Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Εξωφρενικό!!! ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ βάζουν πλάτη στην κυβέρνηση για το Μεσοπροθεσμο.Γράφει ο 29-26
Αυτά τα δύο κόμματα έχουν ένα εκπληκτικό χάρισμα. Ενώ συνεχώς φαίνονται να βάλλουν εναντίον όλων των κυβερνήσεων στην πραγματικότητα και στις δυσκολότερες περιστάσεις βάζουν πλάτη ώστε να περάσει η εκάστοτε κυβέρνηση τον κάβο.
Έτσι όπως ισχυρίζεται το blog Himera,και αυτή την φορά αποφάσισαν να...ΜΗΝ κατέβουν στην ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο, πράγμα που σημαίνει απλά ότι το νομοσχέδιο θα περάσει με την πλειοψηφία των υπαρχόντων βουλευτών δηλαδή ακόμα και με 134 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Είναι λογικό, αν η πτώχευση τους απασχολεί μια φορά για τους πολίτες να τους απασχολεί 100 φορές για τα κόμματα τους που έχουν επιδοτηθεί με άπειρο κρατικό χρήμα τόσα χρόνια και έχουν φτάσει να συντηρούν εκδοτικούς κολοσσούς και άλλες πολλές κερδοφόρες επιχειρήσεις που θα καταρρεύσουν σε ενδεχόμενη χρεοκοπία. Ο καθένας στη θέση τους αυτό θα έκανε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περυσινά ξινά σταφύλια!

Αναπαράγετε στο blog σας με χαρακτηριστική καθυστέρηση και με άγνοια της επικαιρότητας άθλιες αντιΚΚΕ προβοκάτσιες του himaira! Από που προκύπτει ότι στις δυσκολότερες στιγμές το ΚΚΕ βάζει πλάτες στις αστικές κυβερνήσεις; Το ΚΚΕ που έχει πρωτοστατήσει σε πάνω από 10 πανελλαδικές απεργίες τον τελευταίο χρόνο, που έχει προειδοποιήσει πολύ πριν την οικονομική κρίση (¨κρίση χρέους" σύμφωνα με τα παπαγαλάκια) για τα αντεργατικά μέτρα που θά έρχονταν είτε από το ΠΑΣΟΚ, είτε από τη ΝΔ. Που έχει καταψηφίσει ΟΛΑ τα αντεργατικά νομοσχέδια.

Όσον αφορά την κρατική χρηματοδότηση, το ΚΚΕ παίρνει το κομμάτι που του αναλογεί με βάση την εκλογική του δύναμη. Πρόκειται για χρήματα του εργαζόμενου λαού που στην περίπτωση του ΚΚΕ χρησιμοποιούνται για να στηριχτούν τα αιτήματα του ίδιου του λαού. Φυσικά θα προτιμούσατε το ΚΚΕ να σέρνεται πίσω από τους κηφήνες επιχειρηματίες και να παρακαλεί για ενισχύσεις, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Όσο για τις αστειότητες περί κερδοφόρων επιχειρήσεων που θα καταρρεύσουν σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν αξίζουν καν σχολιασμό. Το ΚΚΕ έχει μόνο μία επιχείρηση, την Τυποεκδοτική, που ο βασικός στόχος της είναι να εκδίδει τα υλικά του Κόμματος. Τυπώνει και άλλα έντυπα με αποκλειστικό στόχο την χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων της και όχι το κέρδος. Το ΚΚΕ ποτέ δεν υπόταξε την πολιτική του στάση στις σκοπιμότητες της λειτουργίας της Τυποεκδοτικής. Φυσικά αυτό που σας πονάει είναι ακριβώς το γεγονός ότι υπάρχει η Τυποεκδοτική και το ΚΚΕ δεν εξαρτάται από καπιταλιστές εκδότες για να τυπώνει τα έντυπα του.

Τελικά το ΚΚΕ θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία, θα καταψηφίσει μεσοπρόθεσμο και εφαρμοστικό και θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Η αρχική στάση του ΚΚΕ για μη συμμετοχή στο άθλιο κοινοβουλευτικό πανηγύρι άλλαξε ακριβώς για να μην σπεκουλάρουν κάποιοι όπως εσείς, να μην διαστρεβλώνουν τα κίνητρα του Κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τα λέει αυτά; Όσοι και να απέχουν πρέπει πάνω από 151 να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο! Εσύ με ποιους είσαι δηλαδή; Με κείνους που το ψηφίζουν;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα 29 Ιουνίου 2011
Μέμνησο, μηδέν άγαν.
Ιωάννης Στασινός