Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΔΡΕΣ που ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ σαν ΓΥΝΑΙΚΕΣ για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, μυστικά των Rubber Dollers

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4, με θέμα "Secrets of the Living Dolls"  παρουσιάζει τα μυστικά των ανδρών που ντύνονται σαν πλαστικές κούκλες 'rubber dollers'

Σε αντίθεση με τους τρανσέξουαλ, οι «'rubber dollers'» δεν αισθάνονται ότι έχουν γεννηθεί σε λάθος σώμα, απλά ντύνονται σαν γυναίκες για να διασκεδάσουν.

Η 40χρονη Sherry διαθέτει σώμα με ιδιαίτερες καμπύλες, μοιάζει με διαβολάκι και έχει μακριές ξανθές μπούκλες, έτσι, λίγοι άνδρες δεν θα την πρόσεχαν. Αλλά η Sherry δεν είναι πραγματικά μια γυναίκα. Είναι ο 70χρονος Robert, ένας συνταξιούχος από την Καλιφόρνια.

Ο Robert είναι ένας από τους - όλο και περισσότερους- άνδρες που ντύνονται με ένα ολόσωμο πλήρες γυναικείο κουστούμι – που περιλαμβάνει πλούσιο στήθος ακόμα και γυναικείο κόλπο) με σκοπό να μοιάζουν με λαμπερές γυναίκες.

Η εταιρεία Femskin φτιάχνει ολόσωμα ρούχα από σιλικόνη που κοστίζουν περίπου 850 δολάρια (£ 518) και φοριούνται από τους 'rubber dollers'

Ο Barbie Ramos, ιδιοκτήτης του Femskin εξηγεί πως οι 'rubber dollers' δεν είναι φρικιά, ούτε παράξενα άτομα" είναι οι λεγόμενοι άνθρωποι "vanilla " δηλαδή κανονικοί, συνηθισμένοι άνθρωποι σαν εσένα κι εμένα. Απλά κάποιες νύχτες ή σε ειδικές περιπτώσεις φορούν μάσκα και περούκα για να διασκεδάσουν.
O γιός του Adam που επίσης δουλεύει στην εταιρεία Femskin, λέει πως θα ήταν άδικο να χαρακτηριστούν ως γκέι ή ότι έλκονται από άλλους άνδρες.
«Πρόκειται για διασκέδαση.  Πολλοί άνδρες διασκεδάζουν όταν προσποιούνται ότι είναι γυναίκες. Μερικές φορές δεν τους ενδιαφέρει εάν θα είναι σέξι ή ωραίες, απλά θέλουν να ζήσουν σαν να είναι γυναίκες, για να εκφράσουν το alter ego τους»

Ο Joel, ένας Βρετανός μπάρμαν ο οποίος ζει με τη φίλη του, ντύνεται σαν κούκλα 'rubber doller' και χρησιμοποιεί το γυναικείο όνομα «Jessie» απολαμβάνει την μεταμφίεσή του γιατί του δίνει το αίσθημα απόδρασης και θεωρεί αυτή τη διαδικασία ως έκφραση της κρυμμένης μέσα του περσόνας.

όταν τον ρωτούν τι κάνει όταν ντύνεται έτσι, απαντά «όχι πολλά πράγματα, τίποτα σπουδαίο, μερικές φορές βγάζω φωτογραφίες και τις ανεβάζω σε ιστοσελίδες, άλλες φορές απλά θέλω να είμαι έτσι.»
Αλλά ενώ η φίλη του Mel αποδέχεται την alter-ego Jessie του, ο Joel, εδώ και 15 χρόνια κρύβει την alter-ego Jessie του, από τους γονείς και τους γείτονές του.
Ο Joel, ξέρει καλά ότι η κοινωνία στην περιοχή που ζει θα στρέφονταν σίγουρα εναντίον της Jessie.

Ο Jon, κάτοικος της Minneapolis, έχει επίσης χόμπι να ντύνεται ως 'rubber doller' είναι πατέρας έξι παιδιών και εργάζεται ως οδηγός περονοφόρου σε μια αποθήκη. Πιστεύει πως όταν μεταμφιέζεται σε κούκλα, επικοινωνεί καλύτερα με τις κόρες του (συζητούν για make-up και μανικιούρ)   Η γυναίκα του Sunny, αποδέχεται τη συνήθεια του, να ντύνεται σαν κούκλα, η Sunny είναι η δεύτερη σύζυγός του, αφού η πρώτη τον χώρισε όταν ανακάλυψε  το περίεργο χόμπι του.
O Jon όταν ντύνεται ως 'rubber doller' χαίρεται γιατί τον προσέχουν, ενώ όταν είναι ο εαυτός του, περνάει εντελώς απαρατήρητος.
Όπως εξηγεί «όταν βάζω τη μάσκα και την περούκα, γίνομαι μια θαυμάσια γυναίκα που διασχίζει το δρόμο και έλκει θαυμασμό και προσοχή. Δεν με προσέχουν πολύ όταν είμαι μόνο ένας συνηθισμένος Jon »

6-1-14 'When I put on a mask and wig I become one of the beautiful people': Secrets of men who dress up as rubber dolls revealed in new documentary

πηγή
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2534494/Secrets-men-love-dress-rubber-dolls-revealed-new-Channel-4-documentary.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: