Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008

ΜΝΗΜΗ ΑΛΩΣΕΩΣ - Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩΠηγή:greekalert

2 σχόλια:

neoinileias είπε...

Γενική διαπίστωση είναι ότι η εικόνα στα πανεπιστήμια είναι τραγική.

ΕΛΛΗΝ - ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

29η ΜΑΙΟΥ 1453. ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ....ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.., ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ!!!

Η ΑΛΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΣΟ Η ΑΝΑΞΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!!!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!