Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η GHS ΧΑΚΑΡΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Χάκαραν την επίσημα σελίδα του ΟΑΣΑ. Οι χάκερς είναι η Greek Hacking Scene και στέλνουν το ακόλουθο μήνυμα που έχει πολλούς αποδέκτες και μιλά για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ στοχεύοντας στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ που συντελείται στην χώρα μας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Εδώ και 36 χρόνια η Ελλάδα και το Ελληνικό γένος χτυπιέται συστηματικά. Λίγο πριν την τελευταία στιγμή της καταστροφής κι ενώ η Ελλάδα πολιορκείται από Εβραίους τοκογλύφους ,τούρκους στρατοκράτες και θολοκουλτουριάρηδες προδότες, κι ενώ οι αισχροί πλέον είναι μέσα από τα σύνορα με τη μορφή ορδών που υποστηρίζονται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη στιγμή που η Ασία από την μία ξερνάει τον εμετό της πάνω μας κι από την άλλη προσπαθεί να μας καταπιεί, ίσως είναι και η ώρα να αναρωτηθούμε ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάντια.

Ξέρουμε ποιος είναι οι ΕΝΟΧΟΙ. Μία μερίδα πολιτικών οι οποίοι είχαν σαν μόνο προσόν το ότι ανήκαν σε πολιτικά τζάκια αποδεκτά από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ότι ξεκίνησαν την πολιτική τους καριέρα από το τίποτα διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να αναρριχηθούν . Αυτοί οι άνθρωποι ξεκίνησαν χωρίς δραχμή στην τσέπη τους και βρέθηκαν να κάνουν δεξιώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης. Τα ονόματά τους τα ξέρουμε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΕΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ αλλά και οι τυχοδιώκτες της αριστεράς ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ κι ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Οι γραφικοί του ΚΚΕ απλά χρειάζονται μία θέση στο ψυχιατρείο. Αλλά μη χαίρεστε δεν σταματάμε εδώ. Για να κλέψουν και να ξεπουλήσουν όλοι αυτοί με περισσό θράσος τον πλούτο της πατρίδας μας είχαν την σιωπηλή αποδοχή και την στήριξη όχι του ηλίθιου ελληνικού λαού αλλά των θεσμικών εκείνων προσώπων που ανάξιοι όντες να φέρουν το αξίωμά τους σκύβαν το κεφάλι συννενούσαν στην κλοπή και την προδοσία ενώ η μόνη τους δικαιολογία τους ήταν ότι οι κυβερνήσεις των κοτζαμπάσηδων ήταν συνταγματικά κατοχυρωμένες. Αυτοί ήτανε δημόσιοι λειτουργοί οι οποίοι ανήκαν:

Στις Ένοπλες Δυνάμεις
Στο δικαστικό σώμα
- Στην ιεροσύνη
- Στο υπουργείο Εθνικής παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο δημόσιος λειτουργός έχει έναν και μοναδικό ρόλο: Να διασφαλίσει την συνέχεια του κράτους δικαίου και να αγωνιστεί υπέρ της εθνικής οντότητος του κράτους. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον χαμηλόμισθο δημόσιο υπάλληλο. Αναφερόμαστε στη κορυφαία ιεραρχία κάθε κλάδου.

Οι πρώτοι ένοχοι για την διαρκή εθνική ήττα που υφιστάμεθα είναι οι ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και των Σωμάτων Ασφαλείας . Είναι οι πιο ποταποί και οι πιο κακομοίρηδες.

Ενώ ένας αξιοπρεπής αξιωματικός για όλα τα λεφτά του κόσμου αλλά και για την ίδια του τη ζωή δεν θα επέτρεπε το ξεπούλημα της πατρίδας του, οι Στρατηγοί, Ναυαρχαίοι και Πτέραρχοι για 1.000 ευρώ παραπάνω το μήνα και για να φορέσουν τη στολή τους για ένα εξάμηνο ακόμα επέτρεψαν χωρίς να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία όπως όφειλαν και με το πρόσχημα ότι υπακούουν εντολές της κυβέρνησης την εισβολή εκατομμυρίων Ασιατών και κανίβαλων στη χώρα μας.

Η υπεράσπιση των συνόρων δεν γίνεται κατόπιν εντολής. Γίνεται εκ καθήκοντος. Αυτοί οι κακομοίρηδες αμόρφωτοι, δουλοπρεπείς ένστολοι, αγνόησαν το καθήκον τους και υπάκουσαν εντολές. Εντολές τίνος; Εντολές γελοίων μπεμπέκων κλεφτών, ανίκανων, ανεπάγγελτων πολιτικών που είχαν γίνει ήδη πράκτορες ξένων συμφερόντων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και με τις εντολές τους κάτω από το πρόσχημα της «δημοκρατικότητάς» τους υπηρετήσανε και υπηρετούν συμφέροντα εχθρικά προς την Ελλάδα. Οι ένστολοι που υπάκουσαν, υπακούουν, διεβίβασαν και διαβιβάζουν τις εντολές του πολιτικού κόσμοι είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.

Ερχόμαστε τώρα στα χειρότερα φυντάνια μας που είναι οι δικαστικοί. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κλέβει ατιμώρητα ένας κλέφτης , για να μπορεί να προδίδει ένας προδότης χωρίς να φοβάται είναι να είναι σίγουρος πως η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί. Και η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί όταν οι δικαστικοί που την απαρτίζουν είναι δειλοί, αμόρφωτοι , κομματικοποιημένοι και εξαγοράσιμοι. Ο νόμος παραβιάζεται σε κάθε γωνιά του τόπου. Οι θεσμοί του δικαίου δεν λειτουργούν κατόπιν παρεμβολής ενός έμμισθου αφισοκολλητή και βλεννοπαραγωγού τον οποίον η μοίρα και η αδιαφορία των πολιτών τον όρισε - Θεός φυλάξοι ?νομοθέτη. Το γεγονός ότι αναφερόμαστε μόνο σ αυτόν - Καστανίδης- δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε και τα άλλα μέλη της συμμορίας τα οποία πέρασαν από την ίδια θέση τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Είναι οι μόνοι άνθρωποι που κατάφεραν να μετατρέψουνε την κλοπή, την μαστροπεία σε μη καταδικαστέες πράξεις.. Χάρη σε αυτούς οι νταβατζήδες μετετράπησαν σε εκδότες λάιφ στάιλ περιοδικών (βλέπε Κωστόπουλος). Οι εκβιαστές έγιναν εκδότες εφημερίδων. Οι έμποροι ναρκωτικών αποφυλακίστηκαν και πήρανε δημόσια έργα ενώ οι διακινητές του αφρικανικού και ασιατικού εμετού που μας στείλανε στη χώρα μας με το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης γίνανε μέλη Μη Κυβερηντικών Οργανώσεων, ακαδημαϊκοί και σύμβουλοι θεσμικών οργάνων (?φρα Αλ Σάλεχ, Αλεβιζάτος) για να μπορούν οι πορνοστάρ αντί απλά να ξαλαφρώνουν την νεολαία με το ταλέντο τους να ξαλαφρώνουν την τσέπη της πατρίδας.

Η τελευταία ελπίδα του έθνους ήταν οι εκκλησία. Στο πρόσωπο της εκκλησίας συνενωνόταν η μεταφυσική αναζήτηση με την κοσμική ανάγκη. Εκκλησία ήταν για μας Ελλάδα. Οι Έλληνες εκατοντάδες χρόνια κάτω από τον ζυγό των τούρκων βρίσκανε παρηγοριά και στήριγμα στους ιερείς τους ενώ οι ιερείς πρωτοστατούσαν σε κάθε εθνικό αγώνα (βλέπε Παπαφλέσσας ? Κοσμάς Αιτωλός) Ενώ η πατρίδα βρισκόταν κάτω από την εισβολή της Ασίας, μετά την βρώμικη συμφωνία των κοτζαμπάσηδων, με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων κι ενώ περιμέναμε ανθρώπους όπως ο Χριστόδουλος, βρεθήκαμε μπροστά σε ξεπουλημένους και ραγιαδόπαπες που με το πρόσχημα του ανθρωπισμού όπως τον αντιλαμβάνεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων στέρησαν με την συμπεριφορά τους κάθε ανθρωπιστικό στήριγμα από τον ελληνικό λαό για να στηρίξουνε τον στρατό των αφικανοασιατών εισβολέων.

Ονόματα όπως ο Παπαφλέσσας, ο Αθανάσιος Διάκος και ο Κοσμάς ο Αιτωλός είναι απαγορευμένα για τον ραγιαδόπαππα που ακούει στο όνομα Ιερώνυμος και το τσιφλίκι του (βλέπε Μεσσηνίας, Ζακύνθου, Ιωαννίνων ) Στο τέλος του δρόμου τους, τους περιμένει ένας καλός μπαρμπέρης.

Δεν θα πούμε τίποτα για τους βρωμερούς και τρισάθλιους δασκάλους όπως η Πρωτονοτάριου η οποία μετεβλήθη σε έμμισθο πράκτορα του κράτους των τυρράνων σύμμαχος των αλβανοεποίκων, τσεκουρωτής των Ελλήνων μαθητών και ιστροχτούρας όλων των αλβανικών συμμοριών που τρομοκρατούν τα ελληνόπουλα στα σχολεία μας.

Οι εκπλήξεις που περιμένουν όλους αυτούς τους προδότες υποσχόμαστε ότι θα είναι μεγάλες. Θα πρέπει να έχουνε πολύ μεγάλο θράσος για να πιστεύουνε ότι ένα έθνος το οποίο κρατήθηκε χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορεί να αντιδράσει απέναντι σε μερικούς γελοίους ψυχασθενείς που μετέτρεψαν την πολιτική σε προδοσία και την χώρα μας σε πεδίο μάχης. Ο κάθε ένας από όλους αυτούς ας αναλογιστεί σοβαρά τη θέση του όχι σήμερα, αλλά σε 2 χρόνια από τώρα, και ας σκεφτεί ότι εμείς που γράφουμε αυτά τα κείμενα - και ποιος ξέρει τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνουμε- ότι κάνουμε το κάνουμε ρισκάροντας ακόμα και την ασφάλειά μας . Απευθυνόμενοι στους προηγούμενους προδότες τους ενημερώνουμε πως ότι κάνουν το κάνουν για το προσωπικό τους κέρδος και την ευμάρειά τους. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι αυτή η ευμάρεια και αυτό το κέρδος από εδώ και μπρος θα έχουν δυσανάλογο κόστος για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

:: HACKED BY kondor - *.Greek.Hacking.Scene_ GHS


Δείτε ακόμα:

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ GHS Ο ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ - ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ

Ο.Α.Σ.Α Hacked by kondor - Greek.Hacking.Scene_ GHS (video)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤ'ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΟΛΩΝ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΥΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.
Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΡΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΘΕΝ. .....
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ, Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΚΑΙ Σ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ(ΠΕΡΙ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΟ) ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΑΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
(ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ
ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ)
ΑΝΤΩΝΗΣ Σ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώτερος άνθρωπος δεν ασχολείται με την ανωτερώτητα του γιατί απλά δεν είναι του επιπέδου του.
Ο κομπλεξικός αντίθετα χρησιμοποιεί τον όρο ανώτερος ως καταφύγιο της βλακείας του. Φίλτατε hacker, deface=κλαινμαινonline.
Μας έχουν πάρει και τα σώβρακα και έμείς φιλοσοφούμε...
Έχουμε ότι μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΊΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
ΑΕΡΑ!!!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ...

σανρ είπε...

ο φίλος hacker τα λεει πολυ σωστα... τωρα οσο για τον αλλο που λεει για ανωτεροτητα, επειδη εχουμε χορτασει σχολια αυτου του τυπου, εχω να πω οτι ο "ανωτερος ανθρωπος" δεν επιδεικνυει την οποια ανωτεροτητα του, αλλα αντιθετως την αποδεικνυει... κανεις δεν ειναι ανωτερος απο καποιον αλλο απλα επειδη ειναι Ελληνας... την ανωτεροτητα την κερδιζεις με τον αγωνα,δε σου ερχεται κληρονομικα...

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ! Ακουσα και δυό αλήθειες...Σταματήστε ρε σείς να μας φέρνετε όλο το γυφταριό του κόσμου στην πατρίδα μας...θα γίνει χαμός και θα έχετε την ευθύνη για ότι συμβεί...Είμαστε φιλήσυχοι πολίτες,αλλά έχουμε σιχαθεί τη ζωή μας με αυτό που γίνεται...Ελεος πια!!!! Αν δεν το καταλάβετε έστω και τώρα,σας περιμένουν πολύ άσχημα γεγονότα...Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος μέχρι πάνω απο το λαιμό...θα αρχίσουν λιντσαρίσματα...κάντε κάτι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεσηκωθειτε Ελληνες.
Μη αφήσουμε τους πουλημένους να διαλύσουν τα ηθη και τα έθιμα μας, μη τους αφήσουμε να διαλύσουν την Ελλάδα.

An είπε...

Απλά να συμπληρώσω ότι ένας άλλος τύπος κομπλεξικού, ο χειρότερος, είναι αυτός που θεωρεί όλους τους άλλους ανώτερους του, ντρέπεται γι' αυτό που είναι και προσπαθεί το δικό του κόμπλεξ να το επιβάλλει σε όσους έχουν την ατυχία να πέσουν στην επιρροή του. Για ποιους μιλάω; Φυσικά, για τους περισσότερους πολιτικούς μας, με "λαμπρό" παράδειγμα τον κύριο πρωθυπουργό μας και για την ηγεσία του υπουργείου ΜΗ εθνικής παιδείας, αυτούς που σκοπό τους έχουν να μεταδώσουν και σε άλλους το σύμπλεγμά τους (η ελληνική λέξη για το κόμπλεξ), ώστε να μην είναι μόνοι.

Αυτό, βεβαίως, που είναι το χειρότερο είναι να είσαι στ' αλήθεια ανώτερος και να φοβάσαι να το παραδεχτείς, με αποτέλεσμα να μην προσφέρεις στους άλλους αυτά που θα μπορούσες. Αλλά, αντιθέτως, να αφήνεις ανάξιους ανθρώπους να παριστάνουν τους ανώτερους, καταστρέφοντας τους υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Μας έχουν πάρει και τα σώβρακα και έμείς φιλοσοφούμε...
Έχουμε ότι μας αξίζει.

5 Σεπτεμβρίου 2010 11:08 FILEMOU EAN DEN PISTEPSIS AFTO POU ISE POTE DEN TH MPORESIS NA TO KANIS PRAGMATOKOTITA. THA ISE PANTA MIROLATRIS KE IPODOULOS. MIN KSEHNAS POS I 300 TOU LEONIDA KE I 750 THESPIOIS ENO GNORIZAN EK TON PROTERON POS THA SKOTOTHOPUN DEN TO EVALAN STA PODIA POLEMISAN PROKIMENOU NA DOSOUN TIN EFKERIA STOUS IPOLIPOUS ELLINES NA FIAKSOUN TIN AMINATOUS GIA NA PARAMINOUN ELEFTHERI. OTAN FILEMOU DEN PISTEPSIS POS NE MPORO POTE DEN THA ELEFTHEROTHOUME KE THA GINOUME SKLAVI TON SKLAVON MAS==== TON EVRE

Ανώνυμος είπε...

Οι ημέρες τους είναι μετρημένες.Ότι και να κάνουν οι άθεοι πατριδοκάπηλοι θα ακολουθούν τα σχέδια του Θεού!

Ανώνυμος είπε...

Κανένας έλληνας δεν μπορεί να εμπιστευτεί ανώνυμους, δηλαδή ανθρώπους που κρύβονται και οι ανώνυμοι ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσουν ''δύναμη'' για να αλλάξουν τα πράγματα.
Εαν έχετε τα ''κότσια'', βγείτε και πείτε αυτά που θέλετε με τα πραγματικά σας ονόματα.-

Ανώνυμος είπε...

26 Σεπτεμβρίου 2010 1:20 μ.μ.

Για να δώσουν τον εαυτό τους και τον αγώνα τους βορρά στην νεοναζιστική μπότα του τέταρτου ράιχ που κυβερνά;

το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν ειμαστε η ανωτερη φυλη αυτο που ξερω ειναι πως ειμαστε ολοι μονο λογια μεχρι να ερθει η στιγμη που θα εχουμε ηδη διαλυθει και τοτε ολοι θα λεμε.ΕΙΔΕΣ ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.τοτε φιλοι μου θα ειναι αργα.πραγατικα πιστευω οτι παιζονται πολλα παιχνιδια για να εξοντωσουν τον λαο μας και η αποδειξη ειναι πως δεν λειτουργει τιποτα σωστα.δες παιδια.τι γνωση προσφερουν στα σχολεια?δικαιοσυνη.ποιος πηγε δικαιως σε δικαστηριο και δεν ταλαιπωρηθηκε η ποιος ειχε δικιο και ειπε(ποιος τρεχει τωρα να βρει δικιο.αφου στο τελος και θα χρυσοπληρωσω τους δικηγορους και θα βγω χαμενος)ποια ασφαλεια εχουμε στους δρομους.αν πεις κατι για τους ξενους θα σε πουν ρατσιστη η θα σου πουν οτι ελληνες δεν κανουν τα ιδια.πειτε μου ποσες φορες στη ζωη σας ειχατε η ειδατε περιστατικα με ελληνες και για ποιους λογους υοηρχε σιαμαχη και ποσες φορες με ξενους.το τονιζω πως δεν υπηρξα ποτε ρατσιστης αλλα το αιμα μου εχει ανεβει στο κεφαλι με ολα αυτα που ακουω καθε μερα.οχι απο την τηλεοραση αλλα απο γνωστους και απο τα ιδια μου τα ματια.ειναι ολοι πουλημενοι και αν δεν κανουμε πραξεις δεν θα γινει καμια αλαγη.σου λενε να εισαι νομοταγης αν θελεις να μιλησεις περι δικαιου.ελα που μας εχουν κανει ολους λιγο πολυ να εχουμε παρανομησει και μιλαω για καταστασεις οπως να σε πιασουν μια φορα χωρις κρανος.εισαι ο ανεγκεφαλος νεαρος που δεν υπολογιχει νομους και αρχες.ολοι αυτοι που μας κατακλεβουν και μας δουλευουν ολη μερα μεσα απο τα τσιρακια τους τα καναλια?παιδια αν δεν συγκεντρωθουμε να μιλησουμε προσωπο με προσωπο δεν γινεται τιποτα.ολοι απο παιδια 15 χρονων αστυνομικους γιατρους καθηγητες και εγω δεν ξερω ποιους αλλους που να εχουν την ιδια ιδεα με ολους εμας ΔΗΛΑΔΗ μια ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.ολοι πρεπει να μαζευτουμε να μιλησουμε εξω απο την βουλη.να δουνε σε ολο τον κοσμο οτι δεν αστειευομαστε.οτι ειμαστε ακομα εδω.ποσο ελληνες νιωθετε γιατι θα ειναι μεγαλος ο πολεμος αν γινει μια τετοια εξεγερση.κινδυνεουμε και τωρα που το πραγμα μαγειρευεται.οποιαδηποτε αποψη εδω(manos2012@windowslive.com)

coursaros είπε...

Ειμαστε ατιθασοι και θελουν ανδρεικελα.Αναχωμα στις βλεψεις τους!Και αυτο θα συνεχισουμε να ειμαστε!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΝΤΑ ΜΩΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ, Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.

APATSI G13 είπε...

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΣΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΘΕΙ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.Η ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ. Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε με τα τσεκουρια στους δρομους