Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΣΟΚΟΜΑ σε ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ πόζαρε με ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ στο FACEBOOK


Ελβετία, σατανική νοσοκόμα σε οίκο ευγηρίας, πόζαρε δίπλα σε νεκρούς συνταξιούχους και ανέβαζε τις φωτογραφίες στο Facebook, έπειτα με το ψευδώνυμο Ghostinthedark Satania Blaze, ζητούσε από τους 2.000 Facebook φίλους της, να μαντέψουν εάν ήταν ζωντανός, ο ηλικιωμένος συνταξιούχος που κείτονταν δίπλα της νεκρός.
Το ελβετικό δικαστήριο St Gallen στην Ελβετία, περίπου 85 χιλιόμετρα από τη Ζυρίχη, την έκρινε ένοχη και της επιδίκασε £ 800 πρόστιμο για «παραβίαση της ειρήνης των νεκρών» και κατάχρηση εμπιστοσύνης. (Εκτός από το πρόστιμο των £ 800, το δικαστήριο επέβαλλε χρηματική εγγύηση 120 ημερών)
Η 37χρονη Blaze Binder, που γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, αυτοαποκαλείται «κλέφτης ψυχής» (soul thief)

Δηλώνει ότι θα στείλει στην κόλαση κάποιους νεκρούς ηλικιωμένους γιατί ανήκουν εκεί, τους υπόλοιπους θα τους ρίξει σε λάκκο για κομποστοποίηση
Διαφημίζει τις υπηρεσίες της ως «βασίλισσα των απολαύσεων» στην περιοχή του Saint Gallen και αυτοχαρακτηρίζεται ως dominatrix (θηλυκό αρχέτυπο που παίρνει κυρίαρχο ρόλο στην πειθαρχία, συμμόρφωση με μαστίγια, μπαστούνια και ξύλινες ράβδους από σημύδα. Χρησιμοποιεί τη σωματική τιμωρία στους άνδρες πελάτες της, μέσα σε ένα ερωτικό σκηνικό όπου στήνεται ένα παιχνίδι ρόλων κυριαρχίας)
Η Binder είναι παντρεμένη με Ελβετό και είχε εργαστεί σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Mogelsberg, όπουν πήρε τις φωτογραφίες, αλλά τις δημοσίευσε μόνο όταν η μονάδα φροντίδας έκλεισε.

σε σχόλιο ότι η ανάρτησή της είναι ακατάλληλη, απαντά «Μπορώ να αναρτήσω ό, τι θέλω στη Facebook (σελίδα) μου αφού είναι δική μου»

Η Ελβετική Ένωση Νοσηλευτών δήλωσε πως ήταν «σοκαρισμένη και αναστατωμένη» από τις εικόνες.

Η Binder  έδωσε συνέντευξη στην καθημερινή εφημερίδα Blick, (όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά) και αποκάλυψε τα τατουάζ στο σώμα της.
ονόμασε «όμορφες εικόνες» τις φωτογραφίες με τους νεκρούς και είπε ότι ο θάνατος ήταν μέρος της καθημερινής ζωής στο γηροκομείο. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι αναστατώθηκαν με τις φωτογραφίες αυτές.
  Οι συγγενείς μιας νεκρής γυναίκας αντέδρασαν με οργή ​​ στην προσβολή.
Ο 66χρονος γιος της γυναίκας Ruedi Forrer, ζήτησε να εξαφανιστούν αμέσως οι φωτογραφίες από το διαδίκτυο, ενώ είπε πως δεν φανταζόταν ποτέ στη ζωή του ότι, θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε έναν οίκο ευγηρίας.


9-1-14 Satanist nurse who posed next to DEAD PENSIONERS then asked Facebook friends to guess if they were alive is fined £800
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2536546/Satanist-nurse-calls-soul-thief-posed-DYING-PENSIONERS-asked-Facebook-friends-
guess-dead-alive.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: