Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κρέμασε και σκότωσε το σκύλο του


Ιδιοκτήτης σκύλου στη Ραφήνα κρέμασε το σκυλί του, για να μην ενοχλεί τους γείτονες. Ξεσηκώθηκαν οι φιλοζωϊκές. οργανώσεις

Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης σκύλου, σηκώνεται από το σπίτι του, πάει στο δασάκι της περιοχής και κρεμά, με σκοινί το σκυλάκι του, προκειμένου να μην ενοχλεί τους γείτονες με το γάβγισμά του.

Και όμως... το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Ραφήνας και σύμφωνα με το adespoto.gr, ο ιδιοκτήτης καταζητείται από την ασφάλεια της Ραφήνας.

Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε την Μεγάλη Τετάρτη από φιλόζωη που έκανε βόλτα σε μικρό δάσος στα όρια των περιοχών Ραφήνας και Λούτσας.

Ο υπάλληλος του Δήμου που είναι και υπεύθυνος στο Κυνοκομείο πήγε άμεσα στο σημείο μαζί με την ασφάλεια. Μετά από έρευνα εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου που εξαφανίστηκε γρήγορα και δεν πήγε ούτε στη δουλειά του την επόμενη μέρα, παρ' ότι η αστυνομία πήγε εκεί, με σκοπό να τον συλλάβει.

Το κρεμασμένο ζώο ήταν ένα κουτάβι μόλις 8 μηνών. Ο ιδιοκτήτης του το είχε συνέχεια δεμένο και αυτό φυσικά γάβγιζε από ανία. Οι γείτονες έκαναν παράπονα αφού τους ενοχλούσε το γαύγισμα και όχι η κατάσταση του ζώου. Τελικά ο ίδιος αποφάσισε να ξεφορτωθεί το πρόβλημα. Αρχικά τον παράτησε σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά το πιστό ζώο γύρισε πίσω.

Ετσι ο δράστης κατάφερε μία και καλή να τον εξοντώσει αφού τον πήγε στο δασάκι και τον κρέμασε.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μάλιστα το άτυχο ζώο έχει κόμπους στο τρίχωμα, που δείχνει ότι δεν είχε καμία φροντίδα, μπάνιο ή βούρτσισμα.

Οι φιλόζωοι που ανέλαβαν την υπόθεση έχουν ορκιστεί τιμωρία για το δράστη και είναι σε συνεχή συνεργασία με την αστυνομία.

Το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό σε φιλόζωους από το εξωτερικό, οι οποίοι όπως λένε χαρακτηριστικά έστειλαν παντού τις φωτογραφίες, σε twitter και facebook.


24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια: