Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κόβει τα καύσιμα από την ΕΛ.ΑΣ ο Στρατός


Οι νευραλγικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης απειλούνται με ενεργειακό κραχ.

Το παρακάτω σήμα της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών της Βόρειας Ελλάδας με έδρα τη Νέα Ραιδεστό, είναι από αυτά που κανονικά παραμένουν ασχολίαστα, δεδομένου ότι εσωκλείουν με απόλυτα παραστατικό τρόπο την εικόνα που παρουσιάζουν οι δεξαμενές προμήθειας των υπηρεσιακών οχημάτων με καύσιμα κίνησης.

Το χαοτικό κενό. Κι όταν κρίσιμες και νευραλγικές υπηρεσίες όπως είναι αυτές της Θεσσαλονίκης απειλούνται με ενεργειακό κραχ μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, τότε γίνεται εύληπτα αντιληπτό τί πραγματικά συμβαίνει στις περιοχές αρμοδιότητας άλλων γενικών αστυνομικών διευθύνσεων, ήσσονος θεωρητικά και ουσιαστικά σημασίας από ότι αυτή, που ελέγχει τη "στείρα" από καύσιμα Νύμφη του Θερμαϊκού.

ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ , 27/04/2011
Ηλεκτρονική διακίνηση για τους αποδέκτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο POL.
ΠΡΟΣ:
'ΒΛΕΠΕ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ'

ΘΕΜΑ: Προμήθεια υγρών καυσίμων από το Γ.Ε.Σ./Δ.Ε.Μ. για το έτος 2011.

ΣΧΕΤ.:
Υπ' αριθμ. 8055/4/197-ε΄ από 05/01/2011 Διαταγή σας.

Σε εκτέλεση ανωτέρω σχετικής σας αναφέρουμε ότι όπως μας ενημέρωσε η 873 Α.Κ., η οποία είναι η αρμόδια Στρατιωτική Μονάδα ανεφοδιασμού καυσίμων της Υπηρεσίας μας, αδυνατεί προσωρινά να χορηγήσει στην Υπηρεσίας μας αμόλυβδη βενζίνη μέχρι να τους εγκριθούν - αποδεσμευτούν οι απαραίτητες οικονομικές πιστώσεις για την αγορά των καυσίμων.

Η Υπηρεσίας μας ανεφοδιάζει με καύσιμα τα οχήματα όλων των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θεσ/νίκης και έχει αποθέματα αμόλυβδης βενζίνης, στο μοναδικό Πρατήριο Υγρών Καυσίμων που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της, περί τα 9.500 λίτρα περίπου, τα οποία σύμφωνα με υπολογισμούς μας επαρκούν για τρεις (3) έως τέσσερις (4) ημέρες περίπου.

Παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες.

AA O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: