Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου...

...μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση


Σε δημόσια ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της Νέας Υόρκης, αναφέρεται σχετικά:

«Ομάδα ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών-Πατριωτών, εξοργισμένοι από τα δεινά που περνά η Πατρίδα μας, ετοιμάζουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση και για συμπαράσταση στα αδέλφια μας στην Ελλάδα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης). Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς, ει δυνατόν, να οργανώσουν κάτι ανάλογο (την ίδια μέρα και ώρα) σε όλη την υφήλιο, σε ανάλογους χώρους (Προξενεία, Πρεσβείες, Εκκλησίες, Κοινοτικοί χώροι κλπ), όπου χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού.

Εμπρός λοιπόν αδέλφια, ας κάνουμε το αυτονόητο»


Το Πατριωτικό Μέτωπο, παρακαλεί όλους τις Ελληνικές Πατριωτικές Οργανώσεις αλλά και τους φίλους bloggers, να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην διάδοση του μηνύματος των αδελφών μας Ομογενών της Νέας Υόρκης. Η φωνή όλου του Ελληνισμού, από το εθνικό κέντρο, ως την απώτερη άκρη της υφηλίου, όπου ζουν Έλληνες, πρέπει να ακουστεί: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.


www.pamet.gr,
pametopo@gmail.com

1 σχόλιο:

East είπε...

Δώστε κίνητρα να επιστρέψουν οι Έλληνες της διασποράς!

Μας χρεωκοπούν για να μειώσουν τον Ελληνισμό.

Μόνο οι Έλληνες που έφυγαν για σπουδές -και δεν ξαναγύρισαν- από την μεταπολίτευση είναι 1,5εκ. Αν δεν είχαν φύγει θα είχαμε 3εκ περισσότερο πληθυσμό, δηλαδή 14εκ, και μάλιστα 3εκ περισσότερους νέους και παιδιά!

Για να μην αναφέρουμε τι έγινε όταν κυβερνούσαν οι εθνικόφρωνες, όπου εξοντώθηκε ο μισός πληθυσμός και μετανάστευσε όλο το εργατικό δυναμικό.

Το κράτος πρέπει να καλέσει να επανέλθουν στην Ελλάδα οι Έλληνες μετανάστες, και να πάρει μέτρα:

-Το κράτος να δώσει οικόπεδο 1 στρέμμα σε κάθε Ελληνική οικογένεια της διασποράς που θα γυρίσει.

-Οι πτυχιούχοι δεν βρίσκουν δουλειά διότι δεν παράγουμε τίποτα. Για να αλλάξει αυτό χρειαζόμαστε ένα αναπτυξιακό σοκ, κρατικοποιήσεις, δραστική αύξηση παραγωγής, μείωση γραφειοκρατίας και φορολογίας για τους πολίτες, δραστική αύξηση των αυτοαπασχολούμενων, εισαγωγή μεταναστών που θα χρησιμοποιηθούν ως φθηνό χειρονακτικό εργατικό δυναμικό, κτλ.

-Εισαγωγή αλλοδαπών γυναικών που θα παντρευτούν Έλληνες και θα κάνουν Ορθόδοξες οικογένειες. Πρωταρχικές αιτίες της μετανάστευσης είναι όταν κάποιος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κάνει οικογένεια. Το πρόβλημα είναι εντονότατο ειδικά στην επαρχία και στους "700ευρώ". Έτσι λοιπόν και ο Ελληνισμός θα επεκταθεί, και η σιωπηλή γενοκτονία κατά του Ελληνισμού θα σταματήσει αφού θα γίνονται οικογένειες και παιδιά, και θα λυθεί ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

-Κατάργηση υποχρεωτικής θητείας, δημιουργία 100% επαγγελματικού στρατού από εθελοντές-επιλεγμένους και χρησιμοποίηση επιλεγμένων εθελοντών αλλοδαπών. Ο στρατός είναι η βασική αιτία μετανάστευσης των νέων ανδρών.

-Άνοιγμα των πανεπιστημίων και θέσπιση διδάκτρων. Ο καθένας -Έλληνας ή αλλοδαπός- σπουδάζει ότι θέλει, όποτε θέλει, όσο θέλει. Το κράτος κερδίζει αντί να πληρώνει, διαδίδουμε τον πολιτισμό μας σε αλλοδαπούς, σταματά η μετανάστευση των Ελλήνων για τις σπουδές, εισάγουμε συνάλλαγμα αντί να εξάγουμε, σταματά το μαρτύριο των μαθητών και των γονιών με τα φροντιστήρια.

Πρέπει να έρθουν όλοι οι Έλληνες, και οι νέοι, και οι συνταξιούχοι, και οι εργαζόμενοι, και όσοι έκαναν οικογενειες, να φέρουν και τις Γερμανίδες-Καναδέζες κτλ συζύγους τους και παιδιά τους ώστε να Ελληνοποιηθούν και αυτοί.