Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ! Προσαγωγές υπόπτων για τη φονική φωτιά στη «Μαρφίν» και τον Ιανό


Δύο ύποπτοι που ήδη έχουν προσαχθεί στην ασφάλεια Αττικής και αναμένεται να οδηγηθούν στην συνέχεια στον Εισαγγελέα κατηγορούνται σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει συνταχθεί από την ασυνομία για τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της Μαρφίν που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία τριών υπαλλήλων, πέρσι στις 5 Μαϊου.

Ενας ακόμη ύποπτος έχει προσαχθεί και επίσης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού στο βιβλιοπωλείο Ιανός, που βρίσκεται απέναντι από την τράπεζα επί της οδού Σταδίου και εκδηλώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τον δολοφονικό εμπρησμό με μολότωφ και βενζίνη στη Μαρφίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη Μαρφίν κατηγορούνται από την ΕΛΑΣ δύο άνδρες ηλικίας 32 και 21 ετών και για τον Ιανό ένας άνδρας 36 ετών.

Και οι τρεις σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν προσαχθεί ή κατηγορηθεί για ο,τιδήποτε στο παρελθόν.

Η αστυνομία έφθασε στους 3 αξιοποιώντας πλούσιο οπτικό υλικό, αλλά και πάνω από 70 μαρτυρικές καταθέσεις.

Η δικογραφία έχει σταλεί ήδη στον εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε να γίνουν οι προσαγωγές και έρευνες στα σπίτια των προσαχθέντωνσε Εξάρχεια και Κυψέλη.

Οι τρεις προσαχθέντες βρίσκονται στην ασφάλεια προκειμένου να δώσουν ανομωτί καταθέσεις (δηλαδή χωρίς όρκο που σημαίνει ότι είναι ύποπτοι) προκειμένου να μπουν και οι καταθέσεις τους και να συμπληρωθεί μ' αυτές η δικογραφία.

Ακολούθως θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την ποινική τους αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στη δικογραφία αποδίδονται ευθύνες σε δύο ακόμη άτομα τα στοιχεία των οποίων όμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι πέντε έδρασαν ως ομάδα, η οποία στο ύψος της Κλαυθμώνος διασπάστηκε.

Ορισμένοι πήγαν στον Ιανό ενώ οι άλλοι πυρπόλησαν το υποκατάστημα της Μαρφίν με τα τραγικά αποτελέσματα του θανάτου τριών υπαλλήλων, ανάμεσά τους και μίας εγκύου.

Σχόλιο: Τον κύριο αυτόν τον προσήγαγαν άραγε;

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΟΡΑΝΙ, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: