Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣΣχολιάζουμε δημοσίευμα του Έθνους που κάνει λόγο για έκθεση κόλαφο της Διεθνούς Αμνηστίας σχετικά με την καταπάτηση δικαιωμάτων από την ελληνική αστυνομία. Την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ. παραμένει εντελώς αδρανής ,γι αυτό και τα κάψανε και τα πλιατσικολογήσανε όλα οι "διαμαρτυρόμενοι", την στιγμή που γνωρίζουμε ότι η ελληνική αστυνομία κατηγορείται για εγκληματική αδράνεια παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες αστυνομικών από τις ΗΠΑ σε ώρα δράσης. Για να καταλάβουν μερικοί τι σημαίνει ενεργή αστυνομία.

Πού είναι η "Διεθνής Αμνηστία" για τους αστυνομικούς των ΗΠΑ οεο;

Ή οι χρηματοδότες της δεν αγγίζουν τα αφεντικά τους;

Ποιοι είναι τελικά σε διατεταγμένη υπηρεσία και προσπαθούν να καταδικάζουν "μαρίδες" παίρνοντας εντολές από καρχαρίες που διαπράττουν οι ίδιοι κτηνωδίες κατ εξακολούθηση και μάλιστα ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΑΡΙΔΑ" ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΧΘΡΟ;


Και μια μυρωδιά από τους συνεταίρους τους στην Αγγλία

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.

1 σχόλιο:

maximos είπε...

Η Διεθνής Αμνηστία δημοσιεύει αναφορές για όλο τον κόσμο ακόμη και τις ΗΠΑ. Εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι τα ντόπια φερέφωνα και οι λακέδες με διατροφική μανία και μίσος μιγάδα σημαδεμένου από διάφορα συμπλέγματα την παρουσιάζουν κατά τέτοιο τρόπο λες και η Ελληνική Αστυνομία είναι η μόνη αστυνομία με την οποία ασχολείται η ΔΑ.