Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009

ΜΑΧΑΡΙΑ,ΡΟΠΑΛΑ, ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Τι κι αν πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σκούπα λίγες ώρες πριν από την αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας; Λίγο μετά με μαχαίρια, ρόπαλα,τσεκούρια μέχρι και γιαταγάνια στα χέρια έτρεχαν στις οδούς Σοφοκλέους και Μενάνδρου μπουλούκι αλλοδαπών, η πλειονότητα των οποίων ήταν Αφγανοί. Έσφαξαν έναν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο και μέχρι να έλθει η αστυνομία - όπως πάντα κατόπιν εορτής- είχαν εξαφανιστεί. Οι κύριοι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν και οι συλλήψεις που έγιναν ήταν για τα μάτια και όπως πάντα θα αφεθούν ελεύθεροι Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και ένας από αυτούς για παράβαση του νόμου περί όπλων, επειδή βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στις 29 Αυγούστου του 2008 στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια. Τότε, τουλάχιστον 150 αλλοδαποί είχαν συγκρουστεί μεταξύ μας με χατζάρες και άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε εμφύλιο πόλεμο υποσαχάριας αφρικανικής χώρας.

Είναι γνωστό το αλισβερίσι που γίνεται μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, με ναρκωτικά, εκδιδόμενες γυναίκες που τις πουλούν ως γουρούνια στο σακί καθώς και για το εμπόριο όπλων. Και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας με μία πολιτεία άβουλη και ανίκανη να επέμβει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων "κεφαλιών"...Ένα από τα σημαντικότερα το οποίο είναι η μέριμνα για την έλευση και παραμονή εκατοντάδων "κατσαρίδων" από τις πρωτόγονες Αραβικές χώρες με απώτερο σκοπό την μπασταρδοποίηση της κοινωνίας και δημιουργίας μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας που θα ελέγχεται καλύτερα.


Δείτε το παρακάτω video:

http://www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk