Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

O OHE όρισε Πρέσβη υποδοχής εξωγήινων... και δεν είναι φάρσα!

Θυμάστε τι είπε ο αναγνωρισμένος (από τα MME) επιστήμονας … Steven Hawking ;;;

Μπορείτε να δείτε τώρα δημοσιευμένη χθες στην παρακάτω Βρετανική εφημερίδα την είδηση για τον Πρέσβη υποδοχής εξωγήινων και μην ξεχνάτε ότι 26 Σεπτεμβρίου …. ΔΕΝ είναι Πρωταπριλιά.

Μπορεί να είναι σχέδιο προκειμένου να κλονιστεί η πίστη των διαφόρων θρησκευόμενων ανθρώπων με χαμηλό επίπεδο μόρφωσης που δυσκολεύονται να παγκοσμιοποιηθούν

προκειμένου να συμμαζευτεί λίγο το πράγμα σε μία-δύο θρησκείες με τα Αγγλικά ως κύρια γλώσσα και να μειωθούν έτσι τα έξοδα σε εκτυπώσεις ιερών κειμένων, εκπομπές και είδη που είναι σχετικά με τις θρησκείες.

Περισσότεροι πελάτες ….λιγότερα μαγαζιά και τούμπαλιν.

Μένει να δούμε πως οι θρησκείες, εφόσον το θελήσουν, θα αναπροσαρμόσουν τις ερμηνείες των ιερών τους κειμένων και σε άλλες μορφές ζωής που θα μας πασάρει το Hollywood για αληθινές.

Στην συνείδηση των περισσοτέρων ανθρώπων το Hollywood και διάφορα δημοσιεύματα με δήθεν διαρροές και πλάνα από UFO έχουν εμφυτεύσει την ελπίδα αλλά και την σιγουριά ότι εκεί έξω υπάρχει κάτι που μας επισκέπτεται.
Σε απάντησή στην κίνηση αυτή του ΟΗΕ ο πάντα έτοιμος για όλα … θεός των Ελλήνων …εμφάνισε στο Άγιο Όρος τον από καιρό αποθανόντα Προφήτη ΠαΐσιοΌλα τα παραπάνω δεν είναι παρά προετοιμασίες για μία τιτάνια ΑΣΤΡΙΚΗ διαμάχη μεταξύ Θεών κι Εξωγήινων που θα διεκδικήσουν μερίδιο εξουσίας επάνω στους θρησκευόμενους πιστούς όλης της γης.

Όλα τα παραπάνω … αναφέρθηκαν … σε σοβαρά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης … τα ίδια ακριβώς που εμπιστευόμαστε για την «έγκυρη» ενημέρωσή μας.

Σίμος Σταυρακίδης
Έδεσσα
macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: