Σάββατο, 19 Απριλίου 2008

Η συνάντηση Μπακογιάννη επί εθνικών θεμάτων με φιλοσκοπιανούς και άσχετους bloggersΜέχρι τώρα ήλπιζα να κάνω λάθος σχετικά με τον τρόπο που ασκείται η εξωτερική πολιτική.

Δικαιολογούσα κάθε τι παράλογο που έβλεπα σχετικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς με το σκεπτικό ότι … οι υπεύθυνοι ΞΕΡΟΥΝ κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Σταθμίζουν κι άλλους παράγοντες που πιθανόν αγνοούμε εμείς οι κοινοί θνητοί και τελικά αποφασίζουν για την Ελλάδα αυτό που μας συμφέρει περισσότερο.

Κι όμως στο ΥΠ.ΕΞ μπορούν να τα κάνουν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!

Και αυτό δεν μας προκαλεί απλά ανησυχία… αλλά καθαρό ΤΡΟΜΟ!

Ιδού και οι αποδείξεις.

Ως γνωστό εδώ και 15 χρόνια οι Σκοπιανοί χρήστες του internet επιδίδονται , με τη βοήθεια του κράτους, σ’ ένα ασταμάτητο παιχνίδι διαδικτυακής προπαγάνδας με θύμα την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Μακεδονίας.

Έχουν καταχωρήσει εκατομμύρια ιστοσελίδες με τη δική τους πλαστή ιστορία της Μακεδονίας ενώ έχουν δημιουργήσει και ομάδες κρούσης οι οποίες επιτίθενται με e-mail διαμαρτυρίας σε οποιονδήποτε συντάκτη παγκοσμίως διανοηθεί να συσχετίσει την Ελλάδα με τη Μακεδονία.


Από την Ελληνική πλευρά η ΑΜΥΝΑ για τα Ελληνικά θέματα είναι υποχρέωση 15 ρομαντικών πατριωτών που ξημεροβραδιάζονται διαδίδοντας τις Ελληνικές θέσεις, απαντώντας στα ψέματα των Σκοπιανών κι όλα αυτά … ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

Μετά από 15 χρόνια λήθαργου ξύπνησε και η Ελληνική Κυβέρνηση.

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από τους «φωστήρες» που διαχειρίζονται την δική της παρουσία στο διαδίκτυο να την φέρουν σ’επαφή με bloggers για να συζητήσουν σχετικά με προβολή των Εθνικών μας θεμάτων στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα … οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα Εθνικά θέματα είναι πολύ λίγες και με απλή έρευνα στο Google εμφανίζονται πρώτες.

Κλήθηκαν λοιπόν περί τους 10 blogger να προσφέρουν τις γνώσεις τους κι επειδή μ’ έφαγε η περιέργεια για την ταυτότητα των «ειδικών» που θα γνωμοδοτούσαν επί των εθνικών θεμάτων εντόπισα μερικούς για να καταλάβουμε πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ είναι η άγνοια στους πολιτικούς αλλά και στους «φωστήρες» που περιβάλλουν και συμβουλεύουν τους πολιτικούς.

Ας πάθουμε τα εγκεφαλικά…ένα-ένα και με τη σειρά:

1)Διαπιστώνουμε ότι η Ελλάδα ΔΕΝ διαθέτει ομάδα έμμισθων χρηστών που μπορούν να χειριστούν την προβολή της χώρας διεθνώς.

Αυτή ήταν και η αφορμή της συνάντησης που επεδίωξε η Υπουργός με τους bloggers.

2) Διαπιστώνουμε ότι η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών ΑΓΝΟΟΥΣΕ ότι μερικές από τις διάσημες και ισχυρές πολιτικές ιστοσελίδες της Αμερικής (HuffingtonPost, DailyKos) ανήκουν σε Έλληνες και δέχονται πάνω από 1.000.000 επισκέπτες την ημέρα!

3) Η επιλογή των blogger ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ κυριολεκτικά ΑΦΩΝΟΥΣ.

Οι σύμβουλοι τεχνικοί Internet της κας Μπακογιάννη είναι λίαν επιεικώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Για άλλη μία φορά επαληθεύεται η ρήση ότι « η βλακεία είναι αήττητη!»

Πριν όμως ασχοληθούμε με τους Blogger να θυμίσουμε σε κάποιους ΑΔΑΕΙΣ ότι στις προηγούμενες εκλογές εμφανίστηκε ένα νέο μικρό κόμμα με το όνομα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που υπερασπίστηκε ανοιχτά το δικαίωμα (!) των Σκοπίων στον αυτοπροσδιορισμό.

Στο συγκεκριμένο κόμμα κατέβηκε υποψήφιος ο κ.Παναγιώτης Δημητράς του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι (βλ.George Soros) .

Ο κ.Δημητράς έχει καταγγείλει την Ελλάδα (!) για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ανθρωπίνων δικαιωμάτων της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ» μειονότητας!

Αυτονόητο είναι επίσης ότι την ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ υποστήριξε ΕΠΙΣΗΜΑ από την πρώτη μέρα και το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και ο κ.Βοσκόπουλος που μάλιστα αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα της Φ.Σ e-rooster και ο οποίος επίσης έχει καταγγείλει την Ελλάδα για την «Μακεδονική» μειονότητα αλλά έχει στείλει και επιστολές σε Νίμιτς και Κοντολίζα Ράις εν καιρώ διαπραγματεύσεων προκειμένου να επηρεάσει τη διαπραγματευτική ισχύ της Ελλάδας.

Σε όσους ασχολούνται με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ είναι ΓΝΩΣΤΑ όσα κρύβονται ΠΙΣΩ από την Φιλ.Συμμαχία,το Ουράνιο Τόξο, το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι κλπ.

Και ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ζητήσεις την άποψη για το Μακεδονικό ανθρώπων που στρατεύθηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και που υποστηρίζουν ότι υπάρχει «Μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα!

Μετά από αυτά ας δούμε αναλυτικά ΠΟΙΑ σχέση έχουν με τα εθνικά θέματα οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ της κας Μπακογιάννη:

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 1ον


Εννοείται για την Φιλ.Συμμαχία ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι το όνομα που δικαιούνται τα Σκόπια!

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 2ον

O συμμετέχων blogger του nylon.gr επίσης δηλώνει ότι ψήφισε Φιλελεύθερη Συμμαχία

και προωθεί την ιστοσελίδα της Φιλ.Συμμαχίας e-rooster αλλά και την ιστοσελίδα του γνωστού "πατριώτη" Πάσχου Μανδραβέλη.

Στο
nylon.gr βρήκαμε ΕΝΑ μόνο θέμα για τη Μακεδονία στο οποίο μάλιστα υπήρχε και η ομολογία:
"Όχι ότι είμαι από αυτούς που φωνάζουν “η Μακεδονία είναι Ελληνική” και άλλα τέτοια φαιδρά" πράγμα λογικό για κάποιον που ψηφίζει κόμμα που συνεργάζεται με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 3ον

Ο συμμετέχων blogger του X-blog επίσης ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ
για τη Μακεδονία και το Σκοπιανό


ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 4ον


Ο blogger StathisXaikalis αναφορικά με το Σκοπιανό θα προτιμούσε τον Ψωμιάδη να ασχοληθεί με τις τουαλέτες του αεροδρομίου αντί με τα εθνικά θέματα και στον τίτλο τον συνδυάζει ανάλογα ενώ λυπήθηκε τον Σκοπιανό ελληνομαθή δημοσιογράφο που ΔΕΝ κατάλαβε τον ΛΕΞΙΛΑΓΝΟ...Ζουράρι τον οποίο ενέταξε στον φετινό καρνάβαλο.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 5ον

Ο συμμετέχων blogger karpidis του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ BLOG σε άρθρο του ... ανησυχεί για το ασφαλιστικό περισσότερο από το Εθνικό Θέμα και ειρωνεύεται το greekalert επειδή ... γράφει στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Η αλήθεια είναι ότι ... με τόσους ανισόρροπους Έλληνες...που να βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε και με τους ξένους!

Η σχετική θεματολογία του ολιγοστή , άσχετη κι ανούσια.

μίνι - ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 6ον

Ο συμμετέχων blogger του metablogging.gr ασχολείται αποκλειστικά με τον κόσμο των blogs γενικά και όχι με πολιτική και ειδησεογραφία.

ΚΑΝΕΝΑ σχετικό θέμα δηλαδή

και τέλος ένα μικρό φως στο τούνελ...

Η συμμετέχουσα blogger του magicasland έχει ευτυχώς ξεκάθαρες ιδέες για το Σκοπιανό (λόγω καταγωγής προφανώς) αλλά ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ εθνικού χαρακτήρα.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ οι φωστήρες της κας Μπακογιάννη να καλούν για συμβουλές επί εθνικών θεμάτων, bloggers της Φιλ.Συμμαχίας που υποστηρίζουν τα Σκόπια στην πλαστογράφηση της ιστορίας μας και άλλους που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ή ΑΓΝΟΟΥΝ την ύπαρξη του Σκοπιανού στην διαδικτυακή τους παρουσία;

Είναι προφανές ότι οι σύμβουλοι της υπουργού κας Μπακογιάννη είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες εποχές.

Είναι άξιο απορίας με ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ επέλεξαν τους συγκεκριμένους bloggers αφού και οι ίδιοι απόρησαν καθότι ΑΣΧΕΤΟΙ με τέτοια θέματα!

Επίσης είναι άξιο απορίας με ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ επιλέχθηκαν τα μέλη της DoraWebTeam από την κα Μπακογιάννη.

Πηγή:macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: