Σάββατο, 28 Μαρτίου 2009

ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ - ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΝΕΖΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τα κανάλια απουσίασαν για μία ακόμη φορά από την μάχη που δίνει ο αγωνιστής Θεόδωρος Τενέζος για όλους εμάς.

43 ημέρες απεργίας πείνας και βαδίζει ακάθεκτος στην 44η παρ' όλες τις εκκλήσεις από τους παρευρισκόμενους σήμερα στην σιωπηλή διαμαρτυρία συμπαράστασής του. Ο κόσμος ήταν εκεί και ένοιωσε την αποφασιστικότητα αυτού του ανθρώπου να συνεχίσει την μάχη ενάντια στα Cartel που μας κρατούν ομήρους, που καταδυναστεύουν την ζωή μας.

Συγκινητική η προσέλευση απλών ανθρώπων για να συμπαρασταθούν στον Θεόδωρο Τενέζο αλλά αυτό που μας άφησε άφωνους είναι η περηφάνια αυτού του ανθρώπου, η διακριτική και σεμνή στάση του παρ' ότι βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο και η ζωή του ισορροπεί σε ένα νήμα. Ειλικρινά του βγάζουμε το καπέλο και υποκλινόμαστε όχι μόνο στη δύναμη και το μεγαλέιο ψυχής αλλά και στην αξιοπρέπεια και το ήθος του. Όταν ο κόσμος άναψε τα κεριά, τα διερχόμενα αυτοκίνητα και λεωφορεία ρωτούσαν το τι συμβαίνει. Δεν είχαν ιδέα για την απεργία πείνας του Θεόδωρου γιατί οι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι τηρούν σιγή ιχθύος. Ούτε αυτή η συγκέντρωση δεν ευαισθητοποίησε τους έμμισθους κονδυλοφόρους.

Και όταν ο παρευρισκόμενος κόσμος θέλησε να κλείσει τον δρόμο για να διαμαρτυρηθεί για αυτή την αηδιαστική σιωπή ο κ. Τενέζος έδωσε εντολή να μην κλείσει κανένας δρόμος. Κι έτσι κι έγινε. Μας συντάραξε η στάση αυτού του ανθρώπου που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού μεταξύ ζωής και θανάτου. Να μην γίνει τίποτα το παράνομο.

Αυτό που μας έρχεται αυτόματα στο νου είναι ότι αν 10 αλητήριοι συνήθεις ύποπτοι είχαν προκαλέσει έστω και την παραμικρή συγκέντρωση (μετά καταστροφών) οι κάμερες θα ήταν εκεί για να καταγράψουν μην τυχόν και σπάσουν κανένα νύχι. Σε αυτόν τον άνθρωπο που παλεύει για την ζωή και για μια αξιοπρεπή και δίκαιη κοινωνία δεν κουνιέται φύλλο, κανείς δεν δίνει φράγκο.

Αηδία και αποτροπιασμό μας προκαλούν όλοι αυτοί οι έμμισθοι παπαγάλοι, τσιράκια συγκροτημάτων που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις που ξεπουλούν το λειτούργημα που κάνουν για μία ακόμη βίλα και μία off shore για να έχουν να τρώνε μέχρι και τα δισέγγονά τους.

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

Από πολιτικά πρόσωπα παρευρέθηκαν ο παλιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας, ο πρόεδρος των Οικολόγων Πράσινων και ο Σταύρος Βιτάλης από την Δημοκρατική Αναγέννηση. Θα θέλαμε οι συγκεκριμένοι πολιτικοί να ασκήσουν πίεση στο κράτος και πολύ σύντομα μάλιστα γιατί η ζωή του κ. Τενέζου κρέμεται από μία κλωστή. Επίσης ελπίζουμε η παρουσία τους εκεί να μην ήταν μόνο για το θεαθήναι και να μεταφέρουν άμεσα το θέμα στην κεντρική εξουσία.

Θέλουμε να στείλουμε στον αγωνιστή Θεόδωρο Τενέζο την θερμή μας συμπαράσταση και υποστήριξη στον αγώνα του, να τον παρακαλέσουμε με τη σειρά μας να σκεφτεί πως η ζωή του είναι πολύ πιο σημαντική και να την βάλει σε προτεραιότητα καθώς επίσης και να στείλουμε την έκκριση των σιαλογόνων αδένων μας στους μαυρογυαλούρους της πολιτικής και στους κοτζαμπάσηδες της δημοσιογραφίας που λυμαίνονται την Ελλάδα και τρώνε τα παιδιά της.





Δεν υπάρχουν σχόλια: