Σάββατο, 28 Μαρτίου 2009

ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ...ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

Αποφασισμένοι οι "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" να στείλουν το μήνυμα σε όλο τον Ελληνισμό, για την διάσωση της οικίας του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, μένουν ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ στο σημείο (Τατοίου 50 στην Κηφισιά) μπας και ευαισθητοποιηθούν και εκεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και πράξουν έστω και αργά το καθήκον τους. Καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό μας.Και αύριο στις 12 το μεσημέρι σας περιμένουμε για το τρισάγιο που θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του Παύλου Μελά!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ...

Κοροιδία και αδιαφορία από τις αρμόδιες αρχές επί χρόνια είναι ότι έχει εισπράξει εως σήμερα η νόμιμη ιδιοκτήτρια της οικείας του Παύλου Μελά, παρα τις διαρκείς παρεμβάσεις της -κυρίως στο Υπουργείο Πολιτισμού, από το οποίο έχει λάβει στο παρελθόν ψεύτικες υποσχέσεις. Η κυρία Ιωαννίδου, απόγονος του Ήρωα, έχει ήδη προσφέρει μεγάλο μέρος του αρχείου και αντικειμένων του Παύλου Μελά στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα και στην Σχολή Ευελπίδων, αλλά όσον αφορά την οικεία και την αξιοποίηση της συνάντησε την αδιαφορία... Αυτά για να βάζουμε κάποια πράγματα σην θέση τους μιας και διευκρινίστηκαν αρκετά, τα οποία δεν είναι σε γνώση της κοινής γνώμης. Οι Ανένταχτοι Πατριώτες διαμορφώνουν ήδη κείμενο προτάσεων και απαιτήσεων με βασικό αποδέκτη το Υπουργείο Πολιτισμού που η συγκυρία έχει φέρει στην ηγεσία του τον Αντώνη Σαμαρά, με την γνωστή σχέση συγγενείας με την οικογένεια του Παύλου Μελά! Συνεχίζουμε την παρουσία μας στο σημείο έξω από το σπίτι του Ήρωα για όλο το βράδυ. Υπενθυμίζουμε ότι στις 12 αύριο το πρωί θα τελεστεί τρισάγιο στην μνημη του πρωτομάστορα του Μακεδονικού Αγώνα.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

http://www.patriwtes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: