Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστεςΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε.
Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες.

Απο τότε που άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν πάρουμε τα μέτρα μας κατά των Αράβων λαθροεποίκων...Κατά αυτών των ανθρωπόμορφων περιττωμάτων, θα έχουμε ακριβώς τα ίδια φαινόμενα, ήδη έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται τέτοιου είδους φαινόμενα!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ "ΣΚΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ γλυκό μου κοριτσάκι, εσύ που δεν πρόλαβες να φταίξεις σε τίποτα, εσύ και άλλα κοριτσάκια σαν και σένα... Φρόντισαν οι γονείς σας γι' αυτό, με την εξευρωπαισμένη και πολιτισμένη ανθρωπιστική βλακεία τους να σας εξασφαλίσουν μια σίγουρη θέση στην απόλυτη φρίκη. Γονείς που θα συνεχίσουν την πολιτισμένη και βαρετή ευκατάστατη ζωή τους. Ντροπή τους! Η κόρη τους άρχισε να κλείνεται στον εαυτό της λένε... Τι περίμεναν; Να χορεύει τσιφτετέλι, μήπως; Ποιός γονιός αντέχει να βλέπει το παιδί του έτσι; Δεν πονά η σάρκα τους; Το αίμα τους; Τι απέμεινε απ' το αίμα των Βίκινγκς; Τελικά, μόνο οι Μεξικάνοι πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη δε φοβούνται να πάρουν το αίμα των παιδιών τους πίσω;