Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πού βρήκαν τόσα χρήματα οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να γίνουν επιχειρηματίες;

Κατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας για υπόθεσή μου και λόγω απεργίας των ΜΜΜ γύρισα σπίτι μου πεζή. Διαπίστωσα λοιπόν ότι από την οδό Αθηνάς μέχρι την Αγ. Μελετίου έχουμε γεμίσει με μπακάλικα και "μίνι σούπερ μάρκετ" όπως τα αποκαλούν των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι μετανάστες του τρίτου κόσμου.

Και διερωτώμαι:

1) Πού βρήκαν τόσα χρήματα να γίνουν επιχειρηματίες; Οι Ελληνες γιατί κατεβάζουν τα ρολά;

2) Τηρούν τους κανόνες υγιεινής ή γίνεται της κακομοίρας; Οταν περνάς έξω από αυτά τα καταστήματα σε καταλαμβάνουν υπόπτου προελεύσεως "αρώματα".

3) Πώς ανοίγουν τόσο εύκολα επιχειρήσεις ενώ οι Ελληνες ταλαιπωρούνται τόσο πολύ; Περνάει το ΣΔΟΕ καθόλου από την Αχαρνών; ή μόνο από τις ελληνικές επιχειρήσεις; Υπάρχει πόθεν έσχες γι' αυτούς ή έχουν το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν (που μεταξύ μας το έχουν).

Κύριε Παπακωνσταντίνου ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για να εισπράξετε φόρους, πρόστιμα και ό,τι άλλο μπορείτε να διανοηθείτε. Και πάλι σας προσκαλώ και σας προκαλώ να έρθετε να ζήσετε μία εβδομάδα στο 6ο διαμέρισμα του δήμου Αθηνών.

Επειδή σίγουρα δεν ξέρετε κατά πού πέφτει η Αγίου Μελετίου είμαι πρόθυμη να σας στείλω τον χάρτη του κέντρου της Αθήνας.

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω τους αρμοδίους να με ενημερώσουν ή να αναρτήσουν στην ιστοσελίδα σας τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. (Αλήθεια έχουμε εμείς οι γηγενείς κανένα δικαίωμα; Και ποιο είναι αυτό; Μόνο να ακούμε ελεύθερα Μίκη Θεοδωράκη και τους λόγους της Παπαρήγα και να βαυκαλιζόμαστε ότι έχουμε ευνομούμενη δημοκρατία;

Ελπίζω να αναρτηθεί. Ευχαριστώ πολύ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: