Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Αναφορά μεγάλης ελβετικής εφημερίδας για την Λέσχη Bilderberg, που την βλέπει μόνο ως "ανταλλαγή απόψεων" των ελίτ


Η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για το 2011 θα γίνει στις 9-12 Ιουνίου στο St. Moritz της Ελβετίας (αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση της Λέσχης δε θα γίνει στο St. Moritz αλλά στη Γενεύη και ότι η αρχική δημοσίευση έγινε για να… εξαπατήσει τους ενδιαφερόμενους που θα θελήσουν να βρεθούν κοντά στο χώρο της συνάντησης!). Είναι άγνωστο ακόμη ποιοι θα είναι οι Έλληνες προσκεκλημένοι της Λέσχης.

Από: INFOWARS / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μεγάλη ελβετική εφημερίδα αφιερώνει στην πρώτη σελίδα άρθρο σχετικά με τη συνεδρίαση της μυστικοπαθούς ελιτίστικης Λέσχης Bilderberg αυτή την εβδομάδα.

Η γερμανόφωνη καθημερινή εφημερίδα ‘Basler Zeitung’ δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ (μετάφραση) σχετικά με τη συνάντηση, η οποία αρχίζει αυτή την Πέμπτη στο Silvretta House, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο St Moritz, ένα ορεινό χωριό στην Ελβετία.

Παρόλα αυτά, όπως συμβαίνει συνήθως με όλα τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης, το άρθρο προσπαθεί να υποβαθμίσει την Bilderberg ως απλώς μία απλή συγκέντρωση όπου συνομιλούν υψηλά πρόσωπα, χωρίς όμως να διαθέτουν πραγματική επιρροή στη διεθνή σκηνή.

Το άρθρο αναφέρει ότι όποιος προτείνει ότι η Bilderberg μανιπουλάρει τα γεγονότα για τους δικούς της φαύλους σκοπούς αναζητάει «ένα αίσθημα ασφάλειας» σε ένα χαοτικό κόσμο.

Το άρθρο παρουσιάζει το επιχείρημα ότι η τραπεζική ελίτ δεν είδε την οικονομική κατάρρευση να έρχεται, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν θα μπορούσαν να τραβήξουν κρυφά τα σκοινιά πίσω από την κουρτίνα.

Καταλήγει με τον υπαινιγμό ότι είναι «ακατάλληλο» ακόμα και «επικίνδυνο» να προτείνεις ότι υπάρχει οποιαδήποτε μορφή συνωμοσίας πίσω από την Λέσχη Bilderberg.

"... Εκεί βρίσκεται ο πραγματικός σκοπός αυτών των συναντήσεων: Δεν πρόκειται για την μυστική κυβέρνηση εναντίον του κόσμου, αλλά για την αμοιβαία ανταλλαγή για το τι συμβαίνει εκεί έξω για να το κατανοήσουμε καλύτερα", αναφέρει το άρθρο.

Το άρθρο αυτό λες και έχει γραφτεί από το ίδιο το προπαγανδιστικό χέρι της Bilderberg.

Απλώς ό ισχυρισμός ότι η Bilderberg δεν έχει επιρροή στην πολιτική είναι προφανώς γελοίος. Αυτό θα ήταν σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι ένα τετραήμερο συγκέντρωσης των 200 αξιωματούχων της MLB (ομοσπονδία του μπέιζμπολ) δεν θα έχει καμία επίπτωση στο μέλλον του μπέιζμπολ. Παρά το γεγονός ότι πολλοί πολιτικοί απέφυγαν την Bilderberg πέρυσι εξαιτίας της αύξησης της φήμη για την Λέσχη, ως ένα κρυφό και ύπουλο μέτωπο αντιδημοκρατικών ελιτιστών, απλά ρίξτε μια ματιά στη λίστα με ισχυρά άτομα που έλαβαν μέρος.

Κορυφαίοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι όπως ο Μπιλ Γκέιτς της Microsoft και ο Eric Schmidt της Google, κορυφαίοι τραπεζίτες όπως ο Marcus Agius της Barclays και ο Peter Sutherland της Goldman Sachs, δεν συναντιούνται με Προέδρους και Πρωθυπουργούς κρατών, μεγάλους ιδιοκτήτες εφημερίδων, μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ για να μιλήσουν για τάβλι! Δεν μαζεύονται όλοι μαζί για τέσσερις ημέρες έχοντας γύρω τους ένα ατσάλινο δίχτυ προστασίας, για να συζητήσουν τις καιρικές συνθήκες ή το American Idol - είναι στην Bilderberg για να καταλήξουν σε μία συναίνεση και στη συνέχεια να την εφαρμόσουν στους αντίστοιχους τομείς επιρροής τους.

Πράγματι, αυτό το ίδιο το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε πέρυσι από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ και μέλος της Bilderberg Willy Claes, ο οποίος σημείωσε ότι μετά τη συνάντηση συντάχθηκε μία συνοπτική έκθεση και «οι συμμετέχοντες στη συνέχεια, προφανώς σκέφτηκαν να κάνουν χρήση αυτής της έκθεσης στον καθορισμό των πολιτικών τους στον περιβάλλον το οποίο επηρεάζουν".

Στην πραγματικότητα, η Bilderberg θέτει η παγκόσμια συναίνεση για την ατζέντα που μπορεί εν συνεχεία να εφαρμοστεί στις χώρες υποδοχής των μελών της Bilderberg, μια διαδικασία που έχει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη από την υπογραφή μίας ατομικής συνθήκης. Η Bilderberg καθορίζει τη συναίνεση για ένα ολόκληρο φάσμα τομέων πολιτικής, από το πετρέλαιο, ως το περιβάλλον, τους πολέμους, και την οικονομία.

Αυτό είναι προδήλως εμφανές στις πολιτικές που έρχονται στη συνέχεια αφού προηγουμένως, έχουν διαμορφωθεί στη Bilderberg.

Επίσης, έχουμε επισημάνει πως η Bilderberg είναι ενεργή στο να επιλέγει τους προέδρους και τους συνεργάτες τους, πρωθυπουργούς και ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουμε, επίσης, επισήμανε πώς η Bilderberg ήταν ο βασικός εμπνευστής του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος, το οποίο εκδόθηκε ολοκληρωμένο μόνο πριν από 8 χρόνια.

Η ιδέα ότι η Bilderberg και η παγκόσμια ελίτ δεν είχαν καμία υποψία ότι η οικονομική κατάρρευση του 2008 ήταν επικείμενη μπορεί εύκολα να καταρεύσει με την αναφορά στο γεγονός ότι οι πληροφορίες που διέρρευσαν από τη συνάντηση Bilderberg το 2006 στην Οτάβα του Καναδά, έλεγαν ότι η Λέσχη ήξερε τι ακριβώς τι βρίσκεται μπροστά, και συγκεκριμένα το σχηματισμό της φούσκας στη στεγαστική αγορά, που προορίζονταν να σκάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος που παρακολουθεί χρόνια την Bilderberg, Jim Tucker αναφέρθηκε στις 19 Ιουνίου 2006, ότι "η Bilderberg αναμένει τα επιτόκια να αυξηθούν και πολλοί Αμερικανοί να χάσουν τα σπίτια τους κατά τους προσεχείς μήνες."

Ο Timothy Geithner, πρόεδρος της Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης, προέβλεψε την αύξηση των επιτοκίων και τις δυσκολίες για τις οικογένειες που έχουν αποκτήσει διευθετήσιμες υποθήκες ή "μεταβλητά" επιτόκια. Πολλοί είναι πιθανό να χάσουν τα σπίτια τους καθώς η αύξηση των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων κατοικίας προσθέτουν εκατοντάδες δολάρια για τις μηνιαίες πληρωμές τους, είπε. Ενώ οι περισσότεροι άκουγαν επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα και μερικοί εξέφραζαν ανησυχία, ακούστηκε να λέει κάποιος, "ηλίθιοι Αμερικανοί αξίζουν τη μοίρα τους."

Ήμασταν σε θέση να προβλέψουμε την οικονομική κατάρρευση με ακρίβεια, απλώς επαναλαμβάνοντας αυτό που έλεγαν οι ελίτ πίσω από κλειστές πόρτες.

Η κάμψη αυτή ακολούθησε, φυσικά, από μια παρατεταμένη και συνεχιζόμενη ψευτο - λύση επιθετικής παγκοσμιοποίησης και αναθεώρησης της δημοσιονομικής διεθνούς τάξης.

Το 2009, εμπιστευτικές πληροφορίες που διέρρευσαν από τη συνάντηση της Bilderberg στην Ελλάδα, αποκάλυψαν ότι η ελίτ είχε πρόθεση να προωθήσει μια ψεύτικη εικόνα οικονομικής ανάκαμψης, απομακρύνοντας τους επενδυτές από το να βάλουν τα χρήματά τους πίσω στην αγορά μετοχών και πάλι, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μια δεύτερη ύφεση βρίσκεται μπροστά .

Αυτό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ που συμβαίνει τώρα καθώς αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μια πιο βαθιά ύφεση.

Η Bilderberg ιδρύθηκε, φυσικά, από τον (πρώην ναζί) Πρίγκιπα Bernhard των Κάτω Χωρών.

Ενώ οποιοσδήποτε σωστά σκεπτόμενος άνθρωπος θα θεωρήσει αυτές τις μυστικές συναντήσεις "ακατάλληλες" και "επικίνδυνες" με αρχηγούς κρατών, επιφανείς πολιτικούς και διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων παγκόσμιων εταιρειών σε ετήσια βάση, η ελβετική εφημερίδα Basler Zeitung φαίνεται να πιστεύει το αντίθετο και το να έχεις ακόμη αυτές τις θέσεις είναι που αποτελεί τον πραγματικό κίνδυνο.

Σε ένα ξεχωριστό άρθρο, η ελβετική εφημερίδα, επιβεβαιώνει ότι η Doris Leuthard, μία από τις ανώτερους πολιτικούς της Ελβετίας θα παρίσταται στη συνεδρίαση αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Leuthard είναι ομοσπονδιακή Σύμβουλος, μία από τα επτά μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου η οποία αποτελεί την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ελβετίας και υπηρετεί ως ο ελβετικός συλλογικός αρχηγός του κράτους.

Το άρθρο επισημαίνει ότι η Ελβετή Πρόεδρος Micheline Calmy-Rey "θα παραμείνει μακριά από τη μυστική συνάντηση".

Η ομάδα Infowars θα παρέχει αποκλειστική και εκτενή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κάλυψη της συνεδρίασης της Bilderberg αυτό το Σαββατοκύριακο και σημαντικές πληροφορίες από τους δημοσιογράφους μας στο έδαφος της Ελβετίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»
http://www.patranews.gr/news.asp?ID=13294

Μεσολόγγι: Σύλληψη 33χρονου για βιασμό
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/73814

Ανώνυμος είπε...

παράσιτοι γενίτσαροι τσιράκια τής σαρία:
Τα αριστερίστικα γιουσουφάκια στην πλατεία Συντάγματος λυσσάνε να διώξουν τους Έλληνες.
Οι παράσιτοι με το παιδομάζωμα και τις περιαυτολογίες περί “εκλεκτών”, μιμούνται τα μυρμήγκια εκείνα που κλέβουν τα αυγά από διπλανές φωλιές για να έχουν υπάκουους δούλους.
Αλλά επειδή οι παράσιτοι αδιαφορούν για την αρμονική συμβίωση, κόβουν το κλαδί που τους φιλοξενεί και στο τέλος ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, όπως συνέβη με ΟΛΑ τα φοβικά καθεστώτα που πολέμησαν με λύσσα την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, και βασίζονταν στις ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΕΣ-ΕΥΑΛΩΤΕΣ μονοκαλλιέργειες: Αζτέκοι, Μάγιας, Ίνκας κλπ…
Ας τους θυμίζουμε επίσης ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι και τους γενίτσαρους τυς αφάνισε ο ίδιος ο …σουλτάνος τους το 1826!…

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κλείσατε;