Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Η οικογένεια Simpsons, σε τουβλάκια LegoΗ τηλεοπτική σειρά  (The Simpsons) σε μορφή LEGO
Μια παραμυθένια ιδιοκτησία, το σπίτι των Simpsons στην οδό 742 Evergreen Terrace στο Springfield, θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο, σε τουβλάκια Lego.


Η διάσημη οικογένεια  Simpsons,  της τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, γιορτάζει την 25η επέτειο της με την κυκλοφορία της, σε LEGO έκδοση.

Με αφορμή την επέτειο, η Lego συνεργάστηκε με την Twentieth Century Fox Consumer Products για τη δημιουργία μιας σειράς -από 16 μίνι φιγούρες και ενός σετ κατασκευής-  εμπνευσμένης από την μακροχρόνια σειρά κινουμένων σχεδίων "The Simpsons"
Οι λάτρεις των "The Simpsons" θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν με 2.523 τουβλάκια Lego τις δικές τους εκδοχές του παραμυθένιου σπιτιού, στο Springfield.

Το σπίτι θα αποκαλύπτει το εσωτερικό του με λειτουργικούς χώρους, όπως υπνοδωμάτια για τη Λίζα, τον Bart, το μωρό Maggie και τους Homer Simpson, και Marge, το σαλόνι και ένα γκαράζ. Το σετ θα περιλαμβάνει επίσης τις κύριες φιγούρες των χαρακτήρων,  του Homer Simpson,, της Marge, του Bart, της Lisa, του μωρού Maggie και του πουριτανού ευαγγελιστή γείτονα, Ned Flanders.

Το σετ θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για το σπίτι της οικογένειας Simpson, καθώς και το κλασικό ροζ οικογενειακό αυτοκίνητο, μια ράμπα skate, ψησταριά και άλλα αξεσουάρ.

Το Lego σπίτι των Simpsons θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Φεβρουάριο, ενώ η σειρά των μίνι 16 χαρακτήρων θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο.

Ο Jiff Wilbert, εκπρόσωπος για τη LEGO, δήλωσε ότι,  οι οπαδοί των Simpsons θα ενθουσιαστούν με την ιδέα του Lego σπιτιού.

Η τηλεοπτική εκπομπή δημιουργήθηκε το 1989, και είναι το μακροβιότερο show
στην ιστορία της τηλεόρασης. Είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο, κέρδισε 28 Primetime Emmy Awards σε 25 χρόνια και ονομάστηκε 'Best Show of the 20th Century' από το TIME magazine.
Το Δεκέμβριο του 2009, το Βατικανό επαίνεσε τους Simpsons, η επίσημη εφημερίδα έγραψε ότι

''η σχέση ανθρώπου-Θεού, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της εκπομπής και πολύ συχνά απεικονίζει τη θρησκευτική και πνευματική σύγχυση της εποχής.''
Σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα του Βατικανού, ο Homer Simpson, φαίνεται ότι αποτελεί πρότυπο Καθολικού εν'ώ συνέχεια διαπληκτίζεται με τον Ευαγγελιστή ενοχλητικό γείτονά του, Ned Flanders.

17-1-14 Welcome to Springfield! LEGO pays tribute to The Simpsons on 25th anniversary of the show by creating version of everyone’s favourite dysfunctional family

Limited-edition range will hit the shops in February
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2541401/Welcome-Springfield-LEGO-pays-tribute-The-Simpsons-25th-anniversary-creating-version-everyones-favourite-dysfunctional-family.html


σχετική μας ανάρτηση

22-12-13 Το σπίτι των Simpsons στο Λας Βέγκας
πηγή

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2013/12/simpsons.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: