Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

"Athens Voice" άλλος ένας "Ιός" που μας θέλει μεταλλαγμένους παγκόσμιους πολίτες


Συνέχεια από εδώ

Πρόκειται για μια εφημερίδα που διανέμεται δωρεάν στο μετρό και τις στάσεις των λεωφορείων (ο τρόπος του λέγειν δωρεάν αφού οι κρατικές διαφημίσεις που δημοσιεύει και για τις οποίες επιχορηγείται αδρά,προέρχονται απο το πορτοφόλι μας) προκειμένου να την διαβάσεις την ώρα που επιστρέφεις κουρασμένος στο σπίτι σου και να καταπιείς αμάσητα όλα όσα γράφει.

Αυτή η εφημερίδα δια χειρός του "καλλιτέχνου" Κωνσταντίνου Κακανιά (ο οποίος φιλοξενείται συχνότατα στην γκαλερί της Ρεββέκας Καμχή) είχε στο εξώφυλλό της μία χυδαία και προσβλητική για τους αγωνιστές του ΄21 καρικατούρα η οποία στο κάτω μέρος γράφει "Ζήτω η ανορθοδοξία".Φυσικά το εξώφυλλο διαφημίζει το άρθρο του Δ.Φύσσα γνωστού στους "εσωτερικούς κύκλους" της κακοφορμισμένης νεοεποχίτικης διανόησης.

Ενώπιον αυτού του ακραίου εξευτελισμού της μνήμης των προπατόρων μας αγωνιστών ,είμαι βέβαιος ότι κανένας εισαγγελέας δεν πρόκειται να ευαισθητοποιηθεί και να ασκήσει τις προβλεπόμενες απο τον νόμο αυτεπάγγελτες διώξεις ,ούτε να ακούσει με νομική κατανόηση τις καταγγελίες μας ,πράγμα που έκανε ευχαρίστως όταν οι φορείς του "ΙΟΥ" προσέτρεξαν σε αυτόν καταγγέλοντας π.χ τον Θύμιο Παπανικολάου επειδή δήθεν τους έθιξε.

Εμείς λοιπόν απο τα blogs καταγγέλουμε όλους αυτούς τους αποδομητές της ιστορίας μας και τους λεχρίτες φίλους τους που θέλουν να μαγαρίσουν το κρασί που μέθυσε τους ραγιάδες και σηκώθηκαν μέσα απο τα αίματα κάνοντας τον σταυρό τους, για να περπατήσουν λεβέντικα προς τα εκεί που βγαίνει το φως .
Ε λοιπόν δεν θα πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή στο δρόμο του Αχέροντα που μας σέρνουν οι σκοταδιστές χαζοβιόληδες του Σόρος και της "Νέας εποχής". Θα διαμαρτυρόμαστε και θα αγωνιζόμαστε όχι για ένα κόμμα ή μια παράταξη αλλά για να κρατήσουμε αυτό το Θείο δώρο του αυτεξούσιου και της ελευθερίας που μας καταξιώνει ως πρόσωπα κι όχι ως ομογενοποιημένα παράγωγα μιας παγκόσμιας κρεατομηχανής που δέχεται τους πάντες και φυσικά τους αλέθει μετατρέποντάς τους σε μια άμορφη πειθαρχημένη μάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: