Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Τσάμηδες με την αρωγή Καχριμάνη φέρνουν τη... «γενοκτονία» στο Αμερικανικό Κογκρέσσο!!!

Το σημαντικότερο θέμα που απασχόλησε το τελευταίο διάστημα τα αλβανικά ΜΜΕ, ήταν η συνέντευξη τύπου του πρόεδρου του PDI (κόμμα των Τσάμηδων), Tahir Muhedini για το ταξίδι του στην Αμερική και τις συναντήσεις που είχε με Αμερικάνους γερουσιαστές, με στόχο την ενημέρωσή τους για το "τσάμικο".

Όπως δήλωσε, ο Muhedini ενημέρωσε τους «φίλους» Αμερικανούς, για τη...«γενοκτονία των Ελλήνων κατά του τσάμικου πληθυσμού» και πως οι Αμερικάνοι γερουσιαστές προτίθενται να καταθέσουν Ψήφισμα στο Κογκρέσο για το θέμα αυτό».

Είναι δεδομένο ότι ο Μπερίσα δίνει γη και ύδωρ στους δύο Τσάμηδες βουλευτές που έχει στο δικό του συνασπισμό.

Τι ευθύνη έχει τώρα ο έφεδρος Συνταγματάρχης Αλέκος Καχριμάνης σε αυτή την άκρως ανθελληνική εξέλιξη;

Μα φυσικά τη μεγαλύτερη, καθώς είναι δεδομένη η στήριξη που παρέχει στον κουμπάρο του σημερινό υπουργό Εργασίας της Αλβανίας κ. Σπύρο Ξέρα, ο οποίος διασπώντας το ΚΕΑΔ και εν γένει την ελληνική εθνική μειονότητα, συνεργάστηκε με το κόμμα του Μπερίσα στουςκόλπους του οποίου συνηπάρχει με το ανθελληνικό κόμμα των... Τσάμηδων,που ως γνωστό έχουν... επεκτατικές βλέψεις προς τις περιοχές της Ηπείρου.

Αλέκο Καχριμάνη τα μικροπολιτικά παιχνίδια με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπονται. Να γνωρίζεις ότι οι αδελφοί βορειοηπειρώτες στις 7 του Νοέμβρη θα σε μαυρίσουν στην κάλπη, γιατί δεν ξεχνούν ότι πέρυσι μέσα στο κατακαλόκαιρο -παραμονές των εθνικών εκλογών της Αλβανίας- χάριζες γκρέιντερ (!) στον κουμπαρούλη σου, τότε περιφερειάρχη Αργυροκάστρου Σπύρο Ξέρα για να στηρίξεις την εκλογή του ως βουλευτή στο Αργυρόκαστρο,κόντρα στο κόμμα της Ελληνικής Μειονότητας.

Εσύ μάλλον θα θες να το ξεχάσεις αλλά δεν γίνεται.Για να απολάυσετε τα έργα και τις ημέρες του Αλέκου Καρχιμάνη στις Αλβανικές εκλογές,πατήστε ΕΔΩ
πηγή

Και η απάντηση στο epirus-gate εδώ:

Γιατί παίζετε το παιχνίδι των προσκυνημένων του ΔΝΤ;

Καλό θα είναι το συγκεκριμένο ιστολόγιο να λάβει θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: