Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ" « ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ: Χαριστική βολή κατά της πολιτικής ελευθερίας και της δημοκρατίας»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΤΟ “ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ”


Σας προσκαλούμε στην ομιλία-συζήτηση


« ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ: Χαριστική βολή

κατά της πολιτικής ελευθερίας και της δημοκρατίας»


Εισηγητής:


πολίτης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων, συγγραφέας, βραβείο Ακαδημίας Αθηνών και Δήμου Αθηναίων


τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 2 MAΪΟΥ 2011, ώρα 7 μ.μ.


στην Αίθουσα προβολών της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών

στην οδό Τοσίτσα 11, Εξάρχεια


Τηλέφωνα Eπικοινωνίας:

2106457744, 6982257916, 2105778180, 6977048014


Πρωτοβουλία

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - “ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ”


Η Πρωτοβουλία ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - “ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ” ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2010 και θέτει ως πρώτο καθήκον την πλατειά πληροφόρηση και την αποκάλυψη της αλήθειας, όσον αφορά την ιδιότυπη κατοχή κάτω από την οποίαν τελεί η χώρα. Για το σκοπό αυτό οργανώνει ελεύθερο ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, κάθε Δευτέρα στην αίθουσα προβολών της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Τοσίτσα 11, Εξάρχεια. Όταν χρειάζεται, το ΒΗΜΑ θα λειτουργεί και άλλες μέρες.


Στο ΒΗΜΑ θα αναπτύσσονται ομιλίες και συζητήσεις για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και όλα τα τεκταινόμενα που απειλούν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Θα προσκαλούνται και θα λαμβάνουν μέρος διανοητές, επιστήμονες, νομικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί, ακτιβιστές, συνδικαλιστές κ.α.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.


Πληροφορούμε τις φίλες και τους φίλους του ΒΗΜΑΤΟΣ ότι η συνήθης ώρα προσέλευσης είναι 7 μ.μ. Ορισμένες φορές, λόγω μεγάλης ύλης, η ώρα θα αλλάζει, πράγμα που θα ανακοινώνεται στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: