Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Ντελιβεράς κτηνοβάτης, κακοποιούσε τον οικογενειακό τους σκύλοΦλόριντα, ο 22χρονος ντελιβεράς Joshua Lee Werbicki, συνελήφθη για κακοποίηση και κτηνοβασία σκύλου.
Η σεξουαλική πράξη με το σκύλο της οικογένειάς του, καταγράφηκε σε βίντεο και παραδόθηκε στην αστυνομία.
Ο κτηνοβάτης συνελήφθη στο εστιατόριο που εργάζεται –σε εστιατόριο της αλυσίδας Papa John's στο Palm Bay της Φλόριντας- κατηγορείται για κακοποίηση σκύλου που τυποποιείται ως κακούργημα, και για σεξουαλική πράξη με ζώο που τυποποιείται ως πλημμέλημα-
Η συγκάτοικος του Werbicki, εγκατέστησε κρυφή κάμερα, όταν η περίεργη συμπεριφορά του σκύλου τους (ράτσας German Shepherd mix) της κίνησε τις υποψίες. Το σκυλί τους παρουσίαζε αστάθεια -αδυναμία κίνησης- παραπατούσε και κούτσαινε. Το ζώο τρόμαζε και ταραζόταν μόλις έβλεπε άνθρωπο.

Ο Michael Healy της Brevard County Animal Services Sgt. (για την προστασία των ζώων) δηλώνει στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα FloridaToday.com ότι η νομοθεσία της Φλόριντα δίνει τη δυνατότητα στο δικαστήριο, να απαγορεύσει στον Werbicki την κατοχή ζώων και να μην του επιτρέπεται να έχει επαφή με ζώα χωρίς επιτήρηση.
Ο Werbicki μπορεί να αποφυλακιστεί με εγγύηση 2.500 δολάρια.

Στη Φλόριντα, τον Αύγουστο, ένας 52χρονος κτηνοβάτης –καταχωρημένος στους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων- συνελήφθη για πράξη κτηνοβασίας με σκύλο μία εβδομάδα μετά την αποφυλάκισή του για κτηνοβασία ενός άλλου σκύλου.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 52χρονος James Lyons, από τον Άγιο Αυγουστίνο, κακοποιούσε σεξουαλικά το 7 μηνών σκυλί του γείτονά του.
Ο γείτονάς του παρατήρησε, ότι, το 7μηνών κουτάβι του Bailey, έλειπε. Αργότερα εντόπισε τον Lyon να μεταφέρει το κουτάβι από τη μπαγκαζιέρα (τρέιλερ) του αυτοκινήτου του.

Ο Lyon ισχυρίστηκε ότι βρήκε χαμένο το κουτάβι Bailey και το επέστρεφε στον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο η περίεργη συμπεριφορά του Bailey, κίνησε τις υποψίες του ιδιοκτήτη του. Το κουτάβι Bailey μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε η κακοποίηση και η κτηνοβασία που είχε υποστεί . 
 
6-1-14 Pizza delivery man arrested after 'being caught on hidden camera having sex with family dog'
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2534672/Pizza-delivery-man-arrested-caught-hidden-camera-having-sex-family-dog.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: