Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΣ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ...ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Με το γνωστό σύνθημα να μοστράρεται στην αφίσα των αναρχοσυνασπιστών -Πόλη που καίγεται, λουλούδι να ανθίζει-που μπουρλοτιάσανε την Αθήνα και πλιατσικολογήσανε στο βιος μεροκαματιάρηδων τον Δεκέμβρη, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και οι αναρχικοί (γιατί δικό τους είναι το σύνθημα και το ακολουθούν κατά γράμμα) χτυπούν τώρα στην Κύπρο.

Η αστυνομία του κ. Χριστόφια θα δείξει άραγε τον ίδιο ζήλο όπως με τους πατριώτες που συνέλαβε επειδή κρατούσαν την ελληνική σημαία και φώναζαν πατριωτικά συνθήματα; Ή οι εθνομηδενιστές και οι οπαδοί του ξεπουλήματος της Κύπρου είναι ομοϊδεάτες του και θα τους υποδεχθεί με ανοικτές αγκάλες;

Κάποιοι πάντως προειδοποιούν:(αντιγράφουμε από τον Στόχο)

"ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΣ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ...

Προειδοποίηση

Εδώ είναι Ελλάς αλλά… «δεν είναι Αθήνα»

Η νεολαία του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ προειδοποιεί τους γνωστούς αγνώστους που διοργανώνουν την εκδήλωση που φαίνεται στην φωτογραφία ότι εδώ δεν είναι Αθήνα!!!

Οι Ελληνόψυχοι του κινήματος μας θα αντισταθούν σε οποιαδήποτε αντι-εξουσιαστική εκδήλωση που έχει στόχο να προάγει συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές που είδαμε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη.

Αναφαίρετο φυσικά το δικαίωμα της έκφρασης αλλά οποιαδήποτε ενέργεια κατά της πατρίδος είναι για μας πρόκληση και χρήζει δυναμικής αντιμετώπισης.Επειδή έχουν γνώση οι φύλακες και ξέρουν ποιοι και γιατί διοργανώνουν το εν λόγο σεμινάριο ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ.

Θα μας βρουν μπροστά τους όσοι στρέφονται κατά των περιουσιών του κοσμάκη και κατ’ επέκταση κατά της πατρίδος και του Έθνους.

http://protigrammi.com/

1 σχόλιο:

maximos είπε...

Ο δισταγμός της δεξιάς να αυτοκαθοριστεί σαν δεξιά, έχει διαφόρους λόγους. Ο πιο ευγενής, θα μπορούσε κανείς να πει, είναι μία σιωπηλή άρνηση της πραγματικότητας. Καίγονται τα βιβλιοπωλεία της από το αριστερό παρακράτος και όμως η δεξιά δεν τολμάει να ονοματίσει τους δράστες σαν αριστερούς αλλά του αποκαλεί "αναρχοφασίστες". Σπάζουν στο ξύλο καθηγητές, καίνε την Αθήνα και η δεξιά μιλάει για φασιστικές μεθόδους. Ο Λαζόπουλος καθυβρίζει τους πάντες και τα πάντα, προτρέπει να τα κάψουν όλα και όμως αντί η δεξιά να πει τα πράγματα στους Έλληνες με το όνομα τους απλά και σταράτα: "Αυτή είναι η Αριστερά", τον παρομοιάζει με τον Χίτλερ. Η δεξιά αυτοαναιρείται απονέμει στους εμπρηστές, τους βανδάλους, του τραμπούκους και τους γελοίους σαλτιμπάγκους των ΜΜΣ(κοταδισμού) την πινακίδα του φασίστα και νομίζει ότι έτσι θα γίνει παραδεκτή και αποδεκτή. Την απονομή της πινακίδας διακρίνει ένας σκοτεινός ευνουχιστικός ελιγμός. Μία γεύση ημιπληγίας.