Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009

Καθηγητής πανεπιστημίου προκαλεί κατά της Ελλάδος - Συγχαρητήρια να συνεχίσετε να τον πληρώνετε

EINAI ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

Λέγεται Αλέξης Ηρακλειδής και είναι Έλληνας Πανεπιστημιακός! (κλικ εδώ κι εδώ )

Ο άνθρωπος που πληρώνεται από την ελληνική Πολιτεία για να διδάσκει τα παιδιά μας -Διεθνείς Σχέσεις και Ανάλυση Συγκρούσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο- επέλεξε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου προκειμένου να ισχυριστεί
ότι «το 1919 οι Ελληνες έκαναν μεγάλα έκτροπα, περίπου ό,τι έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία. Οι Ελληνες ήταν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά και μπούρμπερη έως την Αγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή». Και σαν να μην έφταναν αυτά, κατέληξε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας»: «Ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας»

Άμεση ήταν η απάντηση από τον

ΕΥΘΥΜΙΟ ΑΡΖΟΓΛΟΥ(πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματείων)

«Ο καθηγητής πανεπιστημίου που σπουδάζει τα παιδιά μας και μίλησε για εθνοκάθαρση είναι πληρωμένο σκουλήκι. Τον εχθρό τον αντιμετωπίζεις κρατώντας τις απαραίτητες επιφυλάξεις. Πώς όμως να φυλαχτείς από τον αδελφό σου, τον πατριώτη σου, τον συμπολίτη σου με τον οποίο αγωνίζεσαι από κοινού, αλλά τελικά γίνεται φίδι στον κόρφο μας; Ολοι αυτοί πληρώνονται από διάφορα κέντρα»

Πηγή:troktiko

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ένας πουλημένος προδότης. Όμως, η ευθύνη βαρύνει την Σύγκλητο που του επιτρέπει να διδάσκει. Το κράτος, δυστυχώς, δεν μπορεί να επέμβει στο πανεπιστήμιο.