Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

Πρωτοφανής πρόκληση του Ισραήλ πριν από το ματς με την Ελλάδα


Ανώτερος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, διοικητής μονάδων στην σφαγή της Γάζας, ζήτησε από τους παίχτες του "πόλεμο με τους Έλληνες όπως στην Γάζα"...

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Χααρτέζ επικαλείται τον πόλεμο Ελλήνων-Μακαβαίων και καταλήγει με την διαπίστωση ότι η παράνοια επικρατεί στο Ισραήλ...

Το εν λόγω δημοσίευμα μιλάει... για τον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων (Ελλάδας-Ισραήλ) που έγινε χτες, πως για τους ισραηλινούς ένας αγώνας ποδοσφαίρου έχει ίση αξία με έναν πόλεμο, όπως έναν πόλεμο τον θεωρούν σαν ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικό.

Φωνάζουν λοιπόν βετεράνους του πολέμου, να μιλήσουν στους παίκτες, και να τους τονώσουν το ηθικό, λέγοντάς τους πως, είναι η ηθικότερη ομάδα του κόσμου, πως όλα τα μάτια του Ισραήλ είναι στραμμένα επάνω τους, και πως ο Θεός της εκδίκησης που τους σώζει πάντα είναι με το πλευρό τους, και ακόμη κι αν χάσουν έναν αγώνα, θα κερδίσουν τον πόλεμο.

Άρα, το κράτος αυτό, άρχισε να τρελαίνεται εντελώς.

Πηγή:apneagr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος δεν άρχισε να τρελαίνεται. Εσείς έχετε χάσει την σοβαρότητά σας. Μα είναι δυνατόν να γράφετε τέτοιες ανοησίες; Είδατε να γίνει στο γήπεδο τίποτε άτοπο εις βάρος των φιλοξενουμένων; Γιατί τόσο μίσος και αντισημιτισμός; Πάτε άρον-άρον να βγάλετε την χώρα μας ρατσίστρια; Σοβαρευτείτε λιγάκι!

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Ψάξε λίγο στο youtube και θα βρείς τι λένε στα παιδάκια στο σχολείο. Πάρε και κανένα ηρεμιστικό για να το αντέξεις.