Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Το ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ έκανε τον ΚΥΚΛΟ του, μετά από 70 ΧΡΟΝΙΑ
94χρονη χήρα, έκλαψε από χαρά όταν, της επέστρεψαν το δαχτυλίδι που χάρισε στο σύζυγό της πριν από 70 χρόνια, για να είναι πάντα μαζί του.
Η 94χρονη Betty McAleenan, έχασε τον σύζυγό της Robert Greebull το 1944 στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.
O Greebull υπηρετούσε ως bomber gunner στο Wyoming Air National Guard, έκανε 38 επιτυχημένες αποστολές πριν από την συντριβή του αεροπλάνου του στην Παπούα - Νέα Γουινέα - η αιτία της συντριβής του αεροπλάνου δεν έγινε γνωστή-
Το δαχτυλίδι βρέθηκε στα συντρίμμια του αεροπλάνου, πριν από 40 χρόνια, έστειλαν ειδοποίηση στο πατρικό σπίτι της McAleenan στο Wyoming, αλλά ήταν Κυριακή και δεν την πήρε, έτσι, δεν το παρέλαβε.

Το Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο (Us Naval Research Laboratory) συνεχίζει να ερευνά με ραντάρ, για να εντοπίσει και άλλα αεροπλάνα που μπορεί να έχουν συντριβεί στην περιοχή.

ο Greebull άφησε στο δαχτυλίδι την προσωπική του σφραγίδα, το προσωπικό και συναισθηματικό αποτύπωμά του (τη βιοενέργεια του) Το δαχτυλίδι σχετίστηκε (εμποτίστηκε) με το δυνατό συγκινησιακό βάρος της κατάστασης (αεροπορικό δυστύχημα)

Η McAleenan θρηνεί χρόνια τον τραγικό θάνατο του συζύγου της. Του χάρισε το δαχτυλίδι που φορούσε στο γυμνάσιο και ήταν διαποτισμένο με το συναισθηματικό της αποτύπωμα για να είναι πάντα μαζί του.
Το δαχτυλίδι έκανε το μεγάλο κύκλο του. Μια άγνωστη δύναμη το έφερε μετά από 70 χρόνια, πίσω, στην 94χρονη. Η McAleenan αισθάνεται τις «πληροφορίες» που κουβαλάει το δαχτυλίδι και δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει πολύ τον άντρα της.

McAleenan told reporters that finding the box with the ring offers her some closure after years of mourning her husband's tragic death.

 Her family says that they believe the ring has come 'full circle.'
 
14-1-14 Widow, 94, breaks down as husband's ring lost after he was killed in WWII plane wreck is returned to her
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2539449/Widow-94-reunited-class-ring-gave-husband-70-YEARS.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: