Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Βλέπουν πλεκτάνη στην υπόθεση του Στρος - Καν

Για πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος - Καν, κάνει λόγο έκθεση που συντάχθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και βρίσκεται στα χέρια του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.
Όπως γράφει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «European Union Times», η μυστική έκθεση της FSB αναφέρει πως η σεξουαλική επίθεση προς την καμαριέρα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης… στήθηκε και έγινε γνωστή όταν ο Στρος - Καν έμαθε πως ο χρυσός των ΗΠΑ λείπει από το θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ.

Σύμφωνα με την έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, ο Στρος - Καν βρισκόταν κατά το επίμαχο διάστημα στις ΗΠΑ για να μάθει γιατί η αμερικανική κυβέρνηση «πάγωσε» την παράδοση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 191,3 τόνων χρυσού. Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ομπάμα έμαθαν πως διπλοί πράκτορες της CIA εφοδίασαν τον Στρος - Καν με στοιχεία που αποδείκνυαν ότι όλος ο αμερικανικός χρυσός, που υποτίθεται πως φυλασσόταν στο Φορτ Νοξ, απλώς… δεν υπήρχε εκεί.


Όταν ο Στρος Καν κατάλαβε πως τα στοιχεία που είχε στα χέρια του ήταν ικανά να καταστρέψουν την παγκόσμια Οικονομία, ενημέρωσε τις γαλλικές Αρχές πως εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη εσπευσμένα. Γάλλοι πράκτορες τον ειδοποίησαν. Του είπαν να πάει αμέσως στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης χωρίς το κινητό του, για να μην εντοπιστεί. Ο Στρος - Καν επιβιβάστηκε σε μια πτήση της Air France με προορισμό το Παρίσι, κάνοντας το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο στο αεροπλάνο. Ύστερα από λίγο έπεσε στα χέρια Αμερικανών πρακτόρων...

http://www.adesmeytos.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: