Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΠΩΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο. Είναι επί εποχής Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΚΩΝ ΜΑΝΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ!

Όπως θα διαπιστώσετε η συγγραφέας του άρθρου και συντάκτρια του ιστολογίου μας, τηλεφώνησε στη ΓΑΔΑ να κάνει καταγγελία περί πώλησης όπλων έξω από το Πολυτεχνείο και ο αρμόδιος διοικητής της είπε "τι κάνεις τέτοια ώρα εσύ έξω" και ήταν γύρω στις 11 το βράδυ και μάλιστα ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Σας το παραθέτουμε:
(αναδημοσίευση από εδώ)

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010


ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΓΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ. Περνώντας έξω από το Πολυτεχνείο αντικρίζουμε δεκάδες λαθρομετανάστες μπουλούκια να πουλούν ναρκωτικά ακριβώς έξω από το Εκπαιδευτικό ίδρυμα και πολλοί από αυτούς να οπλοφορούν.


Το θέαμα δεν θύμιζε ούτε καν τριτοκοσμική χώρα. Θύμιζε φυλακές βαρυποινιτών που κανείς δεν τολμάει να πλησιάσει. Τα ναρκωτικά – και πολύ πιθανόν τα όπλα – κυκλοφορούν και μπαίνουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Το αλισβερίσι που γίνεται είναι εξόφθαλμο. Στις απέναντι στάσεις επί της Πατησίων έχουν ξαμοληθεί Σομαλοαφγανοί (αυτοί με τα μυτερά μουσάκια που είναι και φανατικοί ισλαμιστές) και φυλάνε τσίλιες. Όποιος περνάει πάνω από δεύτερη φορά καταγράφεται. Τα αμάξια περνούν με ταχύτητα. Οι ελάχιστοι Έλληνες που τυχαίνει να περνούν ξώφαλτσα από το σημείο – είτε πεζοί είτε οδηγώντας - έχουν καταλάβει πως η Αθήνα ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ αλλά περπατούν ή οδηγούν βιαστικά να ξεφύγουν τον κίνδυνο που παραμονεύει.

Τηλεφωνούμε στην Άμεσο Δράση...το σηκώνει μία τηλεφωνήτρια ανάγωγη, μας ρωτά τι θέλουμε της απαντούμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή έξω από το χώρο του Πολυτεχνείου και την παρακαλούμε να στείλει περιπολικά. Εκείνη μας ζητά να της περιγράψουμε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τι ναρκωτικά είδαμε και ΤΙ ΟΠΛΑ είδαμε και επίσης μας ζητά να της δώσουμε και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ μας. Της απαντούμε ότι στο κέντρο στην Αθήνα και μετά από μία σύντομη βόλτα στο γκέτο των Αθηνών ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ και νοιώθουμε ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Την προτρέπουμε να μεταφέρει την είδηση στους ανωτέρους της και να πάει κάποιος για να το διαπιστώσει αν και είμαστε σίγουροι ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Συνεχίζει να μας μιλά ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΚΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ και μάλιστα μας λέει να πάρουμε την Γενική Διεύθυνση γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ. Της ζητούμε να μας δώσει το τηλέφωνο και συνεχίζοντας την ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΤΗΣ μας λέει «να πάρετε το 131 να μάθετε δεν θα σας δίνουμε και πληροφορίες τηλεφώνων».

Αυτό το ΓΥΝΑΙΟ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έπρεπε να ακούει τις καταγγελίες και να τις μεταφέρει στους αρμοδίους για να σπεύσουν στο σημείο και να αποτρέψουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ δραστηριότητες των λαθρομεταναστών εποίκων ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ!

Επιμένουμε βρίσκοντας το τηλέφωνο της ΓΑΔΑ – 210 697000 – λέμε στον υπάλληλο του τηλεφωνικού κέντρου να μας συνδέσει με έναν υπεύθυνο λέγοντας του το περιστατικό εν ολίγοις για να μας παραπέμψει στον ΑΡΜΟΔΙΟ.

Το σηκώνει ένας ευγενικός αρχικά κύριος, του αφηγούμαστε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και εκείνος μας ρωτά ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Του απαντάμε μήπως έχουμε ΚΑΤΟΧΗ και δεν πρέπει να κυκλοφορούμε ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ή έχουμε ΧΟΥΝΤΑ και τίθεται χρονική ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ;

Μας προτρέπει καλοκάγαθα να πατήσουμε γκάζι και να απομακρυνθούμε από το σημείο υποσχόμενος ότι θα στείλει περιπολικά για να ερευνήσουν το περιστατικό. Του λέμε πως δεν θα έπρεπε να είναι ήδη ενήμεροι και να φρουρείται ένα από τα κεντρικότερα σημεία το Πολυτεχνείο που είναι το άντρο της ανομίας, του εγκλήματος, και των ναρκωτικών; Δεν μας απαντά, κλείνουμε δηλώνοντας του ότι είμαστε Έλληνες πολίτες και νοιώθουμε ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Οι απαντήσεις του «υπεύθυνου» δεν μας ενέπνευσαν ΚΑΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ πως θα ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΣΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. Περνούν 40 λεπτά και ξαναπερνάμε από το σημείο του καθημερινά διαπραχθέντος εγκλήματος. ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ. ΚΑΜΙΑ ΦΡΟΥΡΗΣΗ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ (άλλης παράνομης δραστηριότητας).

Ξαναεπικοινωνούμε με τον κύριο στη ΓΑΔΑ. Τον ρωτάμε γιατί δεν έγινε κάτι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κι εκείνος το μόνο που μας απαντά είναι «Καλά εσείς δεν ήσασταν περαστικοί από το σημείο, τι δουλειά έχετε να ξαναπεράσετε από εκεί;»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ)

ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ Η ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΟΙΚΟΣ!

Του απαντούμε "ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ;" Και τι μας απαντά; «Εγώ το μεταβίβασα τώρα τι θα κάνουν δεν ξέρω»

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ «ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»

ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ και στις συνεχείς προσπάθειες που κάναμε να ξαναεπικοινωνήσουμε ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΑΛΩΣΗ

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ

ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ

ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΥΝ ΚΩΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Λίγο πιο κάτω στη πορεία μας κι ενώ είχαμε περάσει από ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ πλ. Βικτωρίας, Ομονοίας, Αττικής, Αγ. Παντελεήμονα, Αγ, Νικολάου (Αχαρνών) - ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ - και αρκετά άλλα, συναντήσαμε ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ 3-4 ειδικούς φρουρούς.

Τους ρωτήσαμε αν γνωρίζουν το τι συμβαίνει έξω από το Πολυτεχνείο, είπαν ότι ξέρουν και ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Τους είπαμε να μεταβιβάσουν στους ανωτέρους τους όσα είδαμε και την διαμαρτυρία μας και μας είπαν πως ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΜΕΝΗ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ

ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ..

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑΧΙΣΤΑ! ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΑΣΚΕΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνηστε οι καναπεδες θα γινουν οι κρεμαλες μας........

Ανώνυμος είπε...

Και τι θέλεις να κάνει ο οικογενειάρχης άνθρωπος; Να πάρει όπλο και να αρχίσει να σκοτώνει; Θα φάει το κεφάλι του ή θα καταλήξει στη φυλακή. Και καλά αυτός. Η γυναίκα του και το παιδί του τι χρωστάνε;

Στην Κυψέλη μεγάλωσα και ξέρω τι γίνεται εδώ και χρόνια. Μόνο με το στρατό γίνεται μια και έξω ξεκαθάρισμα να τελειώνουμε. Όταν οι ένοπλοι δεν κάνουν τίποτα που στο κάτω κάτω ορκίζονται να υπερασπίζονται το Σύνταγμα, εγώ τι να κάνω πέρα από το να φωνάζω και να ψηφίζω στις εκλογές αυτούς που θεωρώ ότι μπορούν να βάλουν τάξη στον τόπο;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λες.
Έχω βαρεθεί το "η Ελλάδα αλώθηκε". Και τι να κανει ο καθε οικογενειαρχης, άντρας ή γυναίκα; Όποιος έχει @ρχ1δ1@ και τρέλα, ας πάρει ένα καλασνικοφ και ας αρχίσει την αντίσταση και το ξεκαθάρισμα. Εγώ δεν τολμάω, όποιος τολμάει να κάνει την αρχή, ας τον δούμε και ας τον θαυμάσουμε.

Και τι να κάνουν και οι αστυνομικοί περιπολίας όταν ξέρουν ότι οι ανώτεροι δεν θα τους στειλουν ενισχύσεις; Δημοσιουπαλληλίσκοι είναι και δεν θέλουν να δουν το ραδίκι ανάποδα. Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι = από τους ανωτερους. Ονόματα έδωσαν; Ποιοι είναι αυτοί οι αρμόδιοι-αναρμόδιοι; Γιατί δεν κάνετε σαματά στα δικαστήρια της ΕΕ; Χρειάζονται συντονισμένες ΣΟΒΑΡΕΣ νομικές κινήσεις και όχι θερμόαιμες αηδίες που μένουν στα λόγια.

Η Ελλάδα είναι πνιγμένη στους δικηγόρους. Όλοι μας έχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν γνωστό/ή δικηγόρους. ΤΙ κάνουν όλοι αυτοί και δεν αναφέρουν την απαράδεκτη καταντια της χώρας στην Ευρωβουλή και στο Ευρωπαϊκο δικαστηριο; Να σας πω εγώ τι κάνουν: τα παίρνουν από τα κυκλώματα και αθωώνουν τους λαθροεποίκους, αυτό κάνουν. Και όσοι κάνετε ακόμη παρέα μαζί τους ενώ ξέρετε τι καπνό φουμάρουν είστε άξιοι της τύχης σας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ν αρχίσουμε ένας ένας να τηλεφωνάει όπου νομίζει, σε υουργεία, αστυνομίες, δημάρχους, δεν ξέρω πού αλλού? και να κάνει παράπονα?
Ετσι κι αλλιώς αλήθεια θα λέμε, έχουμε φρικάρει κι αυτή η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.....

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεμε αλλα θα ερθει η ωρα να συγκρουστουμε μαζι τους και τοτε ο καθε ενας απο εμας θα πρεπει να αμυνθει υπερ βομων και εστιων.....τερμα τα ψεμματα το πραγμα εκει παει και χρειαζωμαστε ενοτητα ολοι οι γνησιοι Ελληνες....αν εχουμε λιγο συνεση.-

Ανώνυμος είπε...

βρισκομαστε σε ομηρια....οταν υπουργοι που τους πληρωνει ο ιδιος ο λαος ριχνουν το φταιξιμο στους δημοσιους υπαλληλους για την καταντια του κρατους, τοτε ο καθε υπαλληλακος γιατι να βαλει το κεφαλι του στο ντουρβα για το καλο της χωρας και των πολιτων αφου κανεις δεν θα του αναγνωρισει τιποτα? Η Ελλαδα πλεον ειναι ερμαιο της τυχησ της, και οσο για τους πολιτες της οι αρμοδιοι και οι αναρμοδιοι μας εχουν ηδη στειλει στο διαολο. Μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε το ιδιο για να γλιτωσουμε στο παρα πεντε? ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι μπατσοι συστηματικα βγαζουν λεφτα και μας κλεβουν με καθε δυνατο τροπο, ακομα και αδιαφοροντας εκει που τους χρειαζομαστε.