Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Εμείς οι Ανεξάρτητοι είμαστε η Ελπίδα! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Εμείς οι διαχειριστές ανεξάρτητων sites και blogs μπορούμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο!
Ας δράσουμε και έξω από το διαδίκτυο, ενωμένοι!

Εμείς μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, αφού με ελάχιστες δυσάρεστες εξαιρέσεις δεν ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο.

Ξέρουμε καλά πως τα παραδοσιακά ΜΜΕ εξαιτίας οικονομικών, πολιτικών και άλλων συμφερόντων δεν πρόκειται να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Τους βλέπουμε κάθε μέρα να επιμένουν για την αποπληρωμή ενός απεχθούς χρέους.

Δυστυχώς όμως ακόμη ο κόσμος τους εμπιστεύεται για την ενημέρωση του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αντίσταση ενάντια στην ξένη κατοχή από το Δ.Ν.Τ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Φίλοι μου, προτείνω πως πρέπει να βγούμε στο δρόμο να μιλήσουμε και σε εκείνους που δεν έχουν καμία επαφή με το διαδίκτυο. Καιρός είναι να ακούσουν άτομα κάθε ηλικίας την αλήθεια που τους κρύβουν τα ΜΜΕ και τα κόμματα. Ποιος άλλος θα το κάνει αν δεν το κάνουμε εμείς; Εμείς δεν έχουμε συμφέροντα, έχουμε μονάχα τα οράματα μας!

Ας οργανώσουμε μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης που θα είναι ταυτόχρονα και διαμαρτυρία ειρηνική, αρχικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ας ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλες πόλεις της χώρας. Πόσοι είμαστε αλήθεια; Πόσοι στα αλήθεια θέλουν να να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο;

Εγώ μόνο στη δική μας δύναμη μπορώ να ελπίζω!

Μη με απογοητεύσετε! Μη μου δείξετε πως ακόμη μια φορά “δε μπορεί να γίνει τίποτα” και πως “όλοι αυτοί είναι πιο δυνατοί από εμάς”…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Τρυποκάρυδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: