Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τα blogs κ. Μπεγλίτη δεν απειλούν τη δημοκρατία μας, αλλά μόνον την ασυδοσία σας!!Mήπως μπορείτε να μας πείτε κ. Μπεγλίτη, από τη ζούγκλα του Κοινοβουλίου ποιός θα μας σώσει εμάς?
Εσείς με την ομπρέλα της βουλευτικής σας ασυλίας, την οποία εξασφαλίσατε με τη δική μας ψήφο (μη το ξεχνάτε αυτό), θεσπίσατε για τους εαυτούς σας την ελευθερία να βρίζετε και να συκοφαντείτε όλα τα μπλογκ γενικά και αόριστα, ως στυγνούς εκβιαστές και συκοφάντες και με τη φασιστική γενίκευση ότι όλοι λειτουργούμε με σκοπό να κατασυκοφαντήσουμε τους "εθνοπατέρες" μας, ανοίγετε πόλεμο εναντίον των ελεύθερων, ενεργών πολιτών αυτού του τόπου που τολμούν να αρθρώνουν ελεύθερη πολιτική σκέψη!!
Μεγάλο λάθος σας κ. Μπεγλίτη.
Χάσατε την ψυχραιμία σας και σε λίγο θα χάσετε και το όποιο τυχόν δίκιο είχατε.
Γιατί όλοι ξέρουν να διαβάζουν τι λέει το http://korinthix.blogspot.com/ και επομένως το ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι δεν χρειάζεται να μας το πουν οι εισαγγελείς και οι συνάδελφοι υπουργοί σας!!
Κόπτεστε δήθεν για την κατασυκοφάντηση του απλού πολίτη γι' αυτό "ουρλιάζετε" και
παραλληρείτε αποκαλώντας τους πάντες κουκουλοφόρους και εκβιαστές!!
Εκκλιπαρείτε δεξιά και αριστερά γλύφοντας και απειλώντας, να συγκληθεί υπουργικό συμβούλιο, τρέχετε σε υπουργούς και παραϋπουργούς, κινείτε κρατικούς φορείς και παράγοντες (αρχηγό της ΕΛΑΣ, Εισαγγελέα Κορίνθου, στρατηγούς και αντιστράτηγους), με την άνεση και τη δύναμη του ισχυρού πολιτικού και την πρόφαση της συνωμοτικής δήθεν έγνοιας σας ότι η ελευθερία και η ανωνυμία των μπλογκ είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία μας!!
Αλήθεια απορούμε: ένας απλός πολίτης έχει άραγε τη δυνατότητα να κινήσει άμεσα τόσους ισχυρούς μηχανισμούς για να "βρει το δίκιο" του??
Τα μπλογκ κ. Μπεγλίτη δεν απειλούν τη δημοκρατία μας!!
Απειλούν μόνον την ασυδοσία σας!!

Κάνετε μέγα λάθος !! Η μπλογκόσφαιρα δεν έχει κανένα λόγο να τα βάλει με τον απλό Έλληνα πολίτη... και μη παριστάνετε ότι πασχίζετε για την προστασία του!
Για τη δική σας προστασία και των ομοίων σας πασχίζετε!!
Τα δικά σας συμφέροντα θέλετε να προστατεύσετε, φιμώνοντας όλο τον κόσμο για να μη σας κρίνει, να μην αποκαλύπτει, να μη ρωτά και να μη βροντοφωνάζει τις πομπές σας!!!
Εσείς ψηφίσατε το μνημόνιο και στη συνείδηση των Ελλήνων θα περάσετε ως ένας από τους προδότες του Ελληνικού λαού!!
Και αυτό δεν αλλάζει όσους εισαγγελείς, υπουργούς και στρατηγούς κι αν επιστρατεύσετε εναντίον των bloggers!!

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ


Οι Ενωμένοι Μπλόγκερ στέκονται δίπλα στο
korinthixenomenoiblogers

Δεν υπάρχουν σχόλια: