Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Άλλη μια εσχάτη προδοσία!

kantarhsΌχι μόνο το επαίσχυντο… Μνημόνιο… μπορεί να επιφέρει την κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας, αλλά ακόμη και για το ότι κυκλοφορούν μεταξύ μας διάφορα εγκληματικά αποβράσματα, δηλαδή δολοφόνοι, οι οποίοι είναι οπλισμένοι με αυτόματα βαρέα όπλα τύπου καλάσνικοφ και άλλα και δολοφονούν αδιακρίτως αθώους και ανυποψίαστους Ελληνες πολίτες!

Ακόμη και στους τόπους της εργασίας τους!
Και αυτό άρχισε να συμβαίνει από τον καιρό που άφρονες και ηθελημένοι προδότες πολιτικοί άνοιξαν τα Σύνορά μας και τους άφησαν να εισέλθουν ανεξέλεγκτα με τον δολοφονικό οπλισμό τους! Δηλαδή μπάτε σκυλιά και αλέστε και αλεστικά μη δίνετε, όπως λέει και η σοφή λαϊκή παροιμία! Μάλιστα δε κάποιος από αυτούς ακούστηκε να δηλώνει! Δεν υπάρχουν πλέον σύνορα! Λες και η Χώρα μας είναι δικό του αμπελοχώραφο!

Αλλά διερωτάται κανείς, μήπως σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται, δηλαδή της κατατρομοκρατήσεως των Ελλήνων πολιτών, ώστε να φοβούνται να δηλώνουν, ότι είναι Ελληνες! Οπως ο πρόσφατος ξυλοδαρμός και ο βαρύς τραυματισμός του Γυμνασιάρχη, από παρακρατικούς με καδρόνια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να καταλήξει βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο, όταν αυτοί τον ερώτησαν, γιατί έφερε ανάγλυφη την ελληνική σημαία στο καπελάκι και η απάντησή του ήταν, ότι Ελληνας είμαι… όπως ακούσαμε τον ίδιο λέει. Φοβούμαι μήπως και αυτό αποτελεί πράξη αποπροσανατολισμού των πολιτών, ώστε να στρέψουν την προσοχή τους αλλού και στις ωμές και κατάφωρες προδοσίες τους, όπως π.χ. είναι το επαίσχυντο …Μνημόνιο..!

Επίσης μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η βάση καλώς προμελετημένου σατανικού σχεδίου η λαθρομετανάστευση και ο εποικισμός της Ελλάδος με λαθρομετανάστες, για να μην γνωρίζουμε τελικώς ποιοι είμαστε! Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η περίπτωση που όταν συμβεί κάποιος στυγερός δολοφόνος να συλληφθεί, όλα τα προπαγανδιστικά παρακρατικά κανάλια, τον αναφέρουν ως… νεαρό!

Θέλουν η Νέα τάξη πραγμάτων, δηλαδή οι παγκοσμιοποιητές και οι εδώ εκπρόσωποί τους να μας κάνουν να φοβόμαστε να λέμε πως είμαστε Ελληνες!
Και εδώ προκύπτουν τα εξής αμείλικτα ερωτήματα περί Εθνικής ασφάλειας!
1. Πόσα αυτόματα όπλα τύπου καλάσνικοφ, αλλά και άλλου τύπου κυκλοφορούν στην Χώρα μας;
2. Εμείς κυκλοφορούμε οπλισμένοι και αν το κάνουμε τι θα γίνει τότε;
3. Τι θα γίνει σε περίπτωση, που η Χώρα μας εμπλακεί σε πόλεμο με καμιά γειτονική Χώρα και αυτοί οι δολοφόνοι αρχίσουν να χτυπούν τα γυναικόπαιδα στα μετόπισθεν;
4. Ετσι όπως έχουν τα πράγματα, υπάρχει μήπως κανένας Ελληνας, που να αισθάνεται πλέον ασφαλής σε αυτή την Χώρα; Και διερωτώμαι μήπως έτσι είναι το σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης των Βρυκολάκων, για να αποπροσανατολίσουν τον γενναίο και ηρωϊκό λαό μας, έτσι ώστε να περάσουν τα άνομα και σατανικά σχέδιά τους π.χ. όπως είναι το επαίσχυντο… Μνημόνιο… με το οποίο αποσκοπούν να αρπάξουν τον εθνικό μας πλούτο, καθότι η Ελλάς είναι μια πλουσιωτάτη Χώρα, γιατί διαθέτει χρυσό, υδρογονάνθρακες δηλαδή πετρέλαιο και φυσικό αέριο, νικέλιο και ουράνιο και σκοπίμως μας χρεοκόπησαν και μας διέσυραν σε όλο τον κόσμο.

Και όχι μόνον αυτό αλλά στόχος τους είναι να πλήξουν και την Ορθοδοξία αφού η Ελλάς είναι Πέτρα και ο ογκόλιθος της Ορθοδοξίας και αυτοί μισούν τον Χριστό με λύσσα! Και προφανώς μας θέλουν φτωχούς και ξεφτιλισμένους! Αλλά ο Χριστός μας και ο Θεός μας ο αναστηθείς και αναληφθείς εν Δόξη, έχει άλλα σχέδια! Γιατί μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι! Οικτρόν και φοβερόν θα είναι το τέλος της μεγάλης πόρνης Βαβυλώνος!

Αγαπητοί μου, η αφορμή που σας γράφω αυτές τις σειρές είναι η εξής: Γιατί μόλις πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυά μας, γιατί και ποιος δεν έκλαψε για τον άδικο χαμό του Μανώλη Καντάρη και ακόμα το χώμα, που τον σκεπάζει είναι νωπό, ακολούθησε η άγρια δολοφονία και ληστεία ενός άλλου νέου ανθρώπου του κοσμηματοπώλη Αλεξόπουλου στην Λυκόβρυση, από ένοπλους κακοποιούς! Αλήθεια, πώς μπορεί ένας Ελληνας πολίτης να εργάζεται και να παράγει ειρηνικά όταν δεν αισθάνεται ασφαλής!

Αγαπητοί, η αγία Ελλάς, είναι πλέον σπήλαιον ληστών και κακοποιών! Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση τους, μπορεί να συμβεί αυτό στον καθένα μας, αλλά τα δάκρυα δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Οχι άλλα δάκρυα οι προδότες είναι εδώ, δικάστε τους προδότες με την κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας! Εκτός και αν προλάβουν να κάνουν, αυτό που οι ευαίσθητοι Ιάπωνες το λένε.. χαρακίρι… αλλά πού τέτοια ευαισθησία από τα εντεταλμένα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ανδρέας Κωνσταντίνου Ζαφείρης

elora

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ!!!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΗΚΗ ΚΟΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ Γ'ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΠΙΝΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ!!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;;
ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ;;;;
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα,9 Ιουνίου 2011
Φιλτατε,
Ας γίνει όλη η χώρα οπλοστάσιο,
όχι άλλη μαλθακότητα, όχι στον αφοπλισμό ναι στην παλλαϊκή άμυνα.
Σε χειρότερες εποχές επιβιώσαμε, καίτοι είχαμε να αντιμετωπίσουμε οργανωμένους κρατικούς στρατούς γερμανούς ναζιστές,ιταλούς φασίστες, βούλγαρους συνεχιστές των κομιτατζήδων, με τους ντόποιους συνεργάτες τους, γερμανοτσολιάδες, χίτες, και κάθε είδους δοσίλογους συνεργάτες τους, τουρκαλβανούς τσάμηδες, ρουμανόβλαχους, σλαυομακεδόνες "αυτονομιστές" κλπ.
Και το χειρότερο εμάς τους ίδιους διαιρεμένους και θεράποντες ξένων προς την πατρίδα μας συμφερόντων.
Τώρα εμείς τουλάχιστον παρόλεςτις προσππάθειες των άσπονδων φίλων μας δεν πολώνουμε δεξιά κι αριστερά.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Τ Ω Ρ Α !!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.