Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Σκύλος ανέβηκε μόνος του στο τρένο και ταξίδευε χωρίς τον ιδιοκτήτη τουΓερμανία, o 38χρονος Paul Klug, έψαχνε μια ώρα το σκύλο του (ράτσας German Shepherd-cross Rice) που χάθηκε στο πάρκο. Σοκαρισμένος έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook που τον ενημέρωνε ότι ο σκύλος του, ταξίδευε μόνος του, με ένα εξπρές τρένο, με κατεύθυνση προς μια κοντινή πόλη.
Ο Γερμανικός Ποιμενικός σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη του και απτόητος πήγε στο σιδηροδρομικό σταθμό, πήδηξε πάνω σε ένα τρένο εξπρές και χωρίς να γίνει αντιληπτός ταξίδεψε προς την πόλη Siegburg κοντά στη Βόννη.

Όταν οι συνταξιδιώτες του (στο δρομολόγιο του προαστιακού) κατάλαβαν ότι δεν έχει ιδιοκτήτη, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στο facebook με τη φωτογραφία του. Χιλιάδες χρήστες επικοινώνησαν μεταξύ τους, μέχρι να ειδοποιηθεί ο Paul Klug.
Ο κ. Klug είπε ότι,  άρεσε στο σκύλο του το ταξίδι με το τρένο και ότι συχνά έκαναν το ταξίδι για Siegburg μαζί, αλλά ποτέ δεν ταξίδεψε μόνος του.
Ο σκύλος πέρασε αρκετή ώρα στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να ξαναβρεθεί με τον ιδιοκτήτη του.
Ο κ. Klug πρόλαβε να τον παραλάβει πριν συνεχίσει το ταξίδι του και βέβαια αφού πλήρωσε το εισιτήριό του.

17-1-14 Shocked dog owner gets message on Facebook telling him his pet is on the train to Siegburg after photo of the canine commuter goes viral without him realising
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2541348/Shocked-dog-owner-gets-message-Facebook-telling-pet-train-Siegburg-photo-canine-commuter-goes-viral-without-realising.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: