Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

έμπορος ναρκωτικών με 22 παιδιά από 11 γυναίκες δεν φυλακίστηκε γιατί...


10-1-14  Αγγλία, Springkell, Cumbria. Ο 58χρονος έμπορος ναρκωτικών Raymond Hull, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης. Ο δικαστής ανέστειλε την ποινή γιατί ο Hull φροντίζει το επτά μηνών μωρό του, όταν η 26χρονη σύντροφός του Emma McNeil εργάζεται σε αρτοποιείο.
ο Hull έχει 22 παιδιά (ηλικίας από 39 ετών έως 7 μηνών) από 11 γυναίκες, κρατάει επαφή με 12 από τα παιδιά του, ενώ τα άλλα δεν γνωρίζουν καν ότι είναι ο πατέρας τους.

Στο δικαστήριο Carlisle Crown Court  ο δικαστής Paul Batty QC, επέβαλε ποινή 18 μηνών, με δύο χρόνια αναστολή.  Έβαλε επίσης τον Hull υπό νυκτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας για τους επόμενους έξι μήνες και τον διέταξε να πληρώσει £ 200 που θα ληφθούν από το επίδομά του.
Ο Hull είχε 31 προηγούμενες καταδίκες για αδικήματα που διέπραξε σε πάνω από 40 χρόνια.
δεν εργάζεται εδώ και δέκα χρόνια και ζει με κρατικό επίδομα λόγω προβλήματος υγείας.

Δήλωσε στο δικαστήριο πως «Είναι στην τύχη μου, κάθε φορά που έχω ένα one-night stand, η κοπέλα να μένει έγκυος»

O Hull απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Ιωάννη, στα 19 του χρόνια, αργότερα παντρεύτηκε τη 17χρονη μητέρα του Ιωάννη, Patricia και απέκτησαν τέσσερα παιδιά,

το ζευγάρι χώρισε και έπειτα ο Hull ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε άλλα τρία παιδιά από την επόμενη σύντροφό του. Τα υπόλοιπα παιδιά τα απέκτησε με διαφορετικές γυναίκες το καθένα.

 Έκανε συμφωνία με τις πρώην του, ότι, αν παντρευτούν κάποιον άλλο, το παιδιά  που απέκτησε μαζί τους δεν θα τα θεωρεί πια δικά του.
Καυχιέται πως ποτέ δεν κυνήγησε γυναίκες, είναι easy going και πάντα τον κυνηγούν εκείνες. Λέει πως οι γυναίκες κάνουν ουρά για να κοιμηθούν μαζί του και αυτός είναι πάντα γενναιόδωρος.
ο δικαστής Paul Batty QC χαρακτήρισε την κατάθεσή του ως a 'cock and bull story'

9-1-14 Father of 22 children by 11 women is spared jail to look after baby

πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2536651/Father-22-children-11-women-spared-jail-look-baby.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: