Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Επεισόδια αναρχικών στον Άγιο Παντελέημονα - ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ!

Τετάρτη, 29 Σεπτέμβριος 2010 20:55
.:Συμβαίνει τώρα:.


Ένταση και συγκρούσεις αυτή την στιγμή (12 το βράδυ) στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς την εμφάνισή της στην πλατεία έχει κάνει ομάδα περίπου 100 αναρχικών που προκαλεί τους κατοίκους! Αυτή την στιγμή υπάρχουν συγκρούσεις στην πλατεία καθώς οι δέκα περίπου αστυνομικοί που υπήρχαν στην πλατεία έχουν κρυφτεί!

Πρόκειται για μια αναμενόμενη αντίδραση από το παρακράτος, καθώς η εκδήλωση της περασμένης δευτέρας "αναστάτωσε" κάποιους, ενώ νωρίτερα προηγήθηκε και συγκέντρωση και πορεία κατοίκων από την πλατεία Αττικής!

Η εκδήλωση, που οργανώθηκε από τους κατοίκους και διαδόθηκε τηλεφωνικά και στόμα με στόμα, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι συγκεντρωμένοι όχι απλά μαζεύτηκαν και διαδήλωσαν, αλλά έκλεισαν και για ένα μικρό - συμβολικό - χρονικό διάστημα την Λιοσίων, πριν προχωρήσουν σε πορεία μέχρι την οδό Αχαρνών. Αυτό προκάλεσε προφανώς την μήνι του παρακράτους, το οποίο έστειλε τις ομάδες... καταστολής του!

Σημείωση: από ό,τι φαίνεται καθώς το indymedia ήταν πεσμένο σήμερα, για την οργάνωση της επιθεσης χρησιμοποιήθηκε το portal tvxs.gr του κυρίου Κούλογλου!


Διαβάστε κι αυτά:


Δεν υπάρχουν σχόλια: