Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009

ΑΥΓΗ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣΑυτή την Ελλάδα ονειρεύονται Αυγή και Καθημερινή. Οι φωτογραφίες από παιδιά στην παρέλαση μιλούν από μόνες τους. Και φυσικά δεν έχουμε τίποτε με παιδιά άλλου χρώματος που έχουν κάποιον Έλληνα γονιό να κρατούν την Ελληνική σημαία. Το θέμα είναι άλλο. Οραματίστηκαν την Ελλάδα να γίνεται Αμερική και αυτό συμβαίνει.

Αναρωτιόμαστε αν είχαν άλλες βέβαια φωτογραφίες να βάλουν στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα ή ήταν οι μόνες που τους... βρέθηκαν πρόχειρες... Ανρωτιόμαστε πόσα μιλιούνια ευρώπουλα έχουν τσακώσει για να προωθούν στην συνείδηση του Έλληνα αυτή την εικόνα... Αναρωτιόμαστε επίσης γιατί η Αυγή το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ που προβάλλει το έγχρωμο κοριτσάκι να παρελαύνει δεν ενοχλείται από τη "φασιστική" και "αναχρονιστική" παρέλαση αλλά ενοχλείται επειδή η πλειοψηφία (ακόμη) των παιδιών που παρελαύνουν είναι Ελληνόπουλα. Κοινώς άλλο θέλουν να πούνε τα κοράκια του ελληνισμού και άλλο λένε.. δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να γίνονται παρελάσεις αρκεί να μην συμμετέχει κανένα Ελληνόπουλο και να παρελαύνουν όλες οι φυλές του Ισραήλ.... αυτό είναι το πρόβλημά τους ξεκάθαρα και το αποδεικνύουν περίτρανα με αυτό το πρωτοσέλιδο. Είναι η απόδειξη του νεοταξικού πολυπολιτισμού που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα και για τον οποίον πληρώνονται από ξένα κέντρα για να το επιτύχουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ερχόμαστε τώρα στην Πασοκική πολυπολιτισμική Καθημερινή. Ένα Ελληνόπουλο παίζει με το κινητό του ενώ ένα έγχρωμο κοριτσάκι κρατά μία ελληνική σημαία. Και αυτή να φανταστούμε η φωτογραφία είναι ότι... πρόχειρα τους έπεσε στα χέρια από χιλιάδες παρελάσεις ετών και δεν ... μόχθησαν για να αποκτήσουν αυτό το στιγμιότυπο. Και το μήνυμα πέρασε... για κοιτάξτε... το Ελληνάκι ενώ γίνεται η παρέλαση παίζει με το κινητό του γιατί την έχει γραμμένη.. ενώ το έγχρωμο κοριτσάκι περήφανο από τις ιστορικές μνήμες των... προγόνων του ανεμίζει την Ελληνική σημαία.

Η προπαγάνδα της ξεφτίλας που ακόμη και ο Γκέμπελς θα παραδεχόταν ότι η δική του δεν φτουράει μία μπροστά της.

Τόσο απλά.. τόσο αληθινά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: