Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

‘Αρχισε η αποδόμηση της ομάδας ¨ΔΙΑΣ¨!! Βράβευση και παρόχη εξοπλισμού από τους ROTARY!!

Μεταφέρουμε την έίδηση όπως ακρίβως δημοσιεύτηκε σε αρκετά ειδησεογραφικά μπλογκς!!

Παροχή εξοπλισμού και υλικών με δωρεά απο τον παγκόσμιο και μη εξαιρετέο μασονικό σύνδεσμο των ROTARY εν Ελλάδι!! Μια κίνηση αποδοχής απο πλευράς των αξιωματικών υπεύθυνων της ομάδας ΔΙΑΣ που αν μη τι άλλο δείχνει το μεγεθος της υπόθαλψης των σωμάτων ασφαλείας και δη της επιτυχημένης ομάδος. Αφορμή ο έντεχνος μη εξοπλισμός των αστυνομικών από την ελληνική πολιτεία!! Κλασική περίπτωση και τακτική των μασονικών στοών!!

Δημιουργουμε ένα πρόβλημα και ερχόμαστε να δώσουμε την λύση)!! Λύση απο ξένα κέντρα που δρουν αποδεδειγμενα κατα του εθνικού συμφέροντος και του Ελληνικού λαού!! Γεγονός που αν μη τι αλλο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που ο Ελληνικός λαός αναπόφευκτα θα βρεθεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις όπως και ήδη συμβαίνει με τις δυνάμεις ασφαλείας του κράτους καθώς και του παρακράτους.. Όλος ο Ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει οτι υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες ασφαλείας και μυστικών δήθεν επιχειρήσεων.. Η λεγόμενη περίφημη ομάδα ΞΙΦΟΣ της ΕΛ.ΑΣ!!

Όλος ο Ελληνικός λαός αντίκρισε στα γεγονότα της 15ης Ιούνιου με το ξεγύμνωμα του παρακρατικού μηχανισμού. (Γνωστοί -άγνωστοι κουκουλοφόροι.. η γνωστή σύνδεση με ΕΥΠ). Ώστε να διαλύσει το εθνικό μέτωπο της λεγομένης άνω πλατείας και την γενικότερη πρωτοεμφανιζόμενη αντίσταση του Ελληνικού λαού.

ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ

http://blokoteam.blogspot.com/2011/06/2_23.html

http://crimelink.blogspot.com/2011/06/2_23.html

ΔΙΑΚΡΙΣΗ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 2ο

Στις 16 Απριλίου ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά – Πολιτεία διοργάνωσε εκδήλωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κηφισιάς με θέμα “Ο ρόλος της αστυνομίας και η συμβολή της Ομάδας ΔΙΑΣ στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη”, στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε αντιπροσωπευτική δύναμη αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής.

Ταυτόχρονα, παραδόθηκε το πρώτο δείγμα μιας προσφοράς που αποσκοπεί στην ουσιαστική προστασία των αστυνομικών από τις απανωτές επιθέσεις που δέχονται, με κορυφαίο παράδειγμα την τραγωδία του Ρέντη την 1η Μαρτίου.
Το ενημερωτικό σημείωμα που διένειμε ο Όμιλος στα μέλη του μετά έλεγε μεταξύ άλλων, “Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά Πολιτεία στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου, προσπαθεί να συμβάλει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για το σημαντικό έργο της ομάδας ΔΙΑΣ.

Με αφορμή τα πρόσφατο περιστατικό που έγινε στις αρχές Μαρτίου, προσφέρει υλικό για την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών. Με αυτή τη προσφορά ξεκινάμε μια καμπάνια προβολής της σημαντικής δουλειάς του έμψυχου υλικού της ομάδας, η οποία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αγωνίζεται για την μείωση του εγκλήματος, την ασφάλεια των πολιτών και εννόμων αγαθών…”

Μένοντας πιστοί το προεδρείο και τα μέλη στις αρχές και στις υποσχέσεις τους, τίμησαν εκ νέου την ομάδα ΔΙΑΣ στη διάρκεια εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου που διοργάνωσαν στο κτήμα οινοποιείο “Οινότρια Γη” του κ. Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι. Η εκδήλωση αφιερώθηκε και πάλι στην έχουσα την έξωθεν καλή μαρτυρία ειδική αστυνομική ομάδα προκειμένου ο Όμιλος να παραμείνει προσηλωμένος στο “στόχο, που αποτελεί η άντληση οικονομικών πόρων προκειμένου να εξασφαλίσουμε τον άρτιο εξοπλισμό της ομάδας, μειώνοντας έτσι τη θυματοποίηση αυτής εν ώρα υπηρεσίας και τι στιγμή που εξελίσσεται το περιστατικό”.

- Στη φωτό η απερχόμενη πρόεδρος Δέσποινα Κατσώχη με τον επικεφαλής της ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής, Θανάση Κάμπρα. Στην πάνω φωτο διακρίνονται η εγκληματολόγος κ. Δέσποινα Σβουρδάκου και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.
το είδαμε εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

SOS-SOS--------------------------------------SOS-SOS
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.-