Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

Αλλοδαποί κακοποιοί έχουν ρημάξει την πατρίδα μας - Νεκρή μία κοπέλα σήμερα...Αύριο ποιος έχει σειρά;


ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΕΜΦΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ.

ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.....

Θανάσιμα τραυματίσθηκε η 32χρονη ταμίας του υποκαταστήματος της εταιρείας Γερμανός στο Βύρωνα, από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους ληστές που είχαν εισβάλει λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι στο κατάστημα και έναν αστυνομικό, εκτός υπηρεσίας, που έτυχε να βρίσκεται εκεί ως πελάτης.

Η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από τη σφαίρα στο στήθος και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Τραυματισμένος είναι και ο ένας από τους δύο ληστές, που δέχθηκε τρεις σφαίρες από τον αστυνομικό.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τελικά τη ζωή της η 32χρονη γυναίκα παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνά η αστυνομία είναι να έχει πληγεί από το όπλο του αστυνομικού.

Την απάντηση θα δώσει η βαλλιστική εξέταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων, οι δύο ληστές μπήκαν με προτεταμένα όπλα στο κατάστημα και κατευθύνθηκαν στο ταμείο.

Η 32χρονη ταμίας υπό την απειλή του όπλου ........έδωσε τα χρήματα και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ληστές θα αποχωρούσαν χωρίς να κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή, αστυνομικός των ΥΜΕΤ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και με πολιτικά στο κατάστημα έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και απείλησε τους ληστές να ρίξουν τα όπλα και να παραδοθούν.

Μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε ανταλλαγή πυροβολισμών: τρεις από τις σφαίρες του αστυνομικού βρήκαν τον ένα από τους δύο ληστές, αλλά είναι άγνωστο αν από το δικό του όπλο χτυπήθηκε και η υπάλληλος.

Οι δύο ληστές βγήκαν από το κατάστημα.

Ο ένας αιμόφυρτος, κατέρρευσε σε μικρή απόσταση, ενώ ο δεύτερος παραμένει ασύλληπτος.

Πηγή:vendeta
Σχόλιο: Αλβανός ήταν ο ληστής με το όπλο, γιατί δεν το λένε; Τρομάζουν και να το ψελλίσουν!!!
"Σύμφωνα με τα στοιχεία ο δράστης, ένας 23χρονος Αλβανός, μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού άρπαξε 300 ευρώ και ετοιμαζόταν να φύγει προς την έξοδο, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του....
Ο δεύτερος ληστής αμέσως μόλις έπεσαν οι πυροβολισμοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, ενώ ο τραυματισμένος 23χρονος συνελήφθη σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το κατάστημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει...
Ο 38χρονος Αστυνομικός δεν τον ακολούθησε παραμένοντας στο κατάστημα για να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα και να καλέσει ενισχύσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια: