Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009

Οι πατριώτες του ΣΥΝΕυριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το τελευταίο άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη, ( υπέρμαχου του σχεδίου ΑΝΑΝ υπέρ του οποίου είχε υπογράψει, υπέρμαχου του να δοθεί στους Σκοπιανούς το όνομα Μακεδονία και προφανώς και η Μακεδονία μας, διευθυντή του Κέντρου Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» -Εθνικόύ Φορέα Συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία, αρνητή της στρατιωτικής θητείας, υπέρ της άρσης του <<εμπάργκο>> της <<Βόρειας Κύπρου>> όπως γράφει, δηλαδή υπέρ της νομιμοποίησης της εισβολής και κατοχής της Κύπρου από την τουρκία, κτλ.) στην εφημερίδα Αυγή (όργανο του ΣΥΝ).

Όσον αφορά την ηθελημένην ανακρίβεια του...<<σε περιοχές όπου το ελληνικό στοιχείο αποτελούσε ισχνή μειοψηφία>>, σας υπενθυμίζω το συνημμένους χάρτες εθνοτήτων των Βαλκανίων, Γαλλικό του 1898 (http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Balkans-ethnique.JPG) και Αμερικανικό του 1911

(http://www.lib.utexas.edu/maps/historical/history_shepherd_1911.html που μας είχε στείλει παλαιότερα ο συνάδελφος Δρ Ιωάννης Μαγγλής.Να υπενθυμίσω ότι η εφημερίδα Αυγή όπου αρθρογραφεί ο <<πατριώτης>> Νάσος Θεοδωρίδης είναι όργανο του ΣΥΝ. Κατά τα άλλα το άρθρο ομιλεί μόνον του. Δεν χρειάζεται σχολιασμό.

Πηγή:paideia-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: