Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Το χειρότερο ΣΚΙΤΣΟ ΥΠΟΠΤΟΥ που ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΤέξας, περιοχή Lamar County, Paris. Η αστυνομία κυκλοφόρησε το χειρότερο σκίτσο υπόπτου για ένοπλη ληστεία.
Το e-fit σκίτσο μοιάζει περισσότερο με cartoon (χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων) παρά με πρόσωπο.

Το πρόσωπο στο σκίτσο στερείται βασικά χαρακτηριστικά όπως χείλη, ίριδες ακόμη και φρύδια.

Το Lamar County Sheriff's Department θα δυσκολευτεί να εντοπίσει τον ληστή, εάν δεν προσδιορίσει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του.

Ο Sheriff Lamar County είπε στο eParisExtra. πως, το σκίτσο δεν είναι «μια πραγματική απεικόνιση του υπόπτου, παρά μόνο μια απεικόνιση που ταιριάζει στις περιγραφές»
Την περασμένη εβδομάδα, ένας άνδρας που διέφυγε με τα πόδια, λήστεψε δύο γυναίκες με την απειλή μαχαιριού, καθώς βάδιζαν προς ένα σπίτι στην Ανατολική Post Oak Κοινότητα στην Lamar County, Paris.
Ο άνθρωπος που απείλησε τις γυναίκες με μαχαίρι για να του δώσουν χρήματα, περιγράφεται ως ψηλός (περίπου 1,80) με κοντά μαύρα μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο και τατουάζ στα χέρια και το λαιμό του.
Η αστυνομία πρέπει να δώσει ένα καλύτερο σκίτσο που θα βοηθήσει τον εντοπισμό του.

 
εκτός αν ψάχνουν για τον Morph, όπως γράφει χαρακτηριστικά η DailyMail-
(Morph is an animated Plasticine stop-motion franchise, featuring the eponymous character that appeared with Tony Hart , beginning in 1977, on several of his UK TV programmes)

 
Το 2009, η αστυνομία στη Βολιβία δημοσίευσε το σκίτσο ενός δολοφόνου που δεν έμοιαζε σε τίποτα με ένα πραγματικό πρόσωπο, για να ενθαρρύνει τον κόσμο να δώσει πληροφορίες. Ωστόσο κατάφερε να πιάσει έναν ύποπτο.
Η αστυνομία της Πορτογαλίας κυκλοφόρησε ένα επίσης παράξενο σκίτσο για τη σύλληψη υπόπτου στην υπόθεση της Madeleine McCann, (το κορίτσι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε το 2007) Το σκίτσο που η αστυνομία χρησιμοποιεί -για να πάρει πληροφορίες από ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων -  δείχνει ένα απρόσωπο, σε σχήμα αυγού κεφάλι.

21-1-14   Is this the worst police sketch ever? Police release likeness of armed robbery suspect that looks more like a CARTOON than a person

πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2543137/Is-worst-police-sketch-Police-release-likeness-armed-robbery-suspect-looks-like-CARTOON-person.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: