Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μονοκινητήριο συνετρίβη ανοιχτά των Σπετσών - Νεκροί και οι δύο επιβαίνοντες- Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας νεκρός ήταν 60 ετών και ο άλλος αλλοδαπός
- Το μονοκινητήριο συνετρίβη σχεδόν αμέσως μετά την απογείωσή του

Εντοπίστηκαν πριν από λίγο τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους που αγνοείτο. Οι δύο επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Το αεροσκάφος έπεσε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις Σπέτσες. Το μονοκινητήριο έπεσε στα βράχια ενός μικρού νησιού κοντά στην περιοχή με την ονομασία Χινίτσα.

Πρώτος εντόπισε τα συντρίμμια ένας οδηγός θαλάσσιου ταξί, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Εν συνεχεία έσπευσαν στο σημείο πλωτά του λιμενικού και ένας ιδιώτης δύτης εντόπισε τα δύο πτώματα μέσα στο θάλαμο του αεροσκάφους.

Τα πτώματα έχουν ήδη ανασυρθεί από το θάλαμο του αεροσκάφους και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα με προορισμό το Πόρτο Χέλι,απ΄ όπου και απογειώθηκε λίγο μετά τις 16.00, για να επιστρέψει στα Μέγαρα.

Ένας ιδιοκτήτης θαλάσσιου ταξί ο κ. Λευτέρης Φωστίνης περνούσε την ώρα της συντριβής από το σημείο και είδε τα συντρίμμια του μονοκινητήριου. Μάλιστα περιέγραψε συγκλονιστικές εικόνες λέγοντας πως και οι δύο νεκροί ήταν μέσα στα αίματα, ενώ σημείωσε πως το μονοκινητήριο ήταν εκπαιδευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: