών (CIS) από τις 194 χώρες του κόσμου, μόνον 30 δίνουν αυτόματα την ιθαγένεια σε όσους γεννιούνται στο έδαφός τους (jus soli). Από τις 31 ανεπτυγμένες χώρες μέλη του ΟΟΣΑ, μόνο σε 2 (Καναδάς και ΗΠΑ) ισχύει το jus soli. Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν παραχωρεί αυτόματα την ιθαγένεια. Και όχι μόνον αυτό, αλλά η τάση είναι προς κατάργηση σε όσες χώρες το έκαναν. Ήδη η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιρλανδία και η Αγγλία κατήργησαν την χορήγηση ιθαγένειας με την απλή γέννηση.
Στις χώρες όπου εξακολουθεί να ισχύει αυτή η πολιτική, έχει παρατηρηθεί κατακόρυφη αύξηση γεννήσεων παιδιών από λαθρομετανάστες. Ο σκοπός είναι η νομιμοποίηση των γονιών μέσω των παιδιών με πρόσχημα την διατήρηση της οικογένειας. Ακόμη έχει παρατηρηθεί και το φαινόμενο του "τουρισμού της γέννας". Πολλές έγκυες περνούν παράνομα τα σύνορα με σκοπό να γεννήσουν και να πάρει το παιδί τους την ιθαγένεια ώστε να παραμείνουν κι εκείνες και να φέρουν και την υπόλοιπη οικογένεια.

Είναι φανερό λοιπόν που θα μας οδηγήσει ενδεχόμενη εφαρμογή του μέτρου που προωθεί η κυβέρνηση των ξεπουλημένων. Ακόμα μαζικότερη λαθροεποίκιση της χώρας από τους εξαθλιωμένους της ευρύτερης περιοχής. Θα είμαστε η μόνη χώρα κοντά στην Αφρική και την Ασία που θα διασφαλίζει αυτόματη απόδοση ιθαγένειας σε κάθε παιδί λαθρομετανάστη που θα γεννιέται εδώ! Αν έχουμε τώρα τεράστια πίεση ας αναλογιστούμε τι έχει να γίνει στο μέλλον. Στην κυριολεξία ορδές θα καταφτάνουν από σομαλίες, αλγερίες, μπαγκλαντες, αφγανισταν και δεν συμμαζεύεται. Και δεν είναι άσχετη με αυτή την πολιτική και η πρόθεση του Τζέφρυ να κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος. Με το πρόσχημα της μείωσης του αριθμού των βουλευτών να περάσει μια διάταξη που θα αλλάζει και τα άρθρα του Συντάγματος που αντιτίθενται στον νόμο για την απόδοση ιθαγένειας.
Γιαυτό πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και να μην επιτρέψουμε αυτή την εθνοκτόνα αλλαγή του Συντάγματος.


ένας Έλληνας πολίτης

πηγή

6 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2011
Κύριοι,
Η ψήφος των αλλοδαπών αγοράζεται παμφθηνα.
Η ψήφος των εν δυνάμει νομιμοποιηθησομένων λαθρομεταστών
δεν στοιχίζει τίποτα, και με δεδομένο ότι οι σημερινοί βουλευτές στη πλειοψηφία τους, ψήφο Ελλήνων δεν βλέπουν, προσβλέπουν στην ψήφο των αλλοδαπών, ήδη νομιμοποιημένων, ή εν αναμονή για νομιμοποίηση.
Οι δημοτικές εκλογές θα είναι η προθέρμανση.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και κανένα δύο χρόνια ασχολούμαι με τέτοια διότι κάποια στιγμή με εκνέυρισε το ότι ενώ δεν ενέκρινα την αστική ζωή και ήθελα να απομακρυνθω, θεωρητικά με εμπόδιζαν τα "απαραίτητα" τής τεχνολογίας.

Παπαριές. Κάτσε και σκέψου. Η μόνη χρήσις που πραγματικά χρειάζεται ο ηλεκτρισμός για παράδειγμα είναι στην "διασκέδασι" δηλαδή υπολογιστής, μουσική και τέτοια.

Σε φωτιά μια χαρά μαγειρεύεις.Ακόμα και το ψυγείο δεν πιάνει μία μπροστα στις μεθόδους που αναφέρεις. Μέσα στο ψυγείο ουσιαστικα κρατάς ζωντανή την τροφή μέχρι να φτάσει σε επίπεδο να σαπίσει και να μην τρώγεται.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2011
Κύριοι,
Χωρίς την ψήφο των νομιμοποιηθησομένων λαθρομεταναστών, φθηνού κόστους εξαγοράς, οι νυν βουλευτές, στην πλειοψηφία τους, δεν βλέπουν ξανά βουλευτικό έδρανο, παχυλό μισθό, ως πολυάσχολοι αργόσχολοι, προμήθειες, και καλή σύνταξη με ελάχιστα συντάξιμα χρόνια, χωρίς καν να μπαίνουν στη διαδικασία της διαδοχικής ασφάλισης.
Πως να μην φροντίσουν να αλλοιώσουν τα πάντα, από το Σύνταγμα της χώρας ως εκκίνηση του ανοσιουργήματός τους.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΝΕΕΥΣ είπε...

'Επιβάλλεται ἀλλαγή γεμίσματος.Ἀπό δράμια σέ μονόβολα.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια σε αυτήν την ξενόφερτη πολιτική που πρόκειται να αποφέρει ανελέητες ζημιές στο έθνος μας, ασχέτως πια ιδεολογία μας χαρακτηρίζει...Δεν είναι θέμα ρατσισμού η φασισμού, είναι θέμα τάξης των πραγμάτων!

Ας το συνειδητοποιήσουμε τώρα...Για να μην είναι αργά μετά!

Ανώνυμος είπε...

Λετε μετα απο ολα αυτα να θελουν ακομα να ερθουν? Σε μια χωρα ξοφλημενη.. Μηπως να ανοιξοιμε τα ματια οσοι κοιμομαστε μπας και προλαβουμε εμεις να παμε καπου αλου πριν παρουμε φορα προς τα κατω...