Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Lara Logan: Η δημοσιογράφος που βίασαν 300 Αιγύπτιοι! ΕΤΣΙ ΓΑΜ@ΕΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

Για τη δραματικότερη στιγμή της ζωής της , τον ομαδικό βιασμό της από 200-300 Αιγύπτιους, αποφάσισε να μιλήσει η ανταποκρίτρια του CBS, Lara Logan.

Η δημοσιογράφος σόκαρε τον κόσμο όταν ομολόγησε δημοσίως ότι έπεσε θύμα βιασμού στις 11 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στην Αίγυπτο.

Αποφασισμένη να μοιραστεί την τραγική εμπειρία της, η Logan περιέγραψε στη διάσημη εκπομπή «60 Minutes» και στους «New York Times» τις λεπτομέρειες της φρίκης.

«Η μπαταρία της κάμερας τελείωσε και έπρεπε να σταματήσουμε τη δουλειά για λίγο. Ξαφνικά ο Bahar (ο αιγύπτιος εικονολήπτης) με κοιτάζει και μου λέει: Πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα. Σκέφτηκα ότι όχι μόνο θα πεθάνω εδώ, αλλά θα είναι ο πιο φριχτός και βασανιστικός θάνατος που θα μπορούσα να έχω!».

Η Lara Logan ανέφερε ότι η επίθεση διήρκεσε 40 λεπτά και οι θύτες ήταν περίπου 200 με 300 άντρες.

«Επί πολλά λεπτά με βίαζαν με τα χέρια τους. Τα ρούχα μου είχαν γίνει μικρά, μικρά κομματάκια. Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο αδίστακτοι ήταν. Χαίρονταν με τον πόνο μου. Όσο ούρλιαζα, τόσο πιο πολύ με κακοποιούσαν!».

Η επικεφαλής των ανταποκριτών του CBS, επέστρεψε στη δουλειά της με το κεφάλι ψηλά: «Δεν ήθελα να κουβαλάω ολομόναχη το βάρος, σαν να έχω ένα βρώμικο μυστικό, κάτι για το οποίο θα ντρεπόμουν μια ζωή! Νιώθω πολύ πιο δυνατή πλέον και εύχομαι η δική μου ιστορία να βοηθήσει και άλλα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων».

Η Lara Logan κατάγεται από τη Νότια Αφρική, είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και εργάζεται ως πολεμική ανταποκρίτρια εδώ και 18 χρόνια.

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στημένο το όλο θέμα για να αυξήσει το κασέ και τη διασημότητά της. Είναι γνωστή στην πιάτσα της δημοσιογραφίας ότι θέλει να το "παίζει η ωραία γκόμενα".
Τι θέλει να μας πει λοιπόν; Ότι και οι 300 την βίασαν (χούφτωσαν;). ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΙΞΕΙ; ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! Ας μην καθόταν σε εκείνο το σημείο όταν είδε τον όχλο. Εξάλλου, σε αυτές τις χώρες, το "χούφτωμα" είναι "έθιμο" και κατ'επ'εκταση "must"!!! Και σαν δημοσιογράφος όφειλε να το γνώριζε ότι αυτοί οι κακομοίρηδες έχουν έναν διαφορετικό πολιτισμό και αντίληψη όσον αφορά το γυναικείο φύλο.
Το πάει λοιπόν πολύ μακριά αυτή η αρριβίστρια δημοσιογράφος και οι δηλώσεις της μόνο σε κάτι αμερικανάκια έχουν πέραση.