Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο κ. Παπανδρέου έχει «πολύ κοντή και επιλεκτική μνήμη»!

Ποιος «Βύθισε τη Χώρα στην ανασφάλεια» κ. Παπανδρέου;

Ο Πρωθυπουργός Των Ελλήνων κ. Γ. Α. Παπανδρέου κατά το υπουργικό συμβούλιο άσκησε σκληρή κριτική σε όσους κινδυνολογούν και βυθίζουν τη χώρα στην ανασφάλεια, είτε πρόκειται για την αντιπολίτευση είτε για τα ΜΜΕ είτε δήθεν ανεξάρτητοι αναλυτές.
Ο κ. Παπανδρέου μάλλον έχει «πολύ κοντή και επιλεκτική μνήμη»!
«Κοντή» γιατί δεν θυμάται ποιος είπε το «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα»!
Πέρασαν μόλις 18 μήνες, που σε όλα τα «μήκη και πλάτη» του πλανήτη και σε όλα τα ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας, ο ίδιος προσωπικά διέσυρε την χώρα και τους πολίτες της!
Έχει «επιλεκτική μνήμη» γιατί «ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους», στην αντιπολίτευση- στα ΜΜΕ - στους αναλυτές και δεν τολμά να κατονομάσει την κ. Βάσω Παπανδρέου, η οποία πρώτη απ’ όλους μίλησε μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για τ’ ότι πρέπει να γίνει «αναδιάρθρωση του χρέους μας».
Επίσης δεν τολμά να κατονομάσει τον ...πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη ο οποίος πριν 10 μέρες, με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφ. «Καθημερινή», μίλησε για την αναγκαιότητα της αναδιάρθρωσης του Χρέους.
Όπως δεν θυμάται ότι πριν λίγες μέρες και άλλοι βουλευτές του ΠαΣοΚ συμφώνησαν με την κ. ΣύνδεσμοςΠαπανδρέου και τον κ. Σημίτη.
Προφανώς τους ξέχασε..!
Πάντως, είχε δίκιο, γιατί, δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που κινδυνολογούν και βυθίζουν τη χώρα στην ανασφάλεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, περιλαμβανομένων βεβαίως του ιδίου προσωπικά και των υπουργών του.
Και μάλιστα από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας, τον Οκτώβριο του 2009!
Εκτός όλων των άλλων είναι και δειλός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: